شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۱ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۸۸۱

  • مردم با هر بودجه‌ چه موبایل‌هایی می‌خرند؟

    دنياي اقتصاد: در مواجهه با تلاش بی‌وقفه شرکت‌های تولیدکننده موبایل برای ارائه مدل‌های مختلف، کاربران برای انتخاب گوشی‌ هوشمندی که بیشترین تطابق را با نیازهایشان داشته باشد، کار سختی پیش‌رو دارند. اگرچه گروهی از کاربران، تصمیم خریدشان را براساس جدیدترین پرچم‌داری که توسط یک برند خاص عرضه شده باشد می‌گیرند، اما هنوز بخش زیادی از کاربران برای انتخاب یک گوشی مناسب، محدود به بودجه‌ای هستند که می‌توانند برای خرید موبایل بعدی خود تخصیص دهند. در نتیجه حالا دسته‌بندی مدل‌ها بر اساس بودجه، یکی از راهگشاترین روش‌ها برای کمک به انتخاب بهتر گوشی موبایل است. شاید نگرش کلی بازار آن باشد که تمامی گوشی‌های برند اپل در رده گوشی‌های گران‌قیمت قرار دارند و شیائومی را باید کاملا یک برند اقتصادی دانست. اما این تمام ماجرا نیست و حتی در این دو برندی که در رده‌های قیمتی مشخصی نامدارند، گوشی‌هایی یافت می‌شود که با نیاز و توان مالی گروه‌های دیگر نیز تطابق داشته باشد.
  • معافیت مالیاتی کسب‌وکارهای اینترنتی در بودجه سال آینده

    ایسنا: براساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ برای حمایت و تشویق کسب‌و‌کارهای اینترنتی به استفاده از سکوهای داخلی، تا پایان امسال درآمد کسب‌و‌کارهای اشخاص حقیقی در سکوهای داخلی مورد تایید وزارت ارتباطات که سال گذشته فاقد پرونده مالیاتی بوده‌اند، مشمول نرخ صفر مالیاتی می‌شوند. براساس لایحه بودجه سال آینده در تبصره ۶ (عوارض و مالیات) بخش (خ) گفته شده است که در راستای حمایت از توسعه اقتصاد رقومی‌(دیجیتال) در کشور و تشویق کسب‌و‌کارهای اینترنتی به استفاده از سکو‌(پلتفرم)‌‌های داخلی، تا پایان سال ۱۴۰۲ درآمد کسب‌وکارهای اشخاص حقیقی در سکو (پلتفرم)‌‌های داخلی مورد تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که تا پایان سال ۱۴۰۱، فاقد پرونده مالیاتی بوده‌اند، مشمول نرخ صفر مالیاتی می‌شود.
  • همه استعلامات بین دستگاهی باید تا پایان آذر ماه به شکل برخط انجام شود

    سیتنا: بر اساس قانون بودجه، دستگاه‌های اجرایی باید تا پایان آبان ماه تمامی خدمات خود را از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه کنند؛ همه استعلامات بین دستگاهی نیز باید تا پایان آذر ماه به شکل برخط انجام شود و تا پایان دی ماه، ۲۰ درصد خدمات خود را هوشمند کنند.
  • دولت دستگاه‌های اجرایی را مکلف به ارتقای امنیت سایبری کرد

    مهر: دولت دستگاه‌های اجرایی را در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مکلف به ارتقای امنیت سایبری کرد.در بخش‌هایی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ که مربوط به وزارت ارتباطات می‌شود ماده‌ای در خصوص امنیت سایبری آمده است که براساس آن دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص اعتبار برای ارتقای امنیت سایبری شده‌اند.
  • برخی از موبایل‌های قاچاق از طریق شبکه تلفن همراه سرویس دریافت می‌کنند

    ایسنا: سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی گفت: در جلسه کمیسیون اصل نود، گزارشی از مشکلات اجرای طرح رجیستری توسط کارشناسان کمیسیون و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارائه شد که متاسفانه وجود این معضلات سبب شده با وجود اهداف طرح رجیستری، برخی از تلفن‌های همراه قاچاق بتوانند از طریق شبکه تلفن همراه کشور سرویس دریافت کنند.
  • بازگشت ‌سم آلتمن‌ به OpenAI

    آی‌تی‌ایران: در جدیدترین اخبار از ماجرای سم آلتمن و شرکت OpenAI، روز گذشته این شرکت اعلام کرد که بنیان‌گذار و مدیرعامل سابق این مجموعه با مذاکرات انجام شده مجددا به عنوان مدیرعامل به شرکت OpenAI بازمی‌گردد.
  • طلسم رشد بازار جهانی موبایل شکست

    ایسنا: بازار جهانی تلفن‌های هوشمند پس از بیش از دو سال رکود، به کمک بهبود در بازارهای نوظهور، در اکتبر به مسیر رشد بازگشت.
  • تولیدکننده آی‌فون در چین جریمه شد

    ایسنا: مقامات مالیاتی چین، همزمان با تحقیقات گسترده‌ درباره فعالیت‌های سازنده آی‌فون، زیرمجموعه گروه فناوری فاکسکان را به دلیل اغراق در هزینه‌هایش، ۲۰ هزار یوآن (۲۸۰۰ دلار) جریمه کردند.
  • رگولاتوری اعمال محدودیت روی گوگل تگ منیجر را تکذیب کرد

    دنیای اقتصاد: رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هر گونه اعمال محدودیت داخلی روی سرویس گوگل تگ منیجر را تکذیب کرد. در پی انتشار اخباری مبنی بر اعمال محدودیت و فیلتر سرویس گوگل تگ منیجر (GTM) در داخل کشور، امیر لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با انتشار پستی کوتاه در یک شبکه اجتماعی داخلی گفت: محدودیتی از داخل کشور روی google tag manager وجود ندارد. بیش از یک سال از فیلترینگ گسترده انواع پلتفرم‌های خارجی، خصوصا شبکه‌های اجتماعی محبوبی مانند اینستاگرام و واتس‌اپ می‌گذرد. در چند روز اخیر، شماری از کارشناسان و فعالان فضای مجازی، از مسدود شدن دسترسی خود به این ابزار روی سرویس برخی اپراتورها خبر داده بودند. فیلتر شدن این ابزار، به مدیریت وب‌سایت‌ها و اعمال روش‌های مختلف بازاریابی دیجیتال را با مشکل مواجه می‌کرد.
  • فروش یک میلیارد دلار سهام آمازون توسط بزوس

    ایسنا: پیش‌بینی می‌شود جف بزوس، موسس آمازون، پس از اینکه هفته گذشته حدود ۲۴۰میلیون دلار از سهام این شرکت را فروخت، سهام بیشتری را واگذار کند. شبکه سی‌ان‌بی‌سی به نقل از یک منبع آگاه گزارش کرد بزوس ممکن است ۸تا۱۰ میلیون سهم خود در آمازون را که ارزش برآوردی آن به بیش از یک میلیارد دلار می‌رسد، بفروشد. نماینده بزوس در این باره اظهارنظر نکرد. ارزش سهام آمازون روز سه‌شنبه پس از انتشار این خبر، ۲.۵درصد کاهش یافت. بزوس پس از اینکه از سمت مدیرعاملی آمازون کناره‌گیری کرد، سهام خود را در این شرکت فروخته است تا تامین مالی شرکت هوافضای «بلو اوریجین» را انجام دهد. بر اساس گزارش رویترز، بزوس اوایل ماه میلادی از سیاتل به میامی نقل مکان کرد تا نزدیک والدین خود و پایگاه کیپ کاناورال «بلو اوریجین» باشد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر