تلاش اینتل برای رشد سواد دیجیتال زنان
آی‌تی ایران- شرکت اینتل پروژه جدیدی را برای گسترش سواد و مهارت‌های دیجیتال برای زنان جوان در کشورهای در حال توسعه اجرا می‌کند.
این پروژه که با نام «او (مونث) ارتباط برقرار می‌کند» تلاش دارد تا بین دسترسی جنسیتی به اینترنت و توسعه برنامه نویسی ارتباط ایجاد کند.
پروژه «او (مونث) ارتباط برقرار می‌کند»، به دنبال گزارش «زنان و وب» که در ژانویه توسط اینتل منتشر شد، اجرا می‌شود و هدف آن کاهش شکاف تکنولوژیک جنسیتی است. این برنامه در ابتدا در قاره آفریقا اجرا خواهد شد و پنج میلیون زن را تحت پوشش قرار می‌دهد که پیش‌بینی می‌شود تا ۵۰ درصد باعث کاهش این شکاف شود.
جهت دستیابی به این هدف، اینتل قصد دارد از طیف وسیعی از سازمان‌ها بهره گیرد. این طیف شامل دولت‌ها و NGO‌های محلی و بین المللی می‌شود. این همکاری از طریق یک پلت‌فرم خلاقانه و مقیاس پذیر انجام می‌شود. پلت‌فرم آنلاین بازی و شبکه‌‌ همکاری (Peer Network) از جمله ابزار‌ها برای توسعه‌ سواد دیجیتال است.
پلت‌فرم اول، یک روش تعاملی برای درگیر کردن گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها در محیط‌های بازی گونه است. به این طریق یادگیری از طریق یک محیط واسط هم به صورت اختصاصی از طریق وسایل شخصی و هم در قالب شبکه‌های همکاری انجام می‌پذیرد. علاوه بر آن شبکه‌های همکاری با پلت‌فرم دیجیتال توانمند سازی World Pulse همکاری می‌کند که دسترسی به برنامه‌های آموزشی سواد دیجیتال موجود را فراهم می‌آورد. بر‌نامه‌های مذکور محیطی امن و حمایت کننده برای تبادل ایده‌ها و مشاوره رایگان ایجاد می‌کند.
شلی اسکو ، نایب رییس گروه روابط کمپانی اینتل و رییس بنیاد اینتل، معتقد است: «اینترنت زندگی میلیارد‌ها نفر را دگرگون کرده است و به عنوان دروازه ایده‌ها، منابع و فرصت‌ها عمل می‌کند؛ به‌گونه‌ای‌که هرگز در گذشته ممکن نبوده است. اما تحقیقات ما نشان می‌دهد که دختران و زنان در این وادی کنار گذاشته شده‌اند. ما برا این باوریم که از بین بردن این فاصله، پتانسیل قابل توجهی در راستای توانمندسازی زنان و غنی‌سازی زندگی آنها و همچنین آنچه از زندگی درک می‌کنند، ایجاد خواهد کرد.»
ارزش این پیوستگی هرچه نباشد، پروژه «او (مونث)، ارتباط برقرار می‌کند»، قسمتی از یک تعهد بزرگ‌تر برای آموزش زنان در کشورهای در حال توسعه است. این تعهد در جنبش تعهد جهانی اولیه بنیاد کلینتون در سال ۲۰۱۳ گنجانده شده است. نام این بخش از تعهد، «قدم‌های آسان در سواد دیجیتال» است که هدف آن آموزش به یک میلیون زن در هندوستان و همچنین الگو‌سازی برای دولت‌ها و سازمان‌های آمریکای لاتین برای آموزش با تاکید خاص بر پرورش مهارت‌های کارآفرینانه است.