شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۹۲ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۸۹۲

  • جنگ با تحریم به سبک هوآوی

    شرکت هوآوی به قدرتمندترین سلاح چین در جنگ تراشه دنیا تبدیل شده و هر چه می‌‌‌گذرد، دولت این کشور بیشتر به هوآوی تکیه می‌کند تا تلاش‌‌‌های خود را برای ساخت یک اکوسیستم تولید تراشه و بورد نیمه‌‌‌رسانای مستقل، رهبری کند - شرکتی که واشنگتن سعی کرد نابودش کند. کمتر از پنج سال پس از آنکه تحریم‌‌‌های آمریکا تقریبا شرکت تکنولوژیک هوآوی را به زانو درآورد، این غول چینی تبدیل به مهم‌ترین سلاح پکن در جنگ بر سر تراشه و بورد نیمه‌رسانای کامپیوتری شده و آمده تا اقتصاد جهانی را برای دهه‌‌‌های پیش رو شکل دهد. اما چگونه؟
  • تکمیل ۱۲۰۰ پروژه قرارگاه خاتم

    دنیای‌اقتصاد: مهندس رحمانی، مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه‌وشهرسازی قرارگاه خاتم‌الانبیا با تشریح اقدامات اصلی این هلدینگ در اتمام ۱۲۰۰ پروژه شامل احداث ۳۳۸ کیلومتر مترو، توضیح داد: با وجود این تنها ۴‌درصد از بودجه عمرانی کشور در اختیار قرارگاه بوده و مابقی آن از ظرفیت‌های داخلی مجموعه تامین مالی شده است. وی گفت: به طور مصداقی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ از ۴۰۰‌هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی، تنها ۱۶‌هزار میلیارد تومان سهم پروژه‌های قرارگاه بوده است.
  • بازیافت منسوجات؛ راهی برای تضمین آینده

    دنیای اقتصاد: پس از چین، آمریکا دارای دومین بازار بزرگ منسوجات در جهان است ولی تنها حدود ۱۵ درصد از زباله‌های نساجی جمع‌آوری شده در این کشور بازیافت می‌شود. با توجه به حجم بالای ضایعات نساجی برنامه مناسبی برای بازیافت مورد نیاز است.
  • آسیب‌‌‌شناسی نهاد تنظیم‌‌‌گر

    عباس قربانعلی‏‏‏‏‌بیک / معاون اسبق برنامه‏‏‏‏‌ریزی و امور بین‌الملل راه‏‏‏‏‌آهن
    تشکیل نهاد تنظیم‌‌‌گر ریلی مد‌ت‌هاست در محافل تخصصی و رسانه‌‌‌ها مورد بحث و گفت‌‌‌وگو است. در حالی که قبل از اقدام به تشکیل آن شایسته است به آسیب‌‌‌شناسی نهادهای مشابه آن مانند شورای رقابت و نقش آن در راه‌‌‌آهن بپردازیم. بر اساس جدول گزارش وزارت انرژی آمریکا، در طول عمر ۳۰ ساله لکوموتیوهای باری با سیر سالانه ۱۹۲‌هزار کیلومتر، توان موتور ۴۴۰۰ اسب بخار، قیمت ۲۵۰۰ هزاردلار و هزینه نگهداری ۱۲۵ هزاردلار بر سال اعلام شده است. در کتاب (ترجمه شده) قیمت‌ها و هزینه‌‌‌ها در صنعت ریلی (نوشته پروفسور باوم گارتنر پلی‌تکنیک لوزان سوئیس) میانگین بلندمدت هزینه نگهداری لکوموتیو دیزلی با بارمحوری و کشش بالا و از این‌رو بار سنگین در آمریکا ۶۰ سنت بر کیلومتر محاسبه شده است.
  • ثبت رکورد جدید حمل روزانه گندله در فولاد سنگان

    مرتضی ملکی، رئیس واحد حمل و نقل صنعتی فولاد سنگان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی فولاد سنگان در خصوص رکوردهای روزانه ریلی و جاده‌ای و همچنین رکورد کلی حمل شرکت فولاد سنگان در ۸ ماهه امسال گفت: در حوزه جاده‌ای این شرکت در هفتم آذر ماه توانست حدود ۷ هزار و ۹۶۰ تن محصول گندله را از سایت حمل کند و رکورد جدیدی را به ثبت برساند. همچنین فولاد سنگان در این روز ۱۴ هزار و ۶۳۵ تن گندله در حوزه ریلی بارگیری داشته است و لذا در مجموع این شرکت توانست با جابه‌جایی ۲۲ هزار و ۵۹۵ تن محصول، رکورد روزانه حمل را به ثبت برساند .
  • پلتفرمی که آموزش دیجیتال را متحول می‌‌‌کند

    ما در دنیایی زندگی می‌‌‌کنیم که تقریبا همه چیز با کدنویسی پیش می‌‌‌رود. هر جایی که نگاه می‌‌‌کنیم – از چراغ‌‌‌های راهنمایی گرفته تا اپلیکیشن‌‌‌های موبایلمان – پای کدنویسی در میان است. به جرات می‌‌‌توان گفت بدون این کدنویسی‌‌‌ها به اینجاها نمی‌‌‌رسیدیم. به همین دلیل، داشتن دانش کدنویسی یک مهارت ضروری در دنیای دیجیتال است. و از آنجا که شرکت‌‌‌ها سفر‌‌‌های تحول دیجیتال خود را شروع کرده‌‌‌اند، کارکنان نیاز دارند مهارت‌‌‌های خود را ارتقا دهند و یاد بگیرند چطور در این دنیای ناشناخته پیش بروند.
  • برنامه‌‌‌ای نوآورانه برای تسهیل خرید مسکن

    راناک سینگ، مدیرعامل شرکت «روم»‌(Roam)، برای امکان‌‌‌پذیر کردن خرید خانه، طرح جسورانه‌‌‌ای دارد: مرتبط کردن خریداران خانه با فروشندگانی که روی خانه‌‌‌های خود وام مسکن قابل انتقال دارند. به این ترتیب، خریداران می‌توانند از وام موجود و احتمالا با نرخ بهره پایین‌‌‌تر، استفاده کنند. سینگ، روم را به عنوان یک پرتال املاک در ماه سپتامبر تاسیس کرد. شرکت‌های مشابهی مثل Zillow یا Realtor قبلا این کار را کرده بودند. اما فرق روم این است که منحصرا خانه‌‌‌هایی را به نمایش می‌‌‌گذارد که وام قابل انتقال دارند. یکی از چالش‌‌‌های خانه‌‌‌های وام‌‌‌دار معمولا این است که قابل انتقال نیستند و نیاز به رعایت یک‌سری ملزومات دارند. کار روم این است که در مقایسه با دریافت وام از اول، در هزینه‌‌‌های دریافت وام صرفه‌‌‌جویی می‌کند.
  • آرامش مدیر در بحران‌ها

    ایده‌‌‌ها و نوآوری‌‌‌ها شاید لزوما آن چیزی نباشند که کسب و کارها و کارآفرین‌‌‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کنند. گاه قدرت روانی و حفظ آرامش در بحران‌هاست که تفاوت‌‌‌ها را نشان می‌دهد. دیوید استوارد به همین صورت تبدیل به الگویی برای کارکنان خود شد. دیوید استوارد، بنیان‌گذار شرکت ورد واید تکنولوژی (World Wide Technology) در سال ۱۹۹۰ است. او ۲۵۰‌هزار دلار از پس‌‌‌انداز عمر خود برای تامین مالی این شرکت خرج کرد و به‌‌‌ویژه در سال‌های نخست فعالیت به سختی می‌توانست امور را اداره کند. اما اکنون درآمدهای سالانه شرکت او به حدود ۳ میلیارد دلار رسیده است و ورد واید تکنولوژی را تبدیل به بزرگ‌ترین شرکت آمریکایی کرده است که اکثر سهام آن در دست سیاه‌پوستان است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر