این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه در روند تولید تن ماهی، نیروی انسانی نقش بسیار پررنگی دارد، افزود: امسال دولت ۲۱ درصد حقوق کارگران را افزایش داده و علاوه بر این برخی واحد‌‌‌های تولیدی رقمی مازاد بر حقوق کارگران افزوده‌‌‌اند؛ همچنین قوطی، درب و مواردی از این قبیل، سال گذشته با ارز ۲۵ هزار تومانی خریداری می‌‌‌شدند، اما امسال رقم ارز آنها به ۴۰ هزار تومان افزایش یافته است. وی تاکید کرد: همچنین قیمت هر کیلوگرم ماهی تن به ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافته و حدودا دو برابرشده است. به گفته این تولیدکننده، نرخ ارز ماهی وارداتی نیز از ۲۵ هزار تومان به ۴۰ هزار تومان تغییر یافته است.

رضایی خاطرنشان کرد: بنابراین در حالی نرخ مصوب تن ماهی همچنان ٣٩ هزار تومان است که قیمت تمام‌شده تولید این محصول بین ۴۸ تا ۴۹ هزار تومان برآورد می‌‌‌شود. این فعال بخش خصوصی توضیح داد که با این شرایط تولید تن ماهی ١٨٠ گرمی برای کارخانه‌ها به‌صرفه نبود و با توجه به اینکه تن ماهی‌‌‌های ١۵٠ و ١٢٠ گرمی، نرخ مصوب نداشتند تولیدکنندگان به سمت تولید تن ماهی در این حجم رفتند، اما در نهایت به این نتیجه رسیدند که ظرفیت تولید را کاهش دهند تا کمتر دچار زیان شوند. وی در بخش دیگری از صحبت‌‌‌های خود با بیان اینکه قرار بود قیمت جدید تن ماهی اعلام شود، اما تاکنون این اتفاق رخ نداده است، افزود: دوشنبه گذشته قرار بود ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم‌گیری کند که جلسه تشکیل نشد.

رضایی ادامه داد: بنا بر این بود که تن ماهی از شمول قیمت‌گذاری دستوری خارج شود و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت هم به صراحت اعلام کرده بودند که موافق این اتفاق هستند. وی افزود کارخانه‌های تولیدکننده نیز در نامه‌‌‌ای به سازمان تعزیرات اعلام کرده بودند که وقتی قیمت نهاده‌‌‌های تولید تن ماهی از جمله ماهی قابل کنترل نیست بنابراین نمی‌‌‌توان انتظار داشت که قیمت محصول نهایی رقمی ثابت باشد و این اتفاق تنها در صورتی میسر خواهد بود که مسوولان بتوانند قیمت نهاده‌‌‌های اولیه را کنترل کنند.