بازار دارایی فکر، اقتصاد کشور را به سمت اقتصاد دانش بنیان سوق می‌دهد و حلقه ارتباطی دانش و صنعت را ایجاد می‌کند. به گزارش «سنا»، دکتر حسن قالیباف اصل مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران با بیان مطلب بالا گفت: کشورهای پیشرفته توانسته‌اند دانش را به فن آوری تبدیل کنند. در کشور ما دانش فراوانی تولید می‌شود و بازار دارایی‌های فکری موجب می‌شود که اختراعات مخترعین و مبتکرین مورد توجه قرار گرفته و رقابت بین نخبگان و مبتکرین شکل گیرد. وی به مزیت تامین مالی بازار دارایی فکری اشاره کرد و گفت: با توجه به شفافیت و رقابت موجود در این بازار، واگذاری و عرضه اختراعات از طریق آن بهتر انجام می‌شود. این بخش از بورس که اختصاص به دارایی‌های فکری خواهد داشت کمک می‌کند ایده‌های دانش بنیان و اختراعات جدید تامین مالی شده و کشف قیمت برای ایده‌های خلاقانه در بازار سرمایه اتفاق بیفتد.

مدیرعامل بورس تهران افزود: در کشورهای پیشرفته شرکت‌ها در کنار دارایی‌های فیزیکی دارایی‌های نامشهود زیادی دارند، ولی در کشور ما عمده دارایی‌هایی که شرکت‌ها دارند، دارایی‌های فیزیکی است. این طرح، از یکسو به بازار کمک می‌کند در کنار دارایی‌های فیزیکی، دارایی نامشهود نیز تقویت شود و از سویی دیگر شرکت‌ها بزرگ‌تر شده و در فضای بین المللی رقابت کنند.

قالیباف اصل با ابراز امیدواری به آینده بازار فکری خاطرنشان کرد: برای راه اندازی بورس ایده که بازاری نوپاست زحمات زیادی کشیده شده که ممکن است در ابتدا با مشکلات و ابهامات اولیه روبه‌رو شود، اما با حل آنها این بازار می‌تواند نقش بسزایی در اقتصاد ملی ایفا کند. وی تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی روی ایده‌های خلاقانه و اقتصاد دانش بنیان تاکید زیادی شده است‌، این بازار می‌تواند در راستای اهداف و سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در خدمت کشور باشد.

مدیرعامل بورس تهران ایده‌های خلاقانه را سبب رشد بنگاه‌های اقتصادی دانست و تاکید کرد: در این بازار، دارایی‌های فکری معامله می‌شود و کشف قیمت دارایی فکری، رقابت بین مخترعین را به دنبال دارد. بخشی از پروژه‌هایی که شرکت‌ها تعریف می‌کنند، ایده‌هایی است که تبدیل به فن آوری می‌شوند و رشد و توسعه بنگاه‌های اقتصادی را منجر خواهند شد و در نهایت توسعه این بنگاه‌ها، رشد و توسعه بازار سرمایه را در پی خواهد داشت.