شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۹ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۰۹

  • بازارها در انتظار شروع ۲۰۲۴

    دنیای اقتصاد: روند معاملاتی بازارها در نخستین روز از هفته معاملاتی جدید و بعد از تعطیلات کریسمس در روز سه‌شنبه نشان می‌دهد که شاخص دلار در سطوح قبلی خود در میانه کانال ۱۰۱ واحدی در حال نوسان است.
  • آوارگی ۲میلیون نفر در غزه

    دنیای اقتصاد: شب‌ها، در میان باران‌های شدید و کاهش دما، «هبا» و «ایهاب احمد» دو فرزند کوچک خود را محکم در آغوش می‌گیرند و با تکیه بر گرمای دست و بدن خود و پتویی نازک برای گرم نگه داشتن آنها، فرزندان خود را در برابر آب و وزش باد از سوراخ‌های چادر موقتشان محافظت می‌کنند. «هبا احمد»، ۳۶ساله می‌گوید: «ما چیزی نداریم که ما را گرم و خشک نگه دارد. ما در شرایطی زندگی می‌کنیم که در تمام عمرم هرگز تصور نمی‌کردم روزی محتمل باشد.»
  • ابرترافیک در انتظار سفرهای کریسمس

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: تعطیلات کریسمس امسال (سال نوی میلادی) به‏‏‌دلیل استقبال بی‏‏‌سابقه توریست‏‏‌ها، رکورد جدید سفر را خواهد زد به‌طوری که برآوردها نشان می‏‏‌دهد مسافرت‏‏‌های این مناسبت تقویم میلادی در برخی موارد از سطح ۲۰۱۹ که بیشترین میزان مسافران از سال ۲۰۰۰ به بعد را داشته، فراتر خواهد رفت.
  • هفت‌خوان بازنگری در سیاست فیلترینگ

    دنیای اقتصاد: فیلترینگ گوگل‌پلی از سال گذشته عرصه را برای کاربران و به‌ویژه فعالان صنعت بازی کشور تنگ کرده است. در این مدت مسوولان بارها از بازنگری در سیاست‌های فیلترینگ صحبت کرده‌اند و وزیر ارتباطات نیز چندین بار اعلام کرد که قرار است برای رفع فیلتر این اپ‌استور کاربردی اقداماتی صورت بگیرد. با این همه به‌نظر می‌رسد که تاکنون تصمیمی قطعی برای این موضوع گرفته نشده است؛ چراکه سخنگوی دولت روز گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد وزارت ارتباطات تاکنون دو بار برای رفع فیلتر گوگل‌پلی درخواست داده، اما کارگروه فیلترینگ این درخواست را رد کرده است. البته وزیر ارتباطات نیز تیرماه اعلام کرده بود که در جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه وزارت ارتباطات و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درخواست بازگشایی گوگل‌پلی داده شد؛ اما با آن موافقت نکردند. در حالی که هنوز از رفع فیلتر پلتفرم‌های کاربردی خبری نیست ، کاربران همچنان با قطعی‌ها و اختلالات روزانه اینترنت نیز دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • نتایج کلیدی مذاکرات آب‏‏‌و‏‏‌هوایی کاپ ۲۸

    نشست آب‏‏‌و‏‏‌هوای سازمان ملل، کاپ۲۸، در امارات متحده عربی در حالی به پایان رسید که بسیاری از انتظارات را برآورده نکرد. این اولین کاپ بود که رسما تایید کرد سوخت‏‏‌های فسیلی علت اصلی تغییرات آب‏‏‌و‏‏‌هوایی هستند. بیش از ۱۰۰کشور توافق کردند که ظرفیت انرژی‏‏‌های تجدیدپذیر را سه‌برابر و تا سال ۲۰۳۰ نرخ جهانی بهره‏‏‌وری انرژی را دوبرابر کنند، اما راه‏‏‌های دور‏‏‌زدن توافقات باز است! مذاکرات اقلیمی کاپ۲۸ با اختصاص صندوق جدید برای رسیدگی به تلفات و آسیب‏‏‌های فزاینده ناشی از تاثیرات آب‏‏‌وهوایی به کشورهای آسیب‏‏‌پذیر، به‌خوبی و با گامی مثبت آغاز شد و با اولین توافق‌نامه بین‌المللی برای مقابله با محرک اصلی تغییرات اقلیمی، یعنی سوخت‏‏‌های فسیلی، به پایان رسید.
  • عید نامبارک برای برندهای ورزشی

    دنیای اقتصاد: برای بسیاری از برندها از جمله کفش و لباس و لوازم خانگی، روزهای منتهی به کریسمس پرفروش‏‏‌ترین روزهای سال هستند. شهرها شلوغ و مردم در تکاپواند. گاهی از یک ماه قبل از کریسمس همه چیز حال و هوای جشن و شادی دارد؛ اما در فروشگاه‏‏‌های پوشاک ورزشی، فضا چندان شاد نبود. بسیاری از غول‏‏‌های ورزشی در حالی به مهم‌ترین جشن سال نزدیک می‏‏‌شدند که هنوز در شوک رکود اخیر بودند. نایکی، آدیداس، پوما و آندر آرمور همگی از کاهش احتمالی سود یا درآمد خود در سه‏‏‌ماه اول سال مالی ۲۰۲۴ خبر می‏‏‌دهند. بسیاری از آنها اهالی وال‌استریت را نا‌امید کرده بودند. حتی آن دسته از برندها مثل «دیکز» که خلاف این روند را طی کرده بودند هفته‏‏‌های پایانی سال ۲۰۲۳ را با استرس و هراس پشت سر می‏‏‌گذاشتند.
  • نوآوری من گم شده است!

    مترجم: مهدی نیکوئی
    واضح است که ایجاد یک کسب‌و‌کار موفق نیازمند سطح بالایی از نوآوری است. اما با دستیابی به نوآوری، کار ما تمام می‌شود؟ کیث گافین و ایان کیرانز، نویسندگان این مقاله که خلاصه‏‏‌ای از کتاب «رشد نوآورانه: سفر از الف به ب در حین ایجاد ج» (Innovative Growth – The Journey from A to B While Building C) است، اعتقاد دارند که رشد نوآورانه، شامل معیارهایی بیش از تولید محصول جدید یا عملکرد مالی کسب‌و‌کار می‌شود؛ نوآوری باید منجر به افزایش صلاحیت و توانمندی‏‏‌های کسب‌و‌کار شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر