جزئیات برنامه‌های سهامدار عمده  برای بانک سینا

گروه بنگاه‌های اقتصادی: مدیرعامل هلدینگ مالی و سرمایه‌گذاری سینا با اعلام اینکه ۵۱ درصد سهام بانک سینا در اختیار این هلدینگ قرار گرفته است، جزئیات برنامه‌های این هلدینگ مالی برای اداره بانک سینا را تشریح کرد. بهزاد گلکار در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد»، افزایش سرمایه بانک سینا تا ۲ سال آینده را از مهم‌ترین برنامه‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: در تلاشیم تا سرمایه بانک را از یک هزار میلیارد تومان به ۳ هزار میلیارد تومان در مدت ۲ سال آینده افزایش دهیم.

وی همچنین corebanking، corporate banking و اصلاح راه‌‌اندازی فرآیندهای سیستم بانکداری بهینه در بانک سینا را از دیگر برنامه‌های این مجموعه عنوان کرد.

مدیرعامل هلدینگ مالی و سرمایه‌گذاری سینا با اشاره به اینکه این مجموعه در زمان حاضر حدود ۶ شرکت را به‌عنوان یک هلدینگ مالی و سرمایه‌گذاری مدیریت می‌کند، افزود: ما بیش از ۵۱ درصد سهام شرکت‌های کارگزاری بهگزین، کارگزاری کالای سینا، شرکت سرمایه‌گذاری کوثر بهمن، شرکت بیمه سینا، لیزینگ سینا و شرکت تجارت همراه سینا را در اختیار داریم.

وی با اشاره به اینکه سهام ۱۰۰ درصدی این هلدینگ در اختیار بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی قرار دارد، اظهار کرد: این مجموعه فعالیت خود را در سال ۱۳۸۳ به نام شرکت سرمایه‌گذاری سینا با حدود ۸ میلیارد تومان سرمایه در بازار سهام آغاز کرد.

گلکار با اشاره به اینکه شرکت سرمایه‌گذاری سینا در سال ۸۶ با مصوبه بنیاد مستضعفان به هلدینگ‌ مالی و سرمایه‌گذاری سینا تبدیل شد و طبق قانون نهادهای مالی و بازار سرمایه به‌عنوان یک نهاد مالی نزد سازمان بورس و اوراق بهادار کشور ثبت شد، افزود: سرمایه ثبت شده فعلی هلدینگ مالی سینا ۱۲۰ میلیارد تومان است و نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان ارزش دفتری دارایی‌های این

هلدینگ است.

وی با اشاره به عملکرد این مجموعه در سال ۹۲ تصریح کرد: هلدینگ مالی و سرمایه‌گذاری سینا سال گذشته ۵۳ میلیارد تومان درآمد و ۳۰ میلیارد تومان سود داشته است.

گلکار اضافه کرد: درآمد تجمیعی این هلدینگ با شرکت‌های زیرگروه در سال ۹۲ حدود ۷۰۰ میلیارد تومان با سود تلفیقی ۲۶ میلیارد تومان بوده است.

وی ادامه داد: شرکت‌ مالی و سرمایه‌گذاری سینا و شرکت‌های زیرمجموعه حدود یک‌هزار نفر پرسنل دارد.