به گزارش ایرنا محمود واعظی عصر جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: دولت اعتقاد دارد که شبکه های اجتماعی تا جایی که در تسهیل امور مردم هستند و دسترسی اطلاعات را آسان می کنند مضر نیستند.
به گفته وی این شبکه ها تا جایی که به مسائل غیر اخلاقی و امنیتی ورود پیدا نکرده و اعتقادهای عمومی کشور را خدشه دار نکنند و مشکلی برای امنیت کشور نداشته باشند فعالیت آنها می تواند ادامه پیدا کند.
وزیر ارتباطات ادامه داد: ترجیح دولت شبکه های اجتماعی بومی است و هم اکنون تعدادی از دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان به صورت جدی راه اندازی شبکه ای داخلی را دنبال می کنند.
واعظی افزود: وزارت ارتباطات هیچ گونه امتیاز از جمله خدمات ارزش افزوده را به شبکه های اجتماعی خارجی نمی دهد اما اگر در داخل کشور شبکه اجتماعی به وجود بیاید و تعداد کاربران آن از یک حدی بیشتر شوند این خدمات به آنها تعلق می گیرد.
به گفته وی تبلیغات، ارزش افزوده، موبایل پیمنت (پرادخت هزینه توسط شبکه های تلفن همراه) از جمله خدمات مورد نظر دولت به شبکه ها بومی است.
وی افزود: هم اکنون 95 درصد استفاده مردم از شبکه های اجتماعی مربوط به اطلاعات دینی، اجتماعی، فرهنگی و سرگرمی و مسائل کلان سیاسی است.
به گفته وی دولت هم اکنون استراتژی فرهنگ سازی استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی را آغاز کرده و لازم است مردم نیز در ادامه این هدف با مسئولان همگام باشند.
وی تعداد کاربران اینترنت کشور را 36 میلیون نفر عنوان کرد.
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز جمعه برای بهره برداری از ۲۲ طرح حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به کردستان سفر کرده بود.
این طرح ها در بخش شرکت ارتباط سیار همراه اول، شرکت خدمات ایرانسل و رایتل در مناطق مختلف استان کردستان به بهره برداری رسیدند و برای راه اندازی آنها در مجموع بیش از یک هزار و 660 میلیارد ریال هزینه شده است.
اجرای ۱۰۰ کیلومتر فیبرنوری، توسعه دیتا، سیگنال رسانی در ۱۶ ایستگاه، احداث ۱۳۲ سایت جدید ۲G و توسعه و تکمیل زیرساخت برق ایستگاه های ارتباطی از جمله این پروژه ها است.
شرکت در جلسه کارگروه توسعه صادرات، شرکت و سخنرانی در نماز جمعه سنندج و شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان کامیاران از دیگر برنامه های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر یک روزه به استان کردستان است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.