به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، موسسه برنشتاین اضافه کرد: به نظر می رسد که قیمت نفت در سال ۲۰۱۷ به قیمت بشکه ای ۶۰ دلار برسد.
بنابراین گزارش، افزایش قیمت نفت از حدود 50 دلار به 55 دلار در هر بشکه که پس از کاهش تولید کشورهای صادرکننده نفت صورت گرفته است، برای تامین کسری بودجه عربستان که معادل حدود 12درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است، کافی نیست.
موسسه برنشتاین تاکید کرد که ادامه این شرایط باعث خواهد شد تا عربستان در سال ۲۰۲۰ برای تامین کسری بودجه خود نیاز به فروش نفت ۸۰ دلاری داشته باشد.
عربستان پیش از این نیز برای جبران بخشی از مشکلات مالی خود و در نخستین استقراض خود از بازارهای بین المللی مبلغ بی سابقه 17میلیارد و 500 میلیون دلار از بانک «اچ اس بی سی» انگلیس وام گرفته بود.
به گزارش ایرنا، بانک مرکزی عربستان ماه گذشته (بهمن) در گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور اعلام کرد: ذخیره ارزی عربستان حدود ۱۳ درصد کاهش یافته و از ۲.۳۱۲ هزار میلیارد ریال (۶۱۶.۴ میلیارد دلار) در دسامبر سال ۲۰۱۵ به ۲.۰۱۱ هزار میلیارد ریال (۵۳۶.۴ میلیارد دلار) در دسامبر ۲۰۱۶ رسیده است.
عربستان به همراه دیگر اعضای شورای همکاری خلیج فارس برای کاهش کسری بودجه های خود که در نتیجه کاهش شدید قیمت نفت حاصل شده است، مقرر کرده اند که در سه ماهه نخست سال 2018، پنج درصد مالیات ارزش افزوده به همه تولیدات و خدمات به استثنای 100 قلم کالای ضروری اضافه شود.
تجاوز به یمن و کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی بر مشکلات مالی این کشور طی سال های گذشته افزوده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.