شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۲۷ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۲۷

  • رسانه‌ها علیه هوش‌مصنوعی

    رسانه‌های جهان در مواجهه با «هوش مصنوعی مولد» یا همان چت‌جی‌پی‌تی، دو دسته شده‌اند؛ یک گروه مثل خبرگزاری آسوشیتدپرس راه توافق با این رقیب دیجیتالی را در پیش گرفته و دسته‌ای دیگر مثل روزنامه نیویورک‌تایمز، راه شکایت علیه این ماشین عصر جدید را انتخاب کرده‌اند. سال جدید میلادی، این تقابل جدی‌تر می‌شود.
  • اسکندری از ریال دیجیتال «آبانک» رونمایی کرد

    مدیرعامل بانک آینده در مراسم رونمایی از ریال دیجیتال «آبانک» بر شتاب گرفتن روند تولید محصولات نوآورانه در بانک آینده تاکید کرد.
  • تقسیم سود در مجمع مسکن سرمایه‌گذاری جنوب

    دنیای‌اقتصاد: جلسه مجمع عمومی عادی و فوق‌‌‌العاده سالانه شرکت سرمایه‌گذاری جنوب (ثجنوب) ۲۳ دی سال‌جاری مربوط به سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ماه سال ۱۴۰۲، به ریاست محمد‌‌‌رضا جواهری‌تفتی، ناصر شفیع‌نادری (ناظر)، رمضانعلی سلمانی‌نژاد (ناظر)، مهدی ابراهیمی‌میمند (دبیر)، ‌‌‌حسابرس و بازرس قانونی و نماینده بورس و حضور ۸۳.۲۴ درصدی صاحبان سهام به صورت حضوری و برخط برگزار شد.
  • تندیس جدید برای پتروشیمی شهیدتندگویان

    پتروشیمی شهید تندگویان به عنوان بزرگ‌ترین زنجیره ارزش پلی اتیلن ترفتالات صنعت پتروشیمی ایران در چهاردهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران موفق به کسب تندیس این رویداد شد.
  • مرز نو در مدیریت دانش

    دوازدهمین کنفرانس مدیریت دانش با بیان اهمیت هوش مصنوعی در آینده مفاهیم مدیریت دانش سازمانی و ارتقای سیستم بانکداری آغاز شد.
  • دفاتر کاری خالی، روی دست صاحبانشان مانده‏‏‌اند!

    میزان خالی بودن دفاتر کاری در آمریکا، به بیشترین حد خود در چهار دهه اخیر رسیده که نشان‌‌‌دهنده سال‌ها ساخت‌وساز بیش از حد و تغییر عادات کاری است که در دوران پاندمی تسریع شد. طبق اعلام موسسه مودیز، ۱۹.۶‌درصد دفاتر کاری در شهرهای بزرگ آمریکا، در سه‌ماه چهارم سال ۲۰۲۳ اجاره نشدند که افزایش ۱۸.۸ درصدی را نسبت به سال قبل نشان می‌دهد. این رکورد جدید نشان می‌دهد که دورکاری تا چه حد بازار کار را متحول کرده است. البته این فقط بخشی از داستان است. ریشه رکود فعلی در استفاده از دفاتر کاری، به ساخت‌وسازهای بیش از حد دهه‌‌‌های ۸۰ و ۹۰ برمی‌‌‌گردد. در آن سال‌ها، شرایط آسان وام‌‌‌دهی، باعث رونق ساخت‌وساز شده بود؛ به‌‌‌ویژه در مناطق جنوبی آمریکا که زمین ارزان و بوروکراسی‌‌‌های اداری کم بود.
  • تدابیر دامپروری‌‌‌های آمریکا در پی افزایش مصرف کره و پنیر

    مصرف کره و پنیر در آمریکا افزایش یافته است. همین‌‌‌ موضوع دامپروری‌‌‌ها را به تکاپو انداخته تا شیر پرچر‌‌‌ب‌‌‌تری از گاوها بگیرند. این تکاپو، استفاده از نژادهای مختلف گاو، ترکیبات غذایی مختلف و اطمینان از راحت بودن و بیش از حد گرم نبودن جای گاوها را شامل می‌شود. خنک نگه داشتن گاوها با استفاده از انبارهای مجهز به دستگاه‌‌‌های تهویه، در کنار کاهش استرس آنها، هم حجم شیر آنها را بیشتر می‌کند و هم باعث می‌شود شیر پرچرب‌‌‌تری بدهند. نتیجه این است که چربی شیر تولید شده در دامپروری‌‌‌های آمریکا به طور میانگین، از ۴‌درصد عبور کرده و رکورد قبلی ثبت‌شده بعد از جنگ جهانی دوم را شکسته است. از این چربی برای تولید انواع محصولات لبنی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، کره حداقل ۸۰‌درصد و پنیر چدار حداقل ۵۰‌درصد چربی دارد.
  • ترجیح شایستگی به امتیازات کسب و کار

    شایسته‌‌‌سالاری موضوعی است که در سیاست و اقتصاد به تفصیل درباره آن سخن گفته می‌شود. اما زمانی که بحث امتیازات یا مشوق‌‌‌هاست، عمل به آن دشوار می‌شود. در زیر داستان کارآفرینی را می‌‌‌خوانید که در ایالات متحده، جایگاهی نه بر اساس امتیازات موجود، بلکه بر اساس شایستگی خود به دست آورد.
  • فرصت‌‌‌سوزی در توسعه حمل‌‌‌ونقل

    خدایار خاشع/دبیر کمیته شرکت‌های سرمایه‌گذار در آزادراه‏‏‌ها
    احداث راه‌‌‌های مواصلاتی اعم از آزادراه‌‌‌ها، بزرگراه‌‌‌ها و پروژه‌‌‌های ریلی و مانند آن یکی از مهم‌ترین شاخصه‌‌‌های توسعه‌یافتگی کشور است و نیاز کشور به وجود یک شبکه حمل‌ونقل ایمن و مناسب برای دسترسی و ارتباط با مناطق و مراکز مهم کشور به وضوح احساس می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر