وی با اعلام اینکه حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در کانون‌های بحرانی فرسایش بادی قرار دارند، افزود: بیشتر این اراضی در مناطق بادرود، کاشان، آران و بیدگل، شرق اصفهان، سگزی، کوهپایه، هرند، ورزنه، برخوار، شاهین‌شهر، اردستان، نایین، خور و بیابانک و مناطق خاصی هستند که تحت‌تأثیر کانون‌های فرسایش بادی بوده‌اند. البته در طول این مدت با مطالعاتی که بر این کانون‌ها انجام شده، منجر به اجرای عملیات طرح‌های بیابان‌زدایی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، توضیح داد: در حدود ۳۱۰ هزار هکتار از اراضی که در کانون‌های فرسایش بادی قرار دارند، نهال‌هایی باهدف تثبیت خاک کاشته شده که این نهال‌ها متناسب با خشکی آن مناطق، کاشته شده‌اند. همچنین ۳۰ هزار هکتار عملیات مالچ پاشی بر روی نوارهای بیابانی مطالعه شده باهدف تثبیت شن‌های روان انجام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، با تأکید بر اینکه با خشک‌شدن رودخانه زاینده‌رود و عدم تعیین حقابه‌های زیست‌محیطی برای زاینده‌رود و گاوخونی شاهد کانون‌های جدیدی هستیم، گفت: همچنین در حاشیه زاینده‌رود مزارعی حاصلخیز و مستعد کشاورزی قرار داشتند که باتوجه‌ به اینکه آبی برای آنها تعیین نشده با اندک وزش بادی تبدیل به کانون‌های گردوغبار می‌شوند. به همین دلیل ما در سال گذشته تقریباً ۷۰ روز  به علت گردوغبار در نیمه اول سال روزهای ناسالم  را داشتیم و امسال تاکنون ۵۰ روز، روزهای ناسالم شهر اصفهان بوده است.