شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۷ دنیای اقتصاد

اخبار صنعت، معدن و بازرگانی - روزنامه شماره ۵۹۴۷

  • حذف ۱۱۴۲ شرط از صدور مجوز کار

    دنیای اقتصاد: ۱۱۴۲ شرط و مدرک ناهنجار از صدور مجوزهای کسب‌وکار برداشته شد. رئیس مرکز ملی بهبود محیط کسب‌وکار، شناسایی قوانین و مقررات و رویه‌‌‌های داخلی شامل بخشنامه و آیین‌‌‌نامه، دستورالعمل و... با رویکرد حذف ظرفیت‌‌‌گذاری، امضای طلایی و شرایط سخت، غیرشفاف و غیرضروری از شرایط مجوزها توسط هیات مقررات‌‌‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار را از اقدامات انجام‌شده در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار عنوان کرد و گفت: تعداد ۱۱۴۲شرط و مدرک ناهنجار در کل مجوزها به تفکیک منشأ تصویب، شناسایی شد که ماحصل این اقدام، تدوین دو لایحه به‌‌‌منظور اصلاح یا حذف ۱۰ماده قانونی یا در حکم قانون برای تصویب در مجلس شورای اسلامی و همچنین اصلاح یا حذف ۷۰مقرره در سطح هیات‌وزیران برای تصویب در هیات‌وزیران است.
  • عربستان هاب مالی و لجستیک در زنجیره ارزش معدن می‌شود؟

    دنیای‌اقتصاد: نخستین جلسه کارگروه معدن و صنایع معدنی اتاق فکر همکاری‌‌‌های اقتصادی ایران و عربستان به میزبانی دبیرخانه این اتاق فکر با حضور کارشناسان این حوزه و فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد و راه‌‌‌های توسعه همکاری‌‌‌ها در این بخش مورد بررسی قرار گرفت. عربستان در چشم‌‌‌انداز حوزه معدن خود افزایش سهم این بخش در تولید ناخالص داخلی تا ۷۵میلیارد دلار در سال ۲۰۳۰ را برنامه‌‌‌ریزی کرده است.
  • اهرم بندری برای ‌تجارت با اندونزی

    دنیای اقتصاد: ایران و اندونزی به‌تازگی به عقد توافق‌های تجاری روی آورده‌اند؛ توافق‌هایی که شاید موجب بالا رفتن انتظار همکاری میان این دو کشور بزرگ و مسلمان شود. اندونزی کشوری پرجمعیت است، پرجمعیت‏‏‏‌ترین کشور مسلمان جهان. اقتصادی بزرگ دارد و از تجارت آزاد استقبال می‌کند و با شمار قابل‌توجهی از کشورها و اتحادیه‏‏‏‌های جهان قرارداد تجارت آزاد برقرار کرده است و به بندر چابهار ایران نیز بی‏‏‏‌علاقه نیست. همه این مسائل ایران را که در محاصره تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبه قرارگرفته، به گسترش روابط و سهم‏‏‏‌گیری از این اقتصاد یک‌تریلیون دلاری تشویق می‌کند، اما هر اندازه هم افق دوردست تجارت ایران و اندونزی روشن باشد - البته چنانچه از این فاصله رویت آن ممکن باشد- اکنون شرایط حداقل در حالت ایده‌آل قرار ندارد؛ نخست اینکه این کشور سرمایه‏‏‏‌پذیر است و ایران سرمایه چندانی ندارد تا از مشوق‏‏‏‌های جذب سرمایه این کشور طرفی بربندد.
  • حل مشکل ورود موقت فرش دستباف

    دنیای‌اقتصاد: سرپرست مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران از حل مشکل ورودموقت فرش دستباف ایرانی خبر داد. به گزارش «ایسنا» به نقل از مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران، محمدرضا زارع‌برزشی گفت: پس از درخواست‌های مکرر بخش‌خصوصی و پیگیری این مرکز در راستای رونق فضای کسب‌وکار فعالان فرش دستباف، جلوگیری از مهاجرت نیروهای ماهر به کشورهای همسایه و افزایش درآمد ارزی از طریق فراهم‌کردن فضای مناسب در بخش‌های ارائه خدمات به فرش دستباف به‌عنوان یک کالای با ارزش غیر‌نفتی، با نظر مساعد وزیر صنعت، معدن و تجارت با ارائه پیشنهاد اصلاح ماده‌۷۵ آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی، هیات‌وزیران در تاریخ ۱۸ بهمن ماه مصوبه‌‌‌‌‌‌ای در رابطه با ورودموقت فرش دستباف و سایر بافته‌‌‌‌‌‌های داری ایرانی برای انجام عملیات تعمیر، رفوگری، شست‌وشو، رنگ برداری و عرضه در نمایشگاه تصویب کرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر