شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۹ دنیای اقتصاد

اخبار صنعت، معدن و بازرگانی - روزنامه شماره ۵۹۴۹

  • رکورد صنایع در رکود فروش

    دنیای اقتصاد: بنگاه‌های صنعتی با روند کاهشی تولید و فروش روبه‌رو هستند. در این میان شاخص فروش با سرعت بیشتری در مسیر کاهشی پیش رفته است. پایش بخش حقیقی اقتصاد حاکی از این است که رشد میانگین متحرک سه‌ماهه شاخص‌های تولید و فروش فعالیت‌های صنعتی بورسی همچنان در محدوده منفی قرار دارد و در دی‌ماه۱۴۰۲ به یکی از کمترین مقادیر طی سه سال اخیر رسیده است. بر این اساس طی سه ماه منتهی به دی‌ماه امسال، رشد میانگین متحرک سه‌ماهه تولید، کاهش ۵.۳درصدی و فروش، کاهش ۶.۵درصدی داشته است.
  • سه برنامه وزارت صمت برای آینده

    دنیای‌اقتصاد: وزیر صنعت، معدن و تجارت اجرای پروژه‌‌‌های ثروت‌آفرین و طرح‌‌‌های اشتغال‌زا را از جمله برنامه‌‌‌های آینده وزارتخانه عنوان کرد و گفت: در راستای اجرای این برنامه‌‌‌ها کارگروه‌‌‌هایی تشکیل می‌شود که در نهایت این طرح‌‌‌ها به تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر منجر خواهد شد.
  • خشکسالی برفی کشور جدی است

    دنیای‌اقتصاد: رئیس موسسه تحقیقات آب کشور درباره وقوع پدیده خشکسالی برفی در زمستان امسال و تاثیر سدسازی برای عبور از بحران کم‌‌‌آبی، گفت: افزایش دمای هوا در کره زمین، به‌ویژه در محدوده آسیا با پایین آمدن سطح پوشش برفی همراه شده است؛ طی ارزیابی‌‌‌های اخیر سطح پوشش برفی در کشور روند منفی و نزولی دارد.
  • بسیاری از دستگاه‌‌‌های حفاری معدن نیازمند نوسازی است

    دنیای‌اقتصاد: دبیر کمیته ماشین‌آلات و تجهیزات انجمن مس ایران گفت: بسیاری از دستگاه‌‌‌های حفاری نیازمند تعمیرات یا اورهال هستند و از عمر بسیاری از این ماشین‌‌‌آلات نیز زمان طولانی باقی نمانده است.به گزارش خبرگزاری مهر، سید سهراب حسینی در نشست چالش‌‌‌های پیش‌روی حفاری اکتشافی در کشور اظهار کرد: به اعتقاد من نبود دستگاه‌‌‌های حفاری مناسب و به‌‌‌روز، بزرگ‌ترین چالشی است که روند فعالیت در این حوزه را تحت‌تاثیر منفی قرار می‌دهد.
  • اصلاحات برای تجارت با همسایه‌ها

    دنیای اقتصاد -گروه بازرگانی: تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، تجارت را با پیچیدگی مواجه کرده‌است، با این‌حال ایران فرصتی دارد که بسیاری از کشورها از آن برخوردار نیستند؛ داشتن ۱۵ همسایه به ایران کمک می‌کند تا حدی آثار تحریم‌ها بر اقتصاد کشور کاهش یابد. ایران با بیشتر همسایگان خود پیشینه تاریخی و فرهنگی مشترک دارد و همین مساله می‌تواند فرآیند تجارت را تسهیل کند. البته طبیعی است که بدون داشتن یک استراتژی مشخص نمی‌توان از این فرصت ژئوپلیتیکی بهره‌برداری کرد. به‌طور کلی ایران برای تجارت با همسایگان با دو دسته مشکل مواجه است.
  • ضربه ارز چند نرخی به صادرات

    دنیای‌اقتصاد: معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق ایران در یک گزارش پژوهشی چالش‌های نظام ارز چند نرخی در ایران را بررسی کرده‌است. بر اساس این گزارش، بخش مهمی از رشد اقتصادی کشورهای درحال‌توسعه و بازارهای نوظهور از محل رشد خالص صادرات تامین می‌شود و یکی از متغیر‌های مهم اثرگذار بر خالص صادرات، نرخ ارز است.
  • دومین دوره دمودی نکسژن برگزار شد

    دنیای‌اقتصاد: دومین دوره دمودی نکسژن توسط اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان در روز سه‌شنبه برگزار شد. در این رویداد استارت‌آپی، با حمایت و همراهی تریگ‌‌‌‌‌‌‌‌آپ، هشت استارت‌آپ، محصول و راهکار خود را به اکوسیستم نوآوری و فناوری ایران با هدف جذب سرمایه و سایر حمایت‌ها معرفی کردند.
  • راهبردهای توسعه اقتصاد ایران

    محمود نجفی‌عرب /رئیس اتاق تهران
    حداقل یک دهه ‌است که تمامی سران کشور بر این اصل تاکید دارند که اداره امور اقتصادی کشور باید به بخش ‌‌‌‌‌خصوصی واگذار شود و دولت در جایگاه نظارت بنشیند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر