در همین رابطه،  رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در اظهاراتی بیان کرد: مصرف گوشت پایین آمده؛ اما به‌‌‌اندازه ۶۰‌درصد کاهش نداشته است. معمولا در مهرماه خرید گوشت ضعیف می‌شود؛ زیرا مدارس باز شده و هزینه‌‌‌ها بیشتر به سمت خرید برای مدارس مانند قلم، خودکار، دفتر و سایر لوازم مدرسه می‌رود. همیشه چنین شرایطی در مهرماه بر بازار گوشت حاکم می‌شود. ولی بعدازاین موضوع، شرایط تغییر خواهد کرد؛ زیرا هوا خنک‌‌‌تر شده و مصرف پروتئین بالاتر می‌رود.

علی‌‌‌اصغر ملکی با اشاره به توزیع گوشت تنظیم بازار به‌‌‌عنوان یکی از عوامل کاهش فروش گوشت در بازار داخلی توضیح داد: باتوجه ‌‌‌به اینکه در حال حاضر گوشت تنظیم بازاری هم وارد بازار شده، مردم بیشتر به خرید گوشت تنظیم بازاری تمایل دارند. زیرا قیمت آن مناسب‌‌‌تر است و مردم باتوجه ‌‌‌به بودجه‌‌‌ای که دارند، تمایل دارند به این سمت حرکت کنند در نتیجه بازار گوشت داخلی کمی کساد می‌شود. این مساله ۳۰ تا ۳۵‌درصد خرید گوشت را کاهش داده است.

در همین رابطه، منصور پوریان رئیس شورای تامین‌‌‌کنندگان دام گفت: در این موضوع کسی نمی‌تواند بگوید که سرانه مصرف گوشت چه میزان بوده و چقدر کاهش ‌‌‌یافته است؛ زیرا آمار دقیقی از آن وجود ندارد. این آمار‌‌‌ها را باید سازمان‌های مرتبط با غذا مانند سازمان غذا و دارو اعلام کنند. وی افزود: در حال حاضر تخمین ما از میزان سرانه مصرف گوشت ۵ کیلوگرم است. مصرف گوشت در کشور به طور میانگین سالانه یک میلیون و ۲۰۰‌هزار تن برآورد می‌شود، از طرفی میزان تولید گوشت در کشور نیز سالانه حدودا ۸۵۰‌هزار تن است. آمار تولید ما نه کم شده، نه زیاد و این آمار هنوز طبق سال‌های گذشته است.