در پی انتشار شاخص PMI چین
مس مرز ۶ هزار دلاری را شکست
در روز اول ماه مارس حسب روال هر ماه، چین عملکرد PMI بخش تولید و سرویس خود را منتشر کرده و انتشار آن موجب رشد ۴۰ دلاری مس در بازارهای جهانی شده است. آمارهای انتشار یافته طی این روز مثبت و فراتر از پیشبینیها بوده و عامل تقویت مطلوب قیمتها در بازار فلزات شده است. شاخص PMI تولید چین در ماه فوریه ۶/ ۵۱ بوده که فراتر از عملکرد ژانویه (۳/ ۵۱) و همینطور پیشبینی (۱/ ۵۱) است. در واقع فعالیتهای صنعتی در چین همچنان در حال گسترش است و مصرف کامودیتیها شامل فولاد و فلزات اساسی و. . . در حال افزایش است.
در روز اول ماه مارس حسب روال هر ماه، چین عملکرد PMI بخش تولید و سرویس خود را منتشر کرده و انتشار آن موجب رشد ۴۰ دلاری مس در بازارهای جهانی شده است. آمارهای انتشار یافته طی این روز مثبت و فراتر از پیشبینیها بوده و عامل تقویت مطلوب قیمتها در بازار فلزات شده است. شاخص PMI تولید چین در ماه فوریه ۶/ ۵۱ بوده که فراتر از عملکرد ژانویه (۳/ ۵۱) و همینطور پیشبینی (۱/ ۵۱) است. در واقع فعالیتهای صنعتی در چین همچنان در حال گسترش است و مصرف کامودیتیها شامل فولاد و فلزات اساسی و... در حال افزایش است.
مس امروز صبح ۴۰ دلار دیگر گران شد و با گذر از مرز ۶۰۰۰ دلار به ۶۰۲۲ دلار در هر تن رسیده است. فعلا خبری از توافق در رفع اعتصاب بزرگترین معدن مس دنیا (اسکوندیدا در شیلی) نیست و معدن گراسبرگ اندونزی نیز همچنان مجوز صادرات نداشته و تعطیل است. تعطیلی معدن اسکوندیدا هفتهای ۲۵ هزار تن از عرضه مس دنیا میکاهد و بازار را به سمت کسری حرکت میدهد. همچنین روی نیز شاهد رشد ۹/ ۰ درصدی یا ۲۵دلاری قیمت بوده و به سطح ۲۸۴۳دلار رسیده است. در این حوزه، اعتصاب معدن روی نوراندا در کانادا عامل دوم تقویت قیمت بوده که ادامه دار است.
ارسال نظر