به گزارش وبگاه نانوفناوری، لاگ ناین که یک استارت‌آپ فعال در حوزه باتری است، پس از آنکه یک سال پیش قول افتتاح اولین خط تولید تجاری سلول‌‌‌های لیتیوم یونی (Li-ion) در هند را داده بود، تعهد خود نسبت به سهامداران را عملی کرد. این کارخانه که در بنگالور واقع شده است، باتری‌‌‌هایی برای وسایل نقلیه الکتریکی (EVs) و ذخیره انرژی با تمرکز بر تولید سلول‌‌‌های لیتیوم-تیتانیوم-اکسید (LTO) و لیتیوم آهن فسفات (LFP) تولید خواهد کرد. با ظرفیت اولیه ۵۰ مگاوات ساعت (MWh)، انتظار می‌رود که این تاسیسات به بازار رو به رشد خودرو‌‌‌های برقی خدمت قابل‌توجهی کند.

کارخانه جدید توانمندی تولید سلول‌‌‌های استوانه‌‌‌ای‌شکل با ظرفیت‌‌‌هایی از سری ۲۲ تا ۶۶ را داراست. این شرکت در مراسم رونمایی از این خط تولید، علاوه بر معرفی قابلیت تولید باتری‌‌‌های «LTO» و «LFP»، از سامانه مدیریت باتری (BMS) خود نیز رونمایی کرد که دارای سازوکار‌‌‌های کنترل قدرت و الگوریتم‌‌‌های «SoX» برای برنامه‌‌‌های کاربردی ایمن‌‌‌تر و قابل اطمینان‌‌‌تر است. این استارت‌آپ همچنین از توانمندی فناوری خود برای شارژ سریع باتری‌‌‌های «LFP» در شبکه‌‌‌های شارژ عمومی و با حفظ عمر چرخه باتری و همچنین فناوری‌‌‌های خنک‌‌‌کننده، طراحی سلولی و مکانیزم‌‌‌های کنترلی خبر داده است.

آکشای سینگال مدیرعامل و یکی از ‌‌‌بنیان‌گذاران این استارت‌آپ فعال در حوزه هاردتِک، در این رونمایی از افتتاح اولین خط تولید تجاری سلول‌‌‌های لیتیوم یونی (Li-ion) در هند گفت و از گروه این استارت‌آپ برای کمک‌‌‌هایشان قدردانی کرد. وی همچنین برنامه ابتکاری «Log ۹ Rise» برای تعامل دانشگاهی را معرفی کرد که هدف آن تقویت استعداد در زیست بوم فناوری‌‌‌های باتری در هند است. این شرکت نوآوری از زمان آغاز به کار خود در سال ۲۰۱۵ میلادی، باتری‌‌‌های مختلفی تولید کرده است که از آن جمله می‌توان به «RapidX» برای وسایل نقلیه الکتریکی دو‌چرخ اشاره کرد. با تقاضای فزاینده برای انرژی پاک و بازار پر‌رونق خودرو‌‌‌های برقی، لاگ ناین فعالیت‌‌‌های خود را افزایش داده است.

لاگ ناین بیش از ۳هزار باتری «EV» را در بیش از ۲۰ شهر هند از جمله دهلی، بنگالور و چنای عرضه کرده است. محصولات لاگ ناین از جمله «Nanocaps»، از فوق‌‌‌خازن‌‌‌های ۳ ولتی پیشرفته استفاده می‌کنند که فناوری آن بر مبنای ۱۶ پتنت برای سنتز گرافن و محصولات مبتنی بر گرافن است. این باتری‌‌‌ها، انرژی و چگالی بالاتری دارد و در عین حال نشتی جریان را به حداقل می‌‌‌رساند. علاوه بر این، پیل‌‌‌های سوختی آلومینیومی این شرکت، یک منبع انرژی قابل دوام است که می‌تواند برای کاربرد‌‌‌های مختلف استفاده شود.