به گزارش ایرنا، برپایه جدول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران، میزان صادرات « بیلت و بلوم » و « اسلب » در فروردین ۹۶ به ترتیب ۲۶۱ و ۱۷۸ هزار تن ثبت شده که در مقایسه با ماه مشابه در سال ۹۵ به ترتیب افزایش ۲۷ و ۲۹ درصدی را نشان داد.
بررسی آمار مزبور نشان می دهد که در نخستین ماه امسال صادرات تیرآهن و میلگرد به ترتیب 12 و 61 هزار تن شد که در مقایسه با فروردین 95 به ترتیب کاهش هشت درصدی و افزایش 69 درصدی را ثبت کرد .
همچنین صدور ورق گرم، سرد و پوششدار در فروردین امسال نسبت به ماه مشابه پارسال، روند نزولی داشت به گونه ای که ۱۰ هزار تن ورق گرم صادراتی در مقایسه با ۱۰۴ هزار تن صادرات پارسال، افت ۹۰ درصدی پیدا کرد، ورق سرد نیز از ۱۶ هزار تن به یک هزار تن تنزل یافت و صدور ورق پوششدار هم نسبت به پارسال تغییری نداشت و به میزان یک هزار تن رسید.

** رشد ۷۵۰ درصدی تولیدات فولادی
برپایه جدول آماری انجمن یاد شده، فروردین ماه 96 سایر اقلام فولادی ( نبشی، ناودانی، سپری، تسمه و ...) به میزان 17 هزار تن صادر شده که در مقایسه با رقم دو هزار تن در ماه مشابه پارسال، رشد 750 درصدی ثبت شده است .

** صدور 102 هزار تن تولیدات فولادی
آمار صادرات فروردین نشان داد که کل تولیدات فولادی ( تیرآهن، میلگرد، ورق گرم، سرد، پوششدار، سایر اقلام ) در مجموع ۱۰۲ هزار تن شد که نسبت به ۱۷۲ هزار تن صادرات فروردین ۹۵ افت ۴۱ درصدی پیدا کرد .

** رشد ۱۵ درصدی فولاد خام
همچنین بررسی میزان تولید فولاد خام کشور ( توسط بخش خصوصی شده و بخش خصوصی ) در فروردین ماه سال 1396 نشان داد که با تحقق یک میلیون و 734 هزار تن ، نسبت به رقم یک میلیون و 507 هزار تن میزان تولیدی پارسال، رشد 15 درصدی به دست آمده است .

** سهم حدود 77 درصدی بخش خصوصی از تولید
تولید کنندگان فولادی بخش خصوصی شده در فروردین ماه با عملکرد یک میلیون و ۳۳۴ هزار تنی خود، در واقع نزدیک به ۷۷ درصد تولید را به خود اختصاص دادند و بخش خصوصی نیز با رقم ۴۰۰ هزار تن تولید، بقیه را از آن خود ساختند.

** روند واردات معکوس تولیدات فولادی
جداول آماری انجمن یاد شده نشان می دهد که فروردین ماه 96 سیر نزولی واردات شتابی بیش از گذشته داشته، بگونه ای که واردات میلگرد، ورق گرم، سرد و پوششدار به ترتیب 73، 96، 66 و 85 درصد نسبت به ماه مشابه پارسال کاهش نشان می دهد.
فروردین ۹۶ سه ؛ هشت ، ۱۰ و چهار هزار تن اقلام مزبور وارد شد، در حالی که فروردین ۹۵ میزان واردات میلگرد، ورق گرم، سرد و پوششدار به ترتیب ۱۱، ۱۸۴، ۲۹ و ۲۷ هزار تن ثبت شده بود.
علاوه براین نیز واردات سایر اقلام فولادی نیز افت 80 درصدی داشتند، بگونه ای که فروردین امسال دو هزار تن واردات این بخش ثبت شد، درحالی که ماه مشابه پارسال 10 هزار تن بود.

** رشد 159 درصدی تولید سایر اقلام فولادی
برپایه آمار عملکرد واحد های فولاد سازی کشور در فروردین ماه امسال ۷۰ هزار تن سایر اقلام فولادی تولید شد که در مقایسه با عملکرد ماه مشابه در سال گذشته که ۲۷ هزار تن بود، رشد ۱۵۹ هزار تنی را نشان می دهد.

** میلگرد کمترین رشد تولید در فروردین
برپایه آمار مورد بررسی در نخستین ماه امسال 489 هزار تن میلگرد تولید شده که در مقایسه با 457 هزار تن عملکرد فروردین پارسال، رشد هفت درصدی را ثبت کرد که کمترین میزان در مقایسه با دیگر اقلام تولیدی در فروردین ماه است .
به گزارش ایرنا، پارسال میزان صادرات فولادی کشور به رقم ۵.۵ میلیون تن رسید که بالاترین میزان صدور این فلز راهبردی از دهه ۴۰ تاکنون محسوب می شود، علاوه براین ۱۳۹۴ نیز برای نخستین بار کشورمان موفق به صدور ۴.۲ میلیون تن تولیدات فولادی شد .

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.