۱. کار خود را ساده شروع کنید

در زمان طراحی محصول خود، یک کمینه محصول پذیرفتنی(MVP) ایجاد کنید که اهداف کسب‌وکار را برآورده ساخته و مفروضات اساسی مربوط به کاربرد محصول را بیازماید و در صورت امکان از تعدادی از منابع هم استفاده نماید. در این صورت سریع‌تر می‌توانید وارد بازار شوید.

۲. به‌طور مداوم بیازمایید

وقتی محصول خود را راه‌اندازی می‌کنید از مناسب بودن کانال‌های بازخورد خود اطمینان حاصل کنید تا بازخورد کمی و کیفی مشتریان واقعی خود را دریافت نمایید. سپس با استفاده از بازخورد مشتریان، ببینید چه چیزی در راستای چشم‌انداز محصول قرار دارد و به‌طور هوشمندانه نقشه  راه محصول خود را تنظیم کنید.

۳. بر اساس داده‌های واقعی عمل کنید، نه بر اساس نظرات

وقتی محصول خود را راه‌اندازی می‌کنید، از اطلاعات مشتریان واقعی برای تعیین سمت‌وسوی محصول استفاده نمایید. اطلاعاتی که از مشتریان واقعی کسب می‌کنید بسیار باارزش‌تر از این هستند که مجموعه ویژگی‌ها و نقشه‌های راه محصول را بر اساس فرضیات و نظرات طراحان محصول توسعه دهید.

۴. سریع حرکت کنید، ولی نه خیلی سریع

اطلاعات در همه‌جا هست. استعدادهای زیادی در دسترس هستند و برای طراحی، ساخت، و بازاریابی محصولات به‌صورت سریع‌تر و ارزان‌تر از قبل، ابزارهایی می‌توان پیدا کرد. شما باید در استفاده از این داده‌ها  نوآوری به خرج دهید، در غیر این صورت باید منتظر افول محصول خود باشید.

۵. از شکست‌ها درس بگیرید

وقتی داده‌های مشتریان واقعی را در دست داریم باید تصمیمات محوری اتخاذ کنیم، روبه‌جلو حرکت نماییم، یا به‌طورکلی ایده را از بین ببریم. شکست، یک پیش‌نیاز برای یادگیری است.

مثلا PalmPilot یک دستگاه ارتباطی نوآورانه بود ولی درنهایت شکست خورد، زیرا نوآوری آن مستمر نبود و درنهایت از سیستم‌عامل‌های اپل و بلک بری عقب ماند.

 برگرفته از entrepreneur