شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۱ دنیای اقتصاد

اخبار بازار پول و ارز - روزنامه شماره ۵۹۰۱

  • نارضایتی کارگران آمریکایی

    دنیای اقتصاد: بر اساس بسیاری از معیارها، آمریکایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها نسبت به سال‌های گذشته از وضعیت کار خود ناراضی‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر هستند. بر اساس نظرسنجی گالوپ در سال‌۲۰۲۳، به‌رغم افزایش دستمزدها، مرخصی با حقوق بیشتر و کنترل بیشتر بر محل کارشان، تعداد کارگران آمریکایی که می‌گویند عصبانی، دچار استرس و بیکار هستند در حال افزایش است. تجزیــــه و تحلیــل BambooHR از داده‌های بیش از ۵۷‌هزار کارگر نشان می‌دهد که امتیاز رضایت شغلی پس از کاهش ۱۰واحد‌درصدی در سال‌جاری به پایین‌ترین حد خود از اوایل سال‌۲۰۲۰ کاهش یافته‌است.
  • رشد اقتصادی بدون روتوش

    مصرف خصوصی در ایران در دولت سیزدهم افزایش قابل‌توجهی داشته است که براساس آمار بانک مرکزی در بهار ۱۴۰۲ بیش از ۵۱.۹درصد از کالاهای تولیدشده در اقتصاد به «مصرف نهایی بخش خصوصی» رسیده است. مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به مطلب مورخ ۱۴۰۲.۹.۷ روزنامه «دنیای اقتصاد» با تیتر «روتوش نفتی رشد»، توضیحاتی را برای افکار عمومی منتشر کرد. رشد اقتصادی پس از یک دهه نوسان حول صفر، به یکی از فوری‌ترین و مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی کشور تبدیل شده است. رشد اقتصادی نزدیک به صفر در دهه ۹۰، گستره و عمق فقر در کشور را افزایش داد.
  • اختلاف‌نظر بانک مرکزی اروپا و آمریکا

    دنیای اقتصاد: پس از پایان محدودیت‌های ویروس کرونا و همچنین آشکار شدن تبعات اقتصادی جنگ روسیه و اوکراین در اوایل سال ۲۰۲۲، هزینه‌ها در بخش‌های مختلف اقتصادی با روند صعودی مواجه شدند. در این میان بانک‌های مرکزی با هدف کاهش نرخ تورم در مناطق خود به سیاست‌های انقباضی روی آوردند و نرخ بهره را تا سطحی که اقتصاد را وارد رکود نکند، افزایش دادند.
  • یخ دلار تهران آب نشد

    دنیای اقتصاد: در بازار روز نخست هفته پایانی آذر ماه قیمت اسکناس دلار آزاد نوسان چشمگیری نداشت. در حالی که دیگر شاخص‌های ارزی در بازار روز شنبه دچار رشد قیمت شدند، نرخ دلار در محدوده ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان درجا زد. گفتنی است که برخلاف هفته‌های پیشین این ثبات قیمت در معاملات بازار فردایی نیز ملموس بود و حتی فعالان فردایی بازار نیز اقدام به نرخ‌دهی در سطوح قیمتی بالاتر نکردند.
  • سامورایی‌ها درگیر رکود هستند

    یک نظرسنجی تجاری نشان داد که فعالیت کارخانه‌های ژاپن برای هفتمین ماه متوالی کاهش یافت، در حالی که بخش خدمات به رشد اندکی دست یافت. شاخص مدیران خرید تولیدی ژاپن از ۴۸.۳ در ماه نوامبر به ۴۷.۷ در دسامبر کاهش یافت.
  • آلمان به مسیر توسعه بازمی‌گردد

    بوندس‌‌‌بانک آلمان در چشم‌‌‌انداز کنونی خود اعلام کرد که شاخص قیمت مصرف‌‌‌کننده آلمان در سال ۲۰۲۶ به ۲.۲ درصد کاهش می‌‌‌یابد همچنین تولید ناخالص داخلی تعدیل‌‌‌شده واقعی نیز در سال ۲۰۲۳ نزول خواهد کرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر