شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۱۳ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۶۰۱۳

  • آزمون برقی سیاستگذار خودرو

    دنیای اقتصاد: «آزمون بزرگ» وزارت صمت برای عرضه برقی‌ها از امروز آغاز شد و این در حالی است که شنیده می‌شود اختلافاتی میان سیاستگذار و شورای رقابت بر سر نحوه قیمت‌گذاری و محدودیت‌های فروش شکل گرفته است. واردات خودروهای برقی شاید به میزان فروش این خودروها حاشیه‌ساز نبود. درحال‌حاضر ۵تا ۶هزار خودروی وارداتی از گمرکات کشور ترخیص قطعی شدند و در مرحله فروش قرار گرفتند؛ این در شرایطی است که حالا شیوه عرضه این خودروها محل اختلاف شورای رقابت و وزارت صمت شده است. آنچه مشخص است قرار بود خودروهای وارداتی برقی وارد ناوگان تاکسیرانی شود؛ این در شرایطی است که به دلیل عدم حمایت‌های دولتی در این زمینه، سیاستگذار تصمیم گرفت برقی‌های وارداتی را در مرحله اول به متقاضیان خودروهای وارداتی ثبت‌نام‌کننده در سامانه یکپارچه واگذار و در مرحله بعد فروش را برای تمام اشخاص حقیقی و حقوقی آزاد اعلام کند.
  • کارنامه تولید و فروش خودرو و قطعه‌ در فروردین

    دنیای اقتصاد: جدید‌ترین گزارش منتشرشده درباره عملکرد خودروسازان در تولید و فروش نشان می‌دهد آنها در تولید دچار افت مطلق شده‌اند، اما در فروش افت‌و‌خیز نسبی داشته‌اند. طبق آماری که مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در قالب گزارش «پایش حقیقی اقتصاد ایران در فروردین امسال» منتشر کرده، شاخص تولید و فروش خودرو و قطعات به جز یک آیتم در دیگر بخش‌ها منفی بوده است. بر این اساس، تولید خودرو و قطعات در هر دو بخش ماهانه و نقطه‌به‌نقطه افت کرده است. این در حالی است که فروش خودرو و قطعه در بخش ماهانه کاهش پیدا کرده، اما در حالت نقطه‌به‌نقطه بالا رفته است.
  • کانادا تعرفه خودروهای چینی را افزایش می‌دهد

    دنیای اقتصاد: وزیر تجارت کانادا اظهار کرد که کانادا در حال بررسی تعرفه‌های بالاتر بر خودروهای برقی چینی است. مری نگ، وزیر تجارت کانادا، گفت: ما در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا نیاز به افزایش تعرفه بر خودروهای برقی ساخت چین هست یا نه. او در یک مصاحبه تلفنی در نشست‌های مجمع همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه عنوان کرد که کانادا با دقت این موضوع را بررسی می‌کنیم.
  • کنایه پوتین به اقدام تعرفه‌ای آمریکا

    دنیای‌اقتصاد: رئیس‌جمهور روسیه گفت: خودرو‌های برقی چینی از نمونه‌های آمریکایی بهتر هستند. به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در حاشیه سفر دو‌روزه خود به چین، گفت: دلیل اعمال تعرفه بر واردات خودرو‌های چینی به آمریکا، بهتر بودن این خودرو‌ها نسبت به نمونه‌های آمریکایی است. پوتین گفت: دولت آمریکا می‌خواهد جلوی ورود رقبای قوی به بازار داخلی این کشور را بگیرد و این رویکرد ناعادلانه است. وی گفت: در شرایط کنونی جهان شاهد بروز برخی رفتار‌های رقابتی ناعادلانه هستیم، و بر همین اساس است که آمریکایی‌ها بر واردات وسایل نقلیه برقی چینی تعرفه گمرکی اعمال کرده‌اند. پوتین ادامه داد: چرا این تعرفه‌ها اعمال شده است؟ به این دلیل که خودرو‌های برقی چینی بهتر شده‌اند. بلافاصله پس از ظهور یک کشور به عنوان یک قدرت صنعتی و با مزیت رقابتی بهتر، از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا سرکوب می‌شود. مقامات دولتی آمریکا بار‌ها اعلام کرده‌اند که چین اصلی‌ترین رقیب این کشور است و به همین خاطر به طور مداوم در حال اعمال محدودیت‌های اقتصادی علیه این کشور هستند.
  • فراری، فراری از توربو شارژ

    دنیای‌اقتصاد: موتور V-۱۲ جدید فراری به این زودی‌ها نمونه توربوشارژر نخواهد داشت. رئیس توسعه محصول این شرکت گفت: توربوشارژ کردن موتور در ذهن من نیست؛ فراری وقتی مجبور باشد موتور را کوچک و در عین حال توان خروجی را حفظ کند، از توربو شارژر استفاده خواهد کرد. فراری موتور V-۱۲ تنفس طبیعی ۱۲سیلندری را جانشین GT ۸۱۲ کرد، موتوری که کوچک نشد و با ۶.۵لیتر حجم هم‌اکنون ۸۳۰ اسب‌بخار تولید می‌کند. فراری پول زیادی را خرج کرد تا تضمین کند این موتور با مقررات آلایندگی Euro۶e مطابقت خواهد داشت بدون اینکه عملکرد آن به خطر بیفتد. موتور ۱۲سیلندری جدید می‌تواند در ۲.۹ثانیه به سرعت ۶۲مایل در ساعت و در ۷.۹ثانیه به سرعت ۱۲۴ برسد، درحالی‌که در راه رسیدن به حداکثر سرعت ۲۱۱ مایل در ساعت است. فراری برای هویت خود با مشکلات جدی مواجه است. خودروسازان مجبور شده‌اند موتورها را برای کاهش آلایندگی کاهش دهند و فراری در حال حاضر از انجام این کار با V-۱۲ اجتناب کرده است. با‌این‌حال، دولت‌ها در سراسر جهان ضرب‌‌الاجل‌های سختگیرانه‌‌ای را وضع می‌کنند که فروش خودروهای احتراقی را ممنوع می‌کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر