شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۳ دنیای اقتصاد

اخبار کدال - روزنامه شماره ۵۸۷۳

  • شیرین‌کامی بازار از صنعت شکر

    دنیای‌اقتصاد - علی قاسمی: محدودیت‌های صادراتی هند برای عرضه شکر در جهان بالاخره تاثیر خود را بر بازار گذاشت؛ به طوری که قیمت شکر در بازارهای جهانی تا ۲۸دلار به ازای هر پوند رسید. پیش‌بینی می‌شود طی یک‌سال آتی قیمت شکر در سطوح بالایی باقی بماند. اما سهامداران بورسی از این مساله چه منفعتی می‌‌‌برند؟ ارزش دلاری بازار سهام یک‌سال و نیم است که به دلیل سیاست‌‌‌های انقباضی بانک‌های مرکزی دنیا و در نتیجه آن سقوط قیمت‌های جهانی، با افت همراه شده است. به همین دلیل فرصت سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بورسی به‌شدت محدود و یافتن سهم خوب در بازار مشکل شده است.
  • تامین کسری بودجه با اوراق؟

    دنیای‌اقتصاد - آرش معلمی: بررسی گزارش ماهانه سازمان بورس و اوراق بهادار مربوط به وضعیت بازار سرمایه نشان می‌دهد که از ابتدای سال تا پایان مهرماه، حدود ۱۳۱‌هزار میلیارد تومان اوراق بدهی در بورس و فرابورس منتشر شده است که این مقدار نسبت به بازه مشابه در سال گذشته، ۱۱‌هزار میلیارد تومان بیشتر است.
  • سرمایه‌گذاری غیرمستقیم ریل‌‌‌گذاری هدفمند برای کسب سود

    سرپرست مدیریت سرمایه‌گذاری امید گفت: تجمیع منابع خرد از طریق ابزارهای سرمایه‌گذاری غیرمستقیم به عموم سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد تا از منافع سرمایه‌گذاری در شرایط مختلف اقتصادی بهره‌‌‌مند شوند. حسین فهیمی، در گفت‌‌‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم از جمله مسائلی است که در چند سال اخیر بیش از پیش در بازار سرمایه ایران مطرح شده است، افزود: افزایش تعداد و تنوع صندوق‌های سرمایه‌گذاری و همچنین رشد اقبال عمومی به سرمایه‌گذاری در بازار سهام از جمله دلایلی است که براهمیت ابزار سرمایه‌گذاری غیرمستقیم افزوده است. وی تاکید کرد: افراد به طور عمده به دنبال پس‌‌‌انداز سرمایه‌‌‌های خود هستند که یکی از مسیرهای قابل اطمینان برای سرمایه‌گذاری در بازار سهام بهره‌‌‌گیری از روش غیرمستقیم یعنی صندوق‌های سرمایه‌گذاری است.
  • توجه به صادرات و رفع قیمت‌گذاری دستوری

    یک کارشناس بازار سرمایه، ثبات در تصمیمات و سیاستگذاری‌‌‌ها برای پیش‌بینی‌پذیرکردن اقتصاد و توجه به موضوع صادرات را از جمله انتظارهای فعالان بازار سرمایه از تدوین‌‌‌گران بودجه و تصمیم‌‌‌سازان سیاسی و اقتصادی عنوان کرد. رسول جاویدی، مدیر سرمایه‌گذاری سبدگردان داریوش در گفت‌‌‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا) با اشاره به مطالبات فعالان بازار سرمایه از تدوین‌‌‌گران بودجه ۱۴۰۳ گفت: کسری بودجه در سال‌های اخیر به‌خصوص بعد از تشدید تحریم‌‌‌ها، افزایش قابل‌توجهی یافت و اگرچه تلاش می‌شود بودجه تراز شود، عملا برخی درآمدهای پیش‌بینی‌شده در بودجه محقق نمی‌شود؛ از همین رو ممکن است برخی نرخ‌ها که منجر به افزایش درآمد دولت می‌شود، بالا رود. به بیانی دیگر نرخ‌هایی همچون خوراک و بهره مالکانه معادن مربوط به شرکت‌های بزرگ دولتی است که عمدتا بورسی هستند و افزایش درآمد دولت به معنای تحمیل هزینه بیشتر به این شرکت‌ها خواهد بود. به همین دلیل بازار سرمایه معمولا به بودجه به عنوان یک ریسک نگاه می‌کند.
  • تامین مالی شرکت‌های کوچک و متوسط با راه‌‌‌اندازی بازار سرمایه‌گذاری حرفه‌‌‌ای

    علی جبل‌‌‌عاملی گفت: بازار سرمایه‌گذاری حرفه‌‌‌ای بدون آسیب به سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز شرایطی را برای تامین مالی شرکت‌های کوچک و متوسط فراهم می‌‌‌آورد. این کارشناس بازار سرمایه در گفت‌‌‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، با اشاره به ماهیت بازار سرمایه‌گذاری حرفه‌‌‌ای، بیان کرد: در ماه‌‌‌های گذشته این بازار به پیشنهاد سازمان و با هدف کمک به تامین مالی پروژه‌‌‌های اقتصادی در ذیل شرکت بورس اوراق بهادار تهران تشکیل شد و براساس مقررات و رویه‌‌‌های مصوب، در این بازار انواع ابزارها و نهادهای مالی شامل شرکت‌های پروژه، صندوق‌های جسورانه و صندوق‌های خصوصی، قابل درج و معامله هستند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر