به گزارش ایرنا سازمان بین المللی کار پیش بینی کرد، نرخ بیکاری جوانان در کشورهای در حال توسعه در سال ۲۰۱۷ به لحاظ درصدی در همان سطح ۹.۵ درصدی سال ۲۰۱۶ ثابت بماند اما به لحاظ عددی با ۲۰۰ هزار نفر افزایش نسبت به سال ۲۰۱۶، به ۷.۹ میلیون نفر می رسد. سازمان یاد شده این افزایش را به افزایش نیروی کار نسبت داد.

و بالاخره سازمان بین المللی کار پیش بینی کرد در سال ۲۰۱۶ بالاترین نرخ بیکاری جوانان در سطح جهان مربوط به کشورهای توسعه یافته با ۱۴.۵ درصد یا ۹.۸ میلیون نفر باشد. هر چند پیش بینی می شود این نرخ در سال ۲۰۱۷ به ۱۴.۳ درصد کاهش پیدا کند.

**۱۵۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل جوان جهان در فقر شدید یا متوسط به سر می برند
سازمان بین المللی کار افزود: کیفیت شغلی جوانان به ویژه در کشورهای نوظهور و در حال توسعه همچنان از دغدغه های اصلی است.
بنا به اعلام سازمان بین المللی کار، در سطح جهان، بخشی از نیروی کار جوان کار می کند اما درآمدش آنقدر بالا نمی رود که از فقر رهایی یابد. در حقیقت تقریبا ۱۵۶ میلیون جوان در کشورهای نوظهور و در حال توسعه با وجود آنکه کار می کنند در فقر شدید (یعنی سرانه درامد کمتر از ۱.۹۰ دلار در روز) یا فقر متوسط (یعنی سرانه درآمد بین ۱.۹۰ و ۳.۱۰ دلار در روز) زندگی می کنند.

**نرخ اشتغال جوانان در جهان
سازمان بین المللی کار همچنین پیش بینی کرد نرخ اشتغال جوانان در سطح جهان افزایش یافته و از 12.9 درصد در سال 2015 به 13.1 درصد در سال 2016 افزایش یابد.
این رقم، به حداکثر مقدار اشتغال جوانان که معادل ۱۳.۲ درصد بوده و در سال ۲۰۱۳ اتفاق افتاده بسیار نزدیک است. بنا به پیش بینی این سازمان ، نرخ اشتغال جمعیت شاغل جوان در سطح جهان در سال ۲۰۱۷ به ۱۳.۲ درصد می رسد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.