به گزارش ایرنا، ارتفاع کل ریزش های جوی از اول مهر ۱۳۹۵ تا دیروز، ششم تیرماه جاری (سال آبی ۹۶-۹۵) بیش از ۲۲۳ میلیمتر است.

این مقدار بارندگی نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته که ۲۳۱ میلیمتر بوده، سه درصد کاهش و نسبت به میانگین دوره‌های مشابه ۴۸ سال اخیر که ۲۲۹ میلیمتر بوده نیز ۳ درصد کاهش داشته است.
حجم بارش اول مهر پارسال تا ششم تیر ماه امسال یعنی سال آبی 96-95معادل 367 میلیارد و 51 میلیون مترمکعب گزارش شده است.
در این دوره زمانی، بارش ها در حوزه آبریز فلات مرکزی ۲۰ درصد افزایش داشته و از ۱۳۰ میلیمتر در سال گذشته به ۱۵۶ میلیمتر رسیده است. در مقابل، حوزه آبریز دریاچه ارومیه کمترین افت بارش را داشته و با ۳۶ درصد کاهش بارندگی، از ۳۲۱ میلیمتر به ۲۰۵ میلیمتر رسیده است.
به گزارش ایرنا،
به گزارش ایرنا، «رحیم میدانی» معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا هفته گذشته اعلام کرد: ۶ کلانشهر اصفهان، بوشهر، بندرعباس، شیراز، کرمان و مشهد و ۲۸۹ شهر کشور در معرض تنش آبی قرار دارند یعنی منابع آب و مصرف در این شهرها در حالت سربه سر است.
وی تاکید کرد در این وضعیت، کنترل مصرف از سوی مشترکان به‌ویژه در ساعت‌های اوج مصرف برای پایداری خدمات بسیار تعیین کننده است.
معاون وزیر نیرو به پیش بینی‌های سازمان هواشناسی درباره افزایش ۰.۵ تا ۱.۵ درجه سانتیگراد دمای هوا در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور و مصرف بیشتر آب اشاره کرد و از مردم خواست برای برخورداری از شبکه آب پایدار در زمان اوج مصرف، از مصرف طولانی خودداری و این امور را به زمانی خارج از این ساعت ها موکول کنند.
میدانی ساعت های اوج مصرف آب در روزهای غیر تعطیل را از 16.30 تا 21 و در روزهای تعطیل را از 10 تا 14 و همچنین 16.30 تا 21 اعلام کرد و افزود: در این ساعت‌ها میزان مصرف آب به شدت افزایش می یابد و فشار بسیار زیادی به شبکه تحمیل می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.