شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۰۶ دنیای اقتصاد

اخبار صنایع غذایی - روزنامه شماره ۶۰۰۶

  • وقت چرخش در صنعت پخش

    دنیای اقتصاد-سعیده نبی‌زاده: استانداردهای GS۱ در صنعت پخش در حال افزایش است. این استانداردها به ساده‌‌‌سازی زنجیره تامین، افزایش کارآیی و کاهش هزینه‌‌‌ها کمک می‌کنند. مهدی مظهری نایب رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران در گفت‌وگو با رسانه «دنیای‌اقتصاد»، در حاشیه ششمین نمایشگاه صنعت پخش درکیش با اعلام این خبر گفت: مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران، به عنوان استانداردهای GS۱ ایران متولی توسعه این استانداردها در کشور است.
  • روغن خوراکی بدون مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور نمی‌شود

    دنیای اقتصاد: روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران در مورد فرآیند توزیع روغن خوراکی در بازار، با تاکید بر اینکه صدور گواهی‌‌‌های تایید سلامت مواد غذایی از مراجع مربوطه از جمله سازمان ‌‌‌ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو، پیش‌‌‌نیاز توزیع اقلام خوراکی در بازار است، تاکید کرد: روغن خام، صرفا در صورتی‌‌‌ که سلامت و اصالت آن به تایید سازمان‌های مذکور رسیده باشد، امکان ترخیص از گمرک و عرضه در مجاری توزیع و مبادی مصرف را داراست. این روابط عمومی در مورد خبری مبنی بر توزیع ۴۷‌هزار تُن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در این دولت و نکات مندرج در خبر مذکور، نکاتی را به شرح زیر اعلام کرد:
  • وقت چرخش در صنعت پخش

    استفان کاوی، یکی از استادان مدیریت، داستانی ساده در خصوص تغییر نگرش دارد که می‌گوید: صبح یک روز تعطیل در نیویورک سوار اتوبوس شدم. تقریبا یک‌سوم اتوبوس پر شده بود و بیشتر مردم آرام نشسته بودند یا سرشان به چیزی گرم بود و درمجموع سکوت قابل ملاحظه‌ای در اتوبوس حاکم بود. این سکوت ادامه داشت تا اینکه مرد میانسالی با بچه‌‌‌هایش سوار اتوبوس شد. بلافاصله فضای اتوبوس تغییر کرد.
  • ‎کشاورزی ایران بدون برنامه

    دنیای‌اقتصاد: ‎بر اساس آماری که قائم‌‌‌مقام معاون برنامه‌‌‌ریزی وزارت جهاد به‌‌‌تازگی اعلام کرده صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی در سال گذشته ۶.۲میلیارد دلار بوده که نسبت به ‌‌‌سال۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش داشته است. به گزارش روابط عمومی فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی، در این سال‌ها بارها از زبان مسوولان به‌‌‌ویژه مسوولان جهاد کشاورزی شنیده‌‌‌ایم که ایران ظرفیت تبدیل شدن به ‌‌‌هاب منطقه‌‌‌ای محصولات کشاورزی چه در حوزه غلات چه صیفی‌‌‌جات و حتی برخی میوه‌‌‌ها و ادویه‌‌‌ها را دارد، اما آنچه مشاهده کرده‌‌‌ایم تفاوت بسیار میان حرف‌‌‌ها با عمل‌‌‌هاست.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر