شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۹۵ دنیای اقتصاد

اخبار مدیران - روزنامه شماره ۵۸۹۵

  • چرا حتی جلسات دونفره را خراب می‌کنیم؟

    مترجم: منا اختیاری منبع: bloomberg
    بسیاری از جلسات کاری روزانه، بی‌‌‌فایده یا غیرضروری هستند و به‌رغم تلاش بی‌‌‌وقفه شرکت‌های بزرگی همچون اسپاتیفای برای مهار این دسته از جلسات همچون جای جوش ناخوشایندی با سرسختی برجایشان مانده‌‌‌اند. بااین‌‌‌همه یک نوع جلسه وجود دارد که حائز اهمیت است؛ جلسه‌‌‌ای که هیچ‌‌‌کس از آن جیم نمی‌شود یا دوربینش را خاموش نمی‌‌‌گذارد؛ جلسه تک‌‌‌به‌‌‌تک. با نزدیک شدن به ارزیابی عملکرد پایان سال احتمالا بخشی از فکر و ذکرتان این شده که به نیروهایتان و همچنین به مدیر خودتان چه بگویید. در این گفت‌وگوهای دو‌نفره پای خیلی چیزها وسط است: مقدار پاداش سالانه شما، پروژه‌‌‌های بزرگ سال بعد؛ حتی پیشرفت شغلی‌‌‌تان هم مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. به‌‌‌علاوه اینکه این تاثیر مختص فقط شمایی که در جلسه حضور دارید هم نیست؛ نظرسنجی‌‌‌ها نشان می‌دهند که چه مدیران و چه کارکنان معتقدند جلسات دونفره می‌توانند بر عملکرد کل تیم تاثیر مثبتی داشته باشند.
  • معضلات محیط کار در عصر دوقطبی‏‏‌‏‏‌های سیاسی و اجتماعی

    مترجم: مرتضی ایراندوست منبع: europeanbusinessreview
    آیا قصد دارید برای کسی کار کنید یا کسی را استخدام کنید که اعتقادات سیاسی یا ایدئولوژیک او نه تنها با عقاید شما در تضاد است، بلکه باعث رنجش شخصی شما می‌شود؟ باورهای سیاسی و ایدئولوژیک به ویژگی‌‌‌های تعیین‌‌‌کننده هویت فردی تبدیل شده‌‌‌اند و اغلب نه‌تنها بر روابط شخصی، بلکه بر تعاملات حرفه‌‌‌ای نیز تاثیر می‌‌‌گذارند. ظهور رسانه‌‌‌های اجتماعی و چرخه اخبار ۲۴ ساعته این تقسیم‌‌‌بندی‌‌‌ها را تشدید و جدا کردن باورهای شخصی از مسوولیت‌‌‌های حرفه‌‌‌ای را به چالشی فزاینده تبدیل کرده است.
  • بزرگ‌‌‌ترین منشأ تضاد در تیم‌‌‌هایی با تنوع فرهنگی

    مترجم : کامران اکبری منبع: management-issues
    واضح نبودن اهداف می‌‌‌تواند عامل بروز اغلب تضادهای مخرب در همه تیم‌‌‌ها باشد. اما پتانسیل بروز ناهماهنگی ناشی از این پدیده در تیم‌‌‌هایی با تنوع فرهنگی، به صورت نمایی افزایش می‌‌‌یابد.
  • چگونه تیم‌‌‌های نوآور را ایجاد و مدیریت کنیم

    مترجم : سید‌حسین علوی‌لنگرودی منبع: MIT alavitarjomeh@gmail.com
    تیم‌‌‌های نوآور به سازمان‌ها کمک می‌کنند همیشه پیشرو و مبتکر باشند و بتوانند خود را به ‌‌‌سرعت با تغییر و تحولات مطابقت دهند. این توانایی در دنیای امروز که روند تغییرات و پیشرفت‌‌‌های تکنولوژیک و فنی بسیار سریع و باورنکردنی است یک موهبت بزرگ محسوب می‌شود. با این ‌‌‌همه باید دانست که ایجاد، حفظ و ارتقای تیم‌‌‌های نوآور کار ساده و آسانی نیست و نیازمند ظرافت‌‌‌ها و خلاقیت‌‌‌هایی از جانب سازمان‌هاست که در چارچوب مدل‌‌‌های سنتی مدیریت سازمان امکان پیاده‌سازی آنها وجود ندارد، چرا که تیم‌‌‌های نوآور امروز بیشتر از آنکه درون‌‌‌گرا بوده و روی فرآیندها، نقش‌‌‌ها و اهداف درونی‌‌‌شان متمرکز باشند، برون‌‌‌گرا هستند و می‌‌‌کوشند تا از جهان پیرامون خود یاد بگیرند و از آنها الگوبرداری کنند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر