شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۶۶ دنیای اقتصاد

اخبار مدیران - روزنامه شماره ۵۹۶۶

  • رابطه دوسویه رهبری سازمان و اجرای استراتژی

    نویسنده: منصور مژدهی / کارشناس ارشد حوزه بازرگانی و بیمه mansour_mozhdehi@yahoo.com
    رهبری سازمانی و اجرای استراتژی، دو رشته کاملا متفاوت هستند، اما رابطه‌‌‌ای نزدیک و صمیمی و همزیستی در یک بافت سازمانی را به اشتراک می‌گذارند. اثربخشی ما به عنوان رهبر سازمان، اغلب با توانایی شناسایی یک چشم‌‌‌انداز واضح و قانع‌کننده و تبدیل آن به اقداماتی‌ سنجیده می‌شود که نتایج مورد نظر ما را به دست می‌آورد. هنگامی که با موفقیت چشم‌‌‌انداز خود را به واقعیت تبدیل می‌کنیم و شاخص‌هایی داریم که آن را ثابت می‌کند، می‌توانیم بگوییم که اجرا اغلب نتیجه یک رهبری خوب است. در اینجا چند نکته کلیدی وجود دارد که این فرضیه را مبنی بر اینکه این دو، رابطه نزدیک و وابسته به هم دارند برجسته و پشتیبانی می‌کند. در این یادداشت مثال‌‌‌هایی از شرکت‌های برتر دنیا که در مجله معتبر فوربس آمده، ذکر خواهیم کرد.
  • برندینگ و موفقیت در شرکت‏‏‌های سرمایه‏‏‌گذاری

    علی فاضلی
    در دنیای سرمایه‌‌‌گذاری، جایی که اعتماد کردن و اطمینان داشتن بسیار حیاتی است، برندینگ به عنوان یک ابزار قدرتمند برای حضور قوی در بازار سرمایه و برقراری ارتباط با سرمایه‌‌‌گذاران عمل می‌‌‌کند. شرکت‌‌‌های سرمایه‌‌‌گذاری که در ساخت هویت برند قوی اقدام می‌‌‌کنند، می‌‌‌توانند اعتبار خود را افزایش دهند، مشتریان جدید جذب کنند و روابط بلندمدتی بر اساس اعتماد و قابلیت اطمینان برقرار کنند. برای برندینگ موثر در شرکت‌‌‌های سرمایه‌‌‌گذاری راهکارهای زیر می‌‌‌تواند اثربخش باشد:
  • محیط‏‏‌زیست به مثابه ذی‌نفع کسب و کار

    مترجم: مهدی نیکوئی
    اگر محیط‌‌‌زیست ذی‌نفع جدید کسب و کارها بود، آیا باز هم می‌توانستیم آن را نادیده بگیریم؟ کسب و کار و محیط‌‌‌زیست بیش از همیشه در حال پیوند با یکدیگر هستند. تغییر قوانین زیست‌‌‌محیطی در اتحادیه اروپا، ایالات متحده، ژاپن، چین و سایر نقاط جهان، شرکت‌ها را برای پایداری بیش از پیش تحت فشار می‌‌‌گذارد. فارغ از اجبار قانونی، خود شرکت‌ها هم تمایل بیشتری یافته‌‌‌اند که به اثرات فعالیت‌‌‌هایشان بر جامعه و محیط‌‌‌زیست توجه کنند؛ چرا که متوجه شده‌‌‌اند بی‌‌‌تفاوتی آنها می‌تواند به بهای نابودی‌‌‌شان تمام شود.
  • توسعه سازمان‌های منطقه‏‏‌ای و محلی با هدف حمایت شایسته از کودکان مبتلا به سرطان

    مدیرعامل محک، فعالیت این سازمان را به پنج دوره ۵ ساله تقسیم کرده و به تشریح هر یک از آنها پرداخت. آراسب احمدیان، مدیرعامل موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان «محک» گفت: «محک از اولین سال تاسیس خود تلاش کرده تا سازمان را با نگاه به آینده و به شکل استراتژیک اداره کند. از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ سازمان به دنبال تعریف، ایجاد و رشد فعالیت‌‌‌های خود در تمام بیمارستان‌‌‌های دولتی و دانشگاهی بوده است. محک از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ به فکر تاسیس و تجهیز یک بیمارستان فوق‌‌‌تخصصی بوده است که در سال ۱۳۸۰ بیمارستان محک به عنوان تنها بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان در خاورمیانه شروع به فعالیت کرده است.»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر