جوراب‌های رنگی نخست‌وزیر کانادا+عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۳۴۵۸ سایت-خوان

نخست وزیر کانادا، در دیدار غیررسمی با رهبران ناتو در بروکسل، با افتخار جوراب های لنگه به لنگه خود را به آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، نشان داد.

به گزارش ایران آنگلا مرکل، در صفحۀ اینستاگرامِ خود، عکسی از ترودو منتشر کرد که در آن، در حال پُز دادن به جوراب های دو رنگ خود است. یکی از جوراب های او صورتی و دیگری آبی بود.

مرکل زیر این عکس نوشت: جوراب های عالیِ ترودو؛ نخست وزیر کانادا در دیدار مسئولان ناتو در بروکسل، به خریدِ تازۀ خود می نازد.

ترودو پیش از این نیز با پوشیدن جوراب های گل گلی، رنگی و متفاوت، رسانه ها را به این موضوع جلب کرده بود.

هرچند برخی رسانه ها مانند خبرگزاری رویترز، سعی کردند در برخی از نشست ها، این نوع جوراب پوشیدن را "گاف نخست وزیر کانادا" قلمداد کنند، اما او در پاسخ به رسانه ها تاکید کرد که مغایرتی بین پوشیدن لباس های رنگی با نخست وزیری نمی بیند و همیشه ترجیح می دهد لباس هایی را که دوست دارد بپوشد.

وی حتی از مقامات دیگر کشورها نیز دعوت کرد که به جای جوراب های ساده و سیاه و سفید و خاکستری، از جوراب های طرح دار و رنگی استفاده کنند.

جوراب‌های رنگی نخست‌وزیر کانادا+عکس

جوراب‌های رنگی نخست‌وزیر کانادا+عکس

جوراب‌های رنگی نخست‌وزیر کانادا+عکس

جوراب‌های رنگی نخست‌وزیر کانادا+عکس

جوراب‌های رنگی نخست‌وزیر کانادا+عکس

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن