شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۷ دنیای اقتصاد

اخبار شهری - روزنامه شماره ۵۹۵۷

  • کیف سرمایه‌گذاری در یزد با ۱۲۶ مجوز

    دنیای اقتصاد - یزد: هفت طرح اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان یزد با حضور سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی رونمایی شد.
  • صدور ۳۰‌هزار تن محصولات کشاورزی از لرستان

    دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌آباد: رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه حدود ۳۰‌هزار تن محصولات کشاورزی به ارزش ۱۰ میلیون دلار از استان صادر می‌شود. سیدعماد شاهرخی اظهار کرد: عمده محصولات کشاورزی استان به صورت متمرکز و عمده صادر می‌شود. وی با اشاره به ایجاد پایانه صادرات محصولات کشاورزی با محوریت فرصت‌‌ها و چالش‌‌ها با اشاره به اینکه ما برای ارتقای صادرات محصولات کشاورزی در استان به انسجام نیاز داریم، اظهار کرد: در واقع برای سامان‌دهی حوزه صادرات توسط بخش دولتی باید یک انسجام و هم‌‌افزایی وجود داشته باشد.
  • ۱۴۹ واحد راکد آذربایجان شرقی احیا شد

    دنیای‌اقتصاد - تبریز: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌‌شرقی گفت: در ۹ ماه امسال ۱۴۹ واحد راکد تولیدی و خدماتی در استان احیا شد و به چرخه فعالیت بازگشت.
  • تجمیع خدمات گردشگری تهران

    دنیای‌اقتصاد: تهران یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است، شهری که با کشف اسکلت بانوی ۷‌هزار ساله، تاریخش مشخص‌‌‌تر و عمیق‌‌‌تر شد اما این جنبه تاریخی این شهر در میان پایتخت بودنش، شلوغی، دود و ترافیک گم شد و شاید کمتر کسی حتی ساکنان تهران از وضعیت میراثی این شهر؛ مکان رویدادها و... با خبر باشند، گرچه چند سالی است که مدیریت شهر سعی کرده تا چهره واقعی تهران را حداقل به تهرانی‌‌‌ها و بعد ساکنان سایر شهرها بشناساند، اما آن‌گونه که به نظر می‌رسد هنوز درابتدای راه هستند.
  • تا اردیبهشت باید تغییر در رُفت و روب تهران را احساس کنیم

    رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: هنوز کیفیت نظافت شهر تهران مطلوب ما نیست و ما در حوزه نظافت شهر نقدهایی داریم و با شروع به کار پیمانکاران بعد از یک تا دو ماه عذری پذیرفته نیست و حداکثر تا اردیبهشت ماه باید تغییر در حوزه رفت و روب در شهر تهران را احساس کنیم و اگر تغییر حس نشود نشان از ضعف مدیریت شهری است.
  • تدوین نقشه راه دقیق ایمن‌سازی بازار

    وحیدرضا انارکی‌‌محمدی، شهردار منطقه ۱۲ در خصوص ایمن‌‌سازی بازار و فرآیند ایمن‌‌سازی در این بافت، با تشریح مشکلات حقوقی میان مالکان و صاحبان سرقفلی گفت: به عنوان مثال مالک، اجاره ناچیزی را از صاحبان سرقفلی دریافت می‌کند و این مبلغ ناچیز اجاره، صرفه و صلاح اقتصادی برای نوسازی ملک را ندارد و این تضاد منافع باعث شده تا در ایمن‌‌سازی این منطقه دچار مشکل باشیم؛ البته ما در موضوع ایمن سازی، با هماهنگی که با مرجع قضایی انجام دادیم، مالک را مکلف کردیم که برای جلوگیری از حریق یا هر نوع حادثه دیگر، در راستای اجرای دستورالعمل‌‌های ایمنی ساختمان‌‌های ناایمن که توسط سازمان آتش‌نشانی به ساختمان‌‌ها ابلاغ شده است، اقدام کند.
  • ساخت دو پروژه شهری درجنوب‌تهران سال آینده آغاز می‌شود

    هادی حق‌‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره ابرپروژه‌‌هایی که قرار است سال آینده به بهره‌‌برداری برسد یا کلنگ‌‌زنی شود، اظهار کرد: با نگاه اولویت دار پروژه‌‌هایی در دست اجرا داریم؛ شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره)، آزادراه شهید شوشتری و فاز دو بزرگراه شهید بروجردی پروژه‌‌های بسیار مهمی هستند که تمام تلاشمان را می‌‌کنیم تا در همین دوره مدیریت شهری به شهروندان تحویل بدهیم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر