یک مقام بلندپایه در دفتر السودانی در این باره به العربی الجدید گفت که او به وزیر خارجه و تیمش دستور داده است کانال‌‌های ارتباطی میان تهران و ریاض برای نشستی جدید را فعال کنند و السودانی امیدوار است در این رابطه به نخستین دستاورد قابل توجه خود در عرصه خارجی برسد. به گفته وی، السودانی از مفاد و جزئیات نشست‌‌های پیشین میان ایران و عربستان سعودی و عمده اختلافات و اشتراکات طرفین مطلع شده است. یک مقام دیگر عراقی در وزارت خارجه این کشور در گفت‌وگوی تلفنی با العربی الجدید این اطلاعات را تایید کرد و گفت که برگزاری دور جدید گفت‌وگوها در وهله اول به تصمیم ایرانی‌‌ها بستگی دارد. به ادعای وی سعودی‌‌ها از بازگشت گفت‌وگوها در سطح پایین استقبال کرده‌‌اند اما ایرانی‌‌ها خواستار زمان‌بندی و پرونده‌های مشخص برای بررسی آنها شده و تاکید کرده‌‌اند که تمایلی برای بررسی برخی پرونده‌های مشخص ندارند.

این مقام وزارت خارجه عراق همچنین گفت که السودانی پس از بازگشت از نشست «بغداد ۲» در اردن، دستور ازسرگیری تلاش‌‌ها برای میانجی‌‌گری میان ایران و عربستان سعودی را صادر کرده است. العربی الجدید در این باره نوشت که رویکرد فعلی دولت السودانی نشان‌دهنده انطباق آشکار سیاست خارجی وی با دولت قبلی است. بارزترین نکات این همسویی از طریق تضمین مقامات عراقی مبنی بر عدم پیوستن به سیاست محور‌‌ها در منطقه و تلاش برای تنش‌‌زدایی در میان کشورها خود را نشان می‌دهد.

بغداد از آوریل ۲۰۲۱ میزبان پنج دور گفت‌وگو میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی بوده است که آخرین آن در آوریل گذشته در زمان دولت مصطفی الکاظمی بود. چندی پیش نیز در تاریخ سی‌‌ام آذر ماه حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست بغداد۲ به امان پایتخت اردن سفر کرده بود، در توییتی از گفت‌وگو با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در حاشیه این نشست خبر داد. وی در این باره نوشت: «وزیر خارجه عربستان در این دیدار نسبت به آمادگی کشورش برای ادامه مذاکرات با ایران ابراز اطمینان کرد.»