«کاما»: شرکت باما در خصوص اطلاعات و صورت‌های مالی منتشرشده موارد ذیل را اعلام کرد:

۱- با کاهش سود عملیاتی سال مالی منتهی به ۲۹/ ۱۲/ ۱۴۰۰ در مقایسه با سال قبل به میزان ۲۲۶میلیارد تومان معادل ۴۴درصد ناشی از افزایش هزینه‌‌‌های استخراج، سربار تولید و کاهش سود حاصل از تسعیر ارز در مقایسه با سال قبل است.

۲- کاهش شاخص سود ناخالص به فروش در مقایسه با سال قبل به میزان ۱۹درصد ناشی از افزایش قیمت تمام‌شده به دلیل افزایش هزینه‌‌‌های استخراج و هزینه‌‌‌های سربار تولید است.

۳- کاهش شاخص سود عملیاتی به فروش در مقایسه با سال قبل به میزان ۳۲درصد ناشی از کاهش سود ناخالص به میزان ۱۹درصد و کاهش درآمد حاصل از تسعیر ارز به میزان ۱۳درصد است.

۴- کاهش شاخص سود خالص به فروش در مقایسه با سال قبل به میزان ۱۳۸درصد ناشی از کاهش سود عملیاتی به میزان ۱۷درصد و افزایش هزینه‌‌‌های مالی به میزان ۴درصد است.

۵- محصول شمش، تولید شرکت نیست و حاصل عملیات تبدیل کنسانتره سولفور روی (تولید اصلی) توسط پیمانکار است و در صورت عقد قرارداد، در پیش‌بینی‌‌‌ها تعدیل می‌شود.

«آبین»: شرکت کشت و صنعت آب‌شیرین طی اطلاعیه‌‌‌ای تحت عنوان «شفاف‌‌‌سازی نوسان قیمت سهام» اعلام کرد که از تاریخ گزارشگری قبلی (صورت‌های مالی و گزارش تفسیری مدیریت دوره مالی ۱۲ماهه حسابرسی‌نشده منتهی به ۲۹/ ۱۲/ ۱۴۰۰) تا مقطع فعلی تغییر بااهمیتی که در عملکرد شرکت رخ نداده و نوسان قیمت سهام این شرکت صرفا به دلیل عرضه و تقاضای بازار است.

«دانا»: بیمه دانا از انعقاد قرارداد مهم با وزارت آموزش و پرورش خبر داد. بر این اساس شرکت اعلام کرده است تفاهم‌‌‌نامه ارائه خدمات جامع بیمه‌‌‌ای به وزارت آموزش‌وپرورش در تمام رشته‌‌‌های بیمه‌‌‌ای در تاریخ ۱۸/ ۰۳/ ۱۴۰۱ با حق بیمه ماهانه هر نفر در رشته درمان ۲میلیون و ۷۵۰هزار ریال، حق بیمه ماهانه هر نفر در رشته عمر و حوادث مصوب کارکنان ۱۵۰هزار ریال و حق بیمه ماهانه هر نفر در رشته عمر و حوادث تکمیلی کارکنان ۱۷۵هزار ریال تنظیم شد. ضمنا حق بیمه صادره براساس تفاهم‌نامه مذکور تا تاریخ ۳۱/ ۰۳/ ۱۴۰۱ جمعا مبلغ ۴‌هزار میلیارد تومان است.

«دانا» در اطلاعیه‌‌‌ای دیگر، دلایل تغییرات سود/ زیان خود را برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ و سه‌ماه بهار ۱۴۰۱ اعلام کرد. شرکت علت زیان در سال مالی مذکور را به شرح ذیل عنوان کرد:

• کاهش سود ناشی از تسعیر اقلام پولی ارزی نسبت به سال مالی مشابه قبل؛

• کاهش سود ناشی از معاملات خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و فرابورسی ناشی از شرایط حاکم بر بازار سرمایه؛

• وقوع حادثه آتش‌سوزی برای شرکت طبیعت سبز کهن تحت پوشش بیمه‌‌‌ای شرکت؛

• اثرات ناشی از افزایش تعرفه‌‌‌های درمانی و همچنین کاهش صدور بیمه‌‌‌نامه‌‌‌های رشته درمان و اصلاح ترکیب پرتفوی شرکت که موجب افزایش نسبت خسارت و ذخایر فنی بیمه‌‌‌ای شده است؛

• رسیدگی و پرداخت خسارت‌‌‌های معوق به‌ویژه در بخش دیات و رشته ثالث به‌منظور جبران خسارت وارده به اشخاص و جلوگیری از اثرات افزایش نرخ دیات با انتقال پرداخت دوره مالی بعد، همچنین افزایش نسبت خسارت نسبت به سال مالی مشابه.

این شرکت همچنین در ادامه توضیحاتی در خصوص تغییرات سود/ زیان در صورت‌های مالی سه‌ماه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ ارائه کرد. شرکت در این خصوص گفت: در پایان سال ۱۴۰۰ با پرداخت حداکثری خسارت دیات که به عدم‌انتقال آنها به سال ۱۴۰۱ و جلوگیری از افزایش پرداخت خسارت با نرخ دیات در سال ۱۴۰۱ منجر شده است، همچنین با عنایت به توسعه فعالیت‌‌‌های بازاریابی، حق بیمه صادره شرکت در سه‌ماه ابتدایی سال نسبت به دوره مشابه قبل با رشد چشمگیری مواجه شده که موارد فوق‌الاشاره موجب کاهش قابل‌توجه نسبت خسارت و ایجاد حاشیه سود مناسب شده است. ضمنا همان‌‌‌گونه که در نامه مورخ ۸ تیرماه ۱۴۰۱ در خصوص افشای اطلاعات تفاهم‌‌‌نامه خدمات بیمه‌‌‌ای آموزش و پرورش (به آن اشاره شد) اعلام شده است، کل حق بیمه صادره توافق‌نامه مذکور تا تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ مبلغ ۴‌هزار میلیارد تومان است که در این خصوص ذخیره کامل در حساب‌‌‌ها منظور شده و سودی از بابت این قرارداد در صورت‌های مالی سه‌ماه شناسایی نشده و در صورت‌های مالی میان‌دوره‌‌‌ای ۶ماهه منعکس خواهد شد.

«سفارود»: شرکت کارخانه فارسیت دورود طی اطلاعیه‌‌‌ای اعلام کرد که با توجه به شرایط ویژه شرکت و با توجه به عدم‌امکان تهیه و ارائه صورت‌های مالی حسابرسی‌شده سال‌های ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ و عدم‌دسترسی به سامانه کدال، به اطلاع می‌‌‌رساند نظر به همراهی ریاست دادگستری شهرستان دورود درخصوص انتخاب بازرس قانونی براساس مفاد قانون تجارت و مواد اساسنامه برای سال‌های ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰، طبق دستورقضایی، موسسه حسابرسی فرازمشاور، دیلمی‌‌‌پور به عنوان بازرس اصلی و حسابرس این شرکت برای سال‌های مالی مذکور انتخاب شده است.

«افق»: شرکت فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای افق کوروش اعلام کرد که عطف به مصوبه هیات‌مدیره مورخ ۱۱/ ۴/ ۱۴۰۱ مقرر شده است تا ۷۵‌درصد از سهام شرکت فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای فامیلی مدرن به مبلغ ۲۲۵میلیارد تومان تحصیل شود. شرکت فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای فامیلی مدرن، مالک فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای هایپرفامیلی است که با بیش از ۵۰شعبه در سطح کشور فعال است. فروشگاه‌‌‌های هایپر فامیلی در رسته فروشگاه‌‌‌های هایپرمارکت طبقه‌بندی می‌‌‌شوند که ماهیتا بخش دیگری از بازار خرده‌فروشی ایران را پوشش می‌دهد. با خرید سهام شرکت عملا افق کوروش به بازار جدیدی در صنعت خرده‌‌‌فروشی دست یافته که با توجه به سپری‌شدن مراحل اولیه توسعه هایپر فامیلی عملا ورود به این بازار با سرعت بالا و ریسک بسیار اندکی صورت پذیرفته است. هایپرفامیلی در سال ۱۴۰۰ فروشی بالغ بر ۵/ ۱‌هزار میلیارد تومان داشته و سودی بالغ بر ۱/ ۷۲میلیارد تومان را رقم زده است. شایان ذکر است که این شرکت طی سال‌های قبل با نرخ رشد قابل‌توجهی توسعه‌یافته؛ به طوری که فروش شرکت نسبت به سال ۹۹ رشدی بالغ بر ۸۵‌درصد و سود شرکت نیز رشدی بالغ بر ۱۳۶‌درصد رشد داشته است. همچنین با عنایت به برنامه‌‌‌های توسعه در سال ۱۴۰۱ انتظار می‌رود فروشی بالغ بر ۳‌هزار میلیارد تومان محقق شود. شایان ذکر است که شرکت گروه مدیریت صنعت خرده‌فروشی مالک ۸۵درصد سهام شرکت فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای افق کوروش و ۶۰درصد سهام شرکت گسترش فامیلی مدرن است. از طرفی شرکت گسترش فامیلی مدرن مالک ۱۰۰درصد سهام شرکت فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای فامیلی مدرن است که با توجه به صلحنامه خرید، شرکت فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای افق کوروش مالک ۷۵درصد سهام شرکت فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌ای فامیلی‌مدرن شده است.