شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۶ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۸۸۶

  • رستاخیز دوباره عکاسی آنالوگ به لطف هوش مصنوعی

    دنياي اقتصاد: پدیده جدید دنیای تکنولوژی هر روز یک شگفتی تازه به ارمغان می‌آورد. برای عکاسان حرفه‌ای و قدیمی که در بسیاری از موقعیت‌ها به دوربین گوشی‌های موبایل‌شان اکتفا می‌کنند، این می‌تواند خبر خوبی باشد. آنها که هنوز به عکس‌های کامپیوتری که به سرعت ظاهر و آماده می‌شوند، خو نگرفته‌اند و معتقدند که تنها ۱۰ درصد از این عکس‌های بی‌نقص کار و هنر آنهاست و ۹۰ درصد دیگر کار پردازش‌های کامپیوتری. حالا عکاسی کامپیوتری که موبایل‌های هوشمند و دوربین‌های عکاسی دیجیتال حدود یک دهه است آن را به نام خودشان زده‌اند، قرار است به نفع هوش مصنوعی مولد پا پس بکشند.
  • ارائه ۴۰ درصد خدمات دولت به صورت هوشمند تا پایان ۱۴۰۳

    ایرنا: دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات در تشریح برنامه‌های مربوط به توسعه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند در پایان ۱۴۰۳ گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال آینده، ۱۰۰ درصد خدمات به صورت الکترونیکی، ۴۰ درصد خدمات به صورت هوشمند و تمامی ثبت‌نام‌ها و احراز هویت‌های دولت به صورت یکپارچه انجام خواهند شد.
  • فایل‌های کاربران گوگل‌درایو غیب شدند

    ایسنا: اخیرا گروهی از کاربران گوگل درایو، از غیب شدن فایل‌ها و پوشه‌های حسابشان خبر داده‌اند. فایل‌هایی که بعضا داده‌های چندین ماه فعالیت آنها را شامل می‌شد و گم شدن آنها می‌تواند مشکلات بسیاری در کار این کاربران ایجاد کند.
  • بازار سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های اروپایی از رونق افتاد

    مهر: پیش‌بینی می‌شود سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های فناوری اروپایی در ۲۰۲۳ میلادی ۵۵ درصد نسبت به ۲۰۲۱ کاهش یابد و به ۴۵ میلیارد دلار برسد. طبق گزارش شرکت سرمایه‌گذاری «آتومیکو» پیش‌بینی می‌شود کل مبلغ سرمایه‌گذاری شده در استارت‌آپ‌های فناوری اروپا در سال ۲۰۲۳ به ۴۵ میلیارد دلار کاهش یابد. این رقم ۵۵ درصد کمتر از سال ۲۰۲۱ است. در آن زمان میزان سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های مذکور برای نخستین‌بار از ۱۰۰ میلیارد دلار گذشت. براساس گزارش مذکور، دلیل این کاهش تاخیر شرکت‌های قدیمی‌تر برای جمع‌آوری سرمایه و همچنین کندتر شدن سرعت موضع‌گیری سرمایه‌گذاران است. میزان سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های اروپایی در سال ۲۰۲۲ میلادی ۸۲ میلیارد دلار بود. شرکت آتومیکو پیش‌بینی می‌کند استارت‌آپ‌هایی که در مراحل اولیه فعالیت هستند در ۵ سال آینده از ۴۱ به ۶۶ هزار مورد ارتقا می‌یابند.
  • اینترنت فضایی چین با بال‌های خورشیدی از راه می‌رسد

    مهر: یک شرکت چینی، ماهواره اینترنتی با پنل‌های خورشیدی انعطاف‌پذیر ساخته که شبیه یک جعبه و مجهز به آنتن‌هایی است تا انتقال سیگنال را قدرتمندتر کند. چندی قبل شرکت «گلکسی اسپیس» یک ماهواره‌ساز خصوصی چینی، نخستین خوشه ماهواره‌ای مدار پایین زمین این کشور را توسعه داد و ماهواره‌های اینترنتی استارلینک متعلق به اسپیس‌ایکس را به چالش کشید. اکنون طبق گزارشی جدید گلکسی اسپیس مشغول توسعه نوع جدیدی از ماهواره بشقابی شکل است که به اپراتورها اجازه می‌دهد تا ارتباطی مستقیم بین موبایل‌ها و چنین ابزارهای فضایی برقرار کنند و به سرویس اینترنت بهتر دست یابند. نشریه چاینا‌دیلی درباره نسل جدید ماهواره‌های ارتباطی نوشته آنها شبیه یک جعبه مسطح روی زمین هستند. علاوه بر آن پس از فعال شدن سیستم و هنگامی که ماهواره در مدار زمین است، پنل‌های خورشیدی متصل به آن آشکار می‌شوند. شو مینگ، بنیان‌گذار و مدیر این شرکت اشاره کرد که ماهواره مذکور دارای آنتن نیز هستند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر