دنیای اقتصاد - اصفهان: رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به ایجاد «ستاد ملی نجات زاینده‌رود از سرآب تا پایاب» که تنها حوضه آبریز فلات مرکزی کشور است، گفت: اگر برای احیای این رود تاریخی و تمدن‌ساز اقدامی نکنیم، کسی این کار را برای ما انجام نخواهد داد. حمیدرضا قلمکاری در چهارمین جلسه کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: کشت فراسرزمینی از اولویت‌های کمیسیون کشاورزی است که در فاز نخست در اوکراین اجرا می‌شود و زمینه تشکیل انجمن ملی کشت فراسرزمینی را فراهم ساخته است.

وی از اعزام هیات اتاق بازرگانی اصفهان به اوکراین برای تهیه مقدمات دریافت زمین و برنامه‌ریزی برای کشت خبر داد و افزود: تلاش کردیم در طول دو سال فعالیت کمیسیون کشاورزی، بخش خصوصی و دولتی نسبت به مسائل بخش کشاورزی یک روایت مشترک پیدا کنند. رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه در طول دو سال گذشته بر اساس سیستم آنالیز شکاف چالش‌های موجود در عرصه کشاورزی را به صورت تخصصی مطالعه و راهکارهای آن را احصا کرده‌ایم، گفت: از اکنون تا پایان دوره هشتم اتاق بازرگانی باید به صورت جدی به دنبال عملیاتی کردن این راهکارها باشیم.

قلمکاری ستاد ملی نجات زاینده‌رود از سرآب تا پایاب را نمونه‌ای از اقدامات انجام شده در کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان دانست و گفت: زاینده‌رود شناسنامه و هویت فلات مرکزی ایران است. رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه این کمیسیون روی اولویت‌ها و ابرچالش‌ها متمرکز شده است، گفت: به اندازه ظرفیت قانونی، داشته‌ها، توان سیستمی و منابع انسانی اهداف خود را مشخص و برای تحقق آن تلاش می‌کنیم. مسعود عبداللهی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به حضور در فراخوان‌های بین‌المللی مرتبط با کشاورزی و محیط زیست و همچنین عضویت در صندوق بین‌المللی اقلیم سبز کره‌جنوبی اظهار کرد: خوشبختانه اکنون می‌توانیم هزینه بخشی از مشکلات حوزه کشاورزی و محیط زیست استان را با ارائه پیشنهادهایی به صندوق اقلیم سبز به صورت بین‌المللی تامین کنیم.