یکی از جاعلان که تصویر ویدئویی او در کانال‌های خبری منتشر شده در اعترافات خود می‌گوید: از سال ۱۳۹۲ با جعل عنوان وزارت اطلاعات و دفتر مقام معظم رهبری آغاز به کلاهبرداری کردم. از بیش از ۵۰ نفر کلاهبرداری کردم، مبالغ کلاهبرداری مختلف ۵۰ یا ۶۰ میلیون تومان بود.

وی افزود: قربانی‌های خود را اکثرا از طریق سایت همسریابی انتخاب می‌کردم. تصویر پروفایل آن‌ها را مهندسی می‌کردم و به نتیجه می‌رسیدم که این فرد همان فردی است که می‌شود از او کلاهبرداری کرد. البته مانند من هم در این سایت‌ها بودند که به دنبال پول باشند اما شگرد آن‌ها با من متفاوت بود.

این کلاهبردار درباره شگرد خود توضیح داد: شگرد من این‌گونه بود که در قرار اول با اتومبیل ۴۰۰ میلیونی ظاهر می‌شدم. افراد را به جایی می‌بردم که در آن‌جا من را تحویل می‌گرفتند و به من احترام می‌گذاشتند، پس از آن بدون این‌که از آن‌ها بخواهم کارت عابر آن‌ها را برمی‌داشتم و در جیبم می‌گذاشتم.

این جاعل عنوان کرد: این قربانیان حتی به خودشان اجازه نمی‌دادند که فکر کنند من کلاهبردار هستم. دلایل این‌که من از عناوین وزارت اطلاعات و دفتر مقام معظم رهبری استفاده می‌کردم این بود که می‌دانستم مردم به این دو نهاد اعتماد دارند.

وی بیان کرد: دلیل جعل عنوان وزارت اطلاعات این بود که کسی نه از من کارت شناسایی درخواست می‌کرد و نه در مورد ظاهرم توضیحی می‌خواست و همچنین امکان تهدید برای صحت یا سقم گفته‌هایم وجود نداشت. همچنین پس از این‌که متواری می‌شدم به خودشان اجازه پیگیری نمی‌دادند.

این جاعل در پایان خطاب به جاعلینی که امروز از این قبیل جرایم را انجام می‌دهند، تاکید کرد: در رابطه با جعل عنوان وزارت اطلاعات و مقام معظم رهبری وزارتاطلاعات مانند پرونده امنیتی ورود کرد البته من این را نمی‌دانستم و بعد از دستگیری متوجه شدم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.