مدیر عامل بانک سپه با بیان اینکه ارائه پول جدید در واقع یک زندگی جدید به اقتصاد و جامعه می‌بخشد، گفت: اگر قرار است پول ملی عوض شود، باید یک پول کاملا جدید با ابعاد جدید و غیرقابل تبدیل ذهنی یا عملیاتی جایگزین پول قبلی کرد.حسنعلی قنبری در گفت‌وگو با باشگاه خبری «توانا» در خصوص آثار و تبعات حذف صفر‌های اضافی از پول ملی اظهار داشت: این طرح از جمله مواردی به حساب می‌آید که مدت زمان زیادی در دست بررسی بوده و مباحث زیادی در آن مطرح است. به گفته مدیرعامل بانک سپه اگر به تنهایی ۳ صفر از پول ملی حذف شود، فقط هزینه‌های عملیاتی و اجرایی سیستم پولی کاهش پیدا می‌کند. قنبری تاکید کرد: حذف صفر‌های اضافی در واقع فقط هزینه‌های اجرایی بانکداری مرکزی کشور را کم می‌کند و هیچ اقدام مثبت دیگری نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه حذف صفرهای اضافی شاید در امور حسابداری و تحقیقاتی کمک کند، تصریح کرد: معمولا زمانی که در اقتصادی قصد تغییر پایه پولی مطرح باشد، پول ملی که خاصیت خود را از دست داده با حذف ۳ یا چند صفر به ارزش واقعی خود نمی‌رسد.

قنبری با اشاره به حذف صفحه‌های اضافی یا تغییر پول ملی در کشورهای دنیا اشاره و بیان کرد: موفق‌ترین داستان تاریخی در این زمینه به آلمان مربوط می‌‌شود که پول خود را از (RM) در سال‌های ۱۹۴۲ یا ۱۹۴۸ (بعد از جنگ جهانی دوم) تبدیل به (DM) کرده بود.

وی گفت: نرخ‌های تغییر پول آلمان فقط معطوف به حذف ۳ الی ۴ صفر از واحد پولی نبود، بلکه این تغییر در موارد مختلف متفاوت بود. به گفته قنبری در کشور آلمان پول ملی را به صورت ریشه‌ای عوض کرده و روح تازه‌ای در کالبد اقتصادی دمیدند. مدیرعامل بانک سپه تاکید کرد: اگر قرار است پول ملی عوض شود باید یک پول کاملا جدید با ابعاد جدید و غیرقابل تبدیل ذهنی یا عملیاتی جایگزین پول قبلی شود. وی ضمن تاکید براینکه ارائه پول جدید در واقع یک زندگی جدید به اقتصاد و جامعه می‌بخشد، خاطرنشان کرد: تورم آثار و تبعات بعدی، سیاست‌های مالی و اقتصادی یک کشور است که می‌تواند گریبانگیر آن شود. مدیرعامل بانک سپه در ادامه در خصوص انتشار اوراق مشارکت رهنی گفت: اگر اوراق مشارکت رهنی وارد اقتصاد ایران شود هرگز بحرانی مانند اروپا و آمریکا ایجاد نخواهد کرد.