شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۹ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۵۹۴۹

  • آغاز گفت‌وگوهای خروج آمریکا از عراق؛ دو ماه دیگر

    دنیای اقتصاد: کامران بخاری مدیر ارشد امنیت و رفاه اوراسیا، کارولین رز مدیر استراتژیک در موسسه نیو‌لاینز و مایلز کاگینز همکار ارشد غیرمقیم در موسسه نیو لاینز ۱۳ فوریه ۲۰۲۴ درباره تشدید وقایع اخیر در خاورمیانه به بحث نشستند. علاوه بر بررسی حملات اخیر ایالات متحده به نیروهای نیابتی ایران در عراق، این سه کارشناس در مورد اهداف منطقه‌ای ایران، نگرش عراق نسبت به حضور ائتلاف در این کشور و چگونگی مقابله ایالات متحده با آینده پیچیده‌تر در منطقه به گفت‌وگو نشستند.
  • عقبگرد مجلس در وقت اضافه

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: نمایندگان مجلس روز گذشته برای تامین نظر شورای نگهبان به دولت اجازه دادند در جهت تخصیص، فروش، تهاتر یا مبادله منابع ارزی حاصل از صادرات نفت، گاز و میعانات گازی به میزان ۱۳میلیارد و ۶۰۰میلیون یورو به نرخ ترجیحی برای واردات صرفا کالاهای اساسی کشاورزی، دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی اقدام کند. پیش از این پارلمان با تخصیص ۱۵میلیارد دلار ارز برای همین منظور مخالفت کرده و بودجه ۱۰میلیارد یورویی را به تصویب رسانده بود.
  • بازدارندگی آمریکا بازسازی نمی‌شود

    دنیای‌اقتصاد: نشریه هیل در مطلبی به قلم «جو بوچینو» سرهنگ بازنشسته ارتش ایالات متحده نوشت، کمپین بمباران اخیر ایالات متحده علیه نیروهای نیابتی ایران در عراق و سوریه، در پاسخ به حمله پهپادی ۲۸ ژانویه که منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی در اردن شد، به اندازه کافی موثر نبود. نشریه هیل مدعی شد، از آنجا که این حملات هیچ ایرانی، هیچ دارایی یا تاسیساتی در داخل ایران یا هیچ یک از شناورهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در خلیج فارس را هدف قرار نداد، در نهایت بازدارندگی و اعتبار آمریکا را در خاورمیانه بازسازی نخواهد کرد. در ماه‌‌‌های پس از بمباران غزه توسط اسرائیل که در پاسخ به حمله ۷ اکتبر انجام شد، نیروهای آمریکایی به طور مداوم زیر آتش راکت‌‌‌ها، توپ‌‌‌خانه‌‌‌ها و پهپادهای شلیک شده توسط گروه‌‌‌های تحت حمایت ایران قرار گرفتند. بیش از ۱۸۰ حمله از این دست حملات منجر به مجروح شدن ده‌‌‌ها نظامی آمریکایی شده است.
  • همه‌مان میهن‌پرست بودیم؛ لیبرال یا کمونیست

    به این فکر نمی‌کردند که قرار است خطه‌ای که همیشه و به خصوص در قرن نوزدهم و بیستم و همچنین زمان صفویه در مساله استقلال این مملکت نقش داشته، از ایران جدا شود؛ این است که برای همه ما در آن سن، موضوع آذربایجان بسیار بسیار مهم بود. من این را به چشم خودم دیدم که حزب توده در تهران تظاهرات می‌کرد که باید نفت شمال را به روس‌ها بدهیم و کامیون‌های روسی با سرباز در دو طرف خیابان دنبال تظاهر‌کنندگان بودند که از آنها محافظت بکنند. باز هم، این دیگر در همه جا ضبط شده اینها ادعا کردند که ایران باید حریم امنیت شوروی باشد؛ به عبارت دیگر شوروی باید تصمیم بگیرد ایران چه نوع برنامه دفاعی داشته باشد. حریم امنیت را به هر چیزی می‌توانید، تعبیر بکنید. البته حالا که سنی از همه ما گذشته، وقتی با برادرم که آن زمان کمونیست بود یا با دوستان دیگری که کمونیست بودند صحبت می‌کنم می‌بینم در ورای همه اینها همه ما به‌شدت ناسیونالیست بودیم، ولی هر کدام دنبال یک راهی می‌گشتیم که کشورمان را نجات بدهیم والا در میهن‌پرستی هیچ کدام ما تردیدی نبود.
  • دکه - ۱۴۰۲/۱۱/۲۶

    تیتر یک روز گذشته روزنامه اعتماد به سه پیشنهاد الیاس حضرتی، مدیرمسوول این روزنامه در جهت عبور از انسداد موجود اختصاص داشت‌. پذیرش رهبری سید‌محمد خاتمی توسط تمام گفتمان‌های اصلاح‌طلب، تداوم بحث‌های عالمانه و جلوگیری از تخریب یکدیگر و ائتلاف در مقاطع ضروری ازجمله موارد مطرح در جهت عبور از انسداد موجود بود. حضرتی همچنین بر «ضرورت پذیرش تعدد گفتمانی در درون اردوگاه اصلاح‌طلبان» تاکید کرد. روزنامه ایران در صفحه دیدگاه خود به نشست سعید جلیلی با دانش‌آموزان در دبیرستان البرز تهران پرداخته است. در این نشست یک دانش‌آموز از او می‌پرسد: تحلیل شما در این مورد که در انتخابات سال ۱۴۰۰ حجم بالایی از آرا را، آرای باطله تشکیل می‌دادند، چیست؟ روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه در مطلبی با تیتر «سرنخ ماجرای هک و جعل سند به کدام شبکه می‌رسد؟!» نوشت: نفس این شیطنت، حاکی از پروژه موازی شبکه ضدامنیتی خارجی است که مصمم است نیروهای انقلاب را هم به موازات لکه‌دار کردن انتخابات، به یکدیگر بدگمان کند و به جان هم بیندازد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر