مشهد- خبرنگار دنیای اقتصاد: در صورت تخصیص کامل اعتبارات مصوب بخش آب‌، امسال ۲‌درصد به برخورداری روستاها از آب شرب سالم افزوده می‌شود.

مدیرعامل آبفار خراسان رضوی درنشست مسوولان شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان و مجمع نمایندگان خراسان رضوی در مجلس درباره مسائل و مشکلات این بخش افزود: امسال اعتبارات مصوب در این بخش ۴۰۰‌میلیارد ریال است.

میرزا محمودی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۹۲درصد از روستاهای استان ازخراسان رضوی شبکه آب شرب سالم بهره‌مند هستند، افزود: خراسان رضوی دو‌هزار و ۵۵۷ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که از این تعداد دو‌هزار و ۱۹۷ روستا یعنی حدود ۹۲/۴درصد جمعیت این روستاها دارای شبکه آب شرب هستند.

وی در خصوص شاخص بهره‌مندی آب شرب روستاهای استان در مقایسه با کشور افزود: سطح برخورداری روستاهای کشور ۶۷/۶۹درصد بوده که در خراسان رضوی این برخورداری به ۹۸/۸۲درصد می‌رسد.

میرزا محمودی بیان کرد:‌هزار و ۱۴۴ منبع تامین آب (چاه، چشمه، قنات) با ۱۲‌هزار و ۹۰۸ کیلومتر خط انتقال و‌هزار و ۵۲۰ باب مخزن زمینی و هوایی به حجم ۱۷۵‌هزار و ۹۶ مترمکعب وظیفه ذخیره آب، انتقال و توزیع آب را برعهده دارند.

در این دیدار نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تردیدی نیست که یکی از بحث‌های بسیار مهم در جوامع امروز برخورداری از آب سالم است.

سبحانی‌نیا افزود: متاسفانه در حال حاضر برخی روستاهای اطراف نیشابور بدون آب یا از آب سالم بی‌بهره‌اند و باید در این باره چاره اندیشی شود و ساخت خطوط انتقال آب سالم نیاز اساسی در این مناطق است.

نماینده مردم مشهد و کلات نیز در این جلسه افزود: در چند سال اخیر اقدام‌های خوبی در خصوص رسیدگی به وضعیت آب در مناطق حاشیه‌ای شهر صورت گرفته، اما کافی نیست.

عفت شریعتی افزود: مردم در حاشیه شهرها نگران استفاده از آب آلوده هستند و باید از این نگرانی کاسته شود.

نماینده مردم تربت جام نیز در این دیدار اظهار داشت: متاسفانه در برخی روستاها آبرسانی به وسیله تانکر صورت می‌گیرد. اسداللهی تصریح کرد: مسوولان باید برای شبکه فرسوده و آلودگی آب در برخی مناطق چاره‌ای بیندیشند.