شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۶۳ دنیای اقتصاد

اخبار صنعت و معدن - روزنامه شماره ۵۹۶۳

  • مزاحمان پذیرش هوش مصنوعی در تولید

    تحولات اخیر جهانی‏‏‌ و فهرست‏‏‌ روزافزون شوک‌ها و اختلالات، فشار بیشتری بر زنجیره‌های ارزش جهانی‏‏‌ متزلزل وارد کرده است‏‏‌. پیچیدگی‏‏‌ چالش‏‏‌های کنونی‏‏‌ که‏‏‌ بر تولید و زنجیره‌های ارزش تاثیر می‏‏‌گذارند، نیاز به‏‏‌ فراتر رفتن‏‏‌ از ابزارهای سنتی‏‏‌، نیروی کار و محیط‌زیست‏‏‌ را می‌طلبد. بررسی‏‏‌ هزار کارخانه‏‏‌ پیشرو توسط‏‏‌ شرکت‏‏‌ مکنزی نشان می‌دهد که سه‏‏‌ ابرروند قابلیت‏‏‌ اتصال، هوشمندی و اتوماسیون انعطاف‏‏‌پذیر، شکل‏‏‌‏‏‌دهنده کارخانه‏‏‌های آینده خواهند بود. بنابراین یکی‏‏‌ از ‏‏‌ ویژگی‏‏‌های مهم کارخانه‏‏‌های آینده، به‏‏‌ نحوه تعامل‏‏‌ آنها با هوش مصنوعی‏‏‌ برمی‏‏‌گردد. اما به‌کارگیری هوش مصنوعی‏‏‌ در صنعت‏‏‌ در دو سطح‏‏‌ مختلف‏‏‌ چالش‏‏‌‌برانگیز است‏‏‌: اول اینکه‏‏‌ نیروی انسانی‏‏‌ باید مهارت لازم را برای تعامل‏‏‌ و استفاده از هوش مصنوعی‏‏‌ دارا باشد؛ دوم اینکه‏‏‌ قابلیت‌های کارخانه‏‏‌ باید به‏‏‌ اندازه‌ای بالا برود که‏‏‌ بتواند از هوش مصنوعی‏‏‌ خلق‏‏‌ ارزش کند.
  • ۴۶‌درصد سدهای کشور پر شدند

    دنیای‌اقتصاد: براساس آخرین آمار اعلام‌شده از وضعیت سدهای کشور، از ابتدای سال آبی تا تاریخ ۱۲ اسفندماه، ۱۲سد بیش از ۷۵‌درصد آب دارند و میزان پرشدگی سدهای کشور ۴۶‌درصد است.به‌‌‌گزارش «ایسنا»، در حال حاضر میزان ورودی آب به سدهای کشور تا ۱۲اسفندماه معادل ۱۱میلیارد و ۶۸۰میلیون مترمکعب بوده که این عدد در مقایسه با سال گذشته که عددی معادل ۱۳میلیارد و ۳۰۰میلیون مترمکعب بوده ۱۲‌درصد کاهش داشته است.
  • ماخذ عوارض صادراتی برخی مواد خام و نیمه‌‌‌خام اصلاح شد

    دنیای‌اقتصاد: با پیگیری‌‌‌های شورای گفت‌‌‌وگوی دولت و بخش خصوصی، ماخذ عوارض صادراتی برخی از مواد خام و نیمه‌‌‌خام مشمول بند «ز» تبصره «۶» قانون بودجه ۱۴۰۲ با نظر هیات‌وزیران بازنگری شد.
  • هزار مگاوات برق صنایع تابستان آینده وارد مدار می‌شود

    دنیای‌اقتصاد: مجری طرح احداث نیروگاه‌‌‌های خودتامین صنایع از احداث و بهره‌‌‌برداری از ۵واحد نیروگاهی از سوی صنایع کشور به ظرفیت ۸۷۱مگاوات تاکنون خبر داد و گفت: این میزان تا تابستان آینده به ۱۷۰۰مگاوات خواهد رسید.به گزارش توانیر، سید زمان حسینی با اشاره به ناترازی قابل‌‌‌ملاحظه تامین برق در ابتدای دولت سیزدهم و امضای تفاهم‌‌‌نامه وزارت نیرو و وزارت صمت در مهر ۱۴۰۰ مبنی بر احداث حداقل ۱۰‌هزار مگاوات نیروگاه خودتامین از سوی صنایع افزود: این تفاهم‌‌‌نامه شامل احداث حداقل ۹‌هزار مگاوات نیروگاه حرارتی و‌ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر است که در ماده ۴ قانون مانع‌‌‌زدایی از صنعت برق از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر