شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۷ دنیای اقتصاد

اخبار گردشگری - استان‌ها - روزنامه شماره ۵۹۱۷

  • جابه‌جایی بزرگ در توریسم ۲۰۲۴

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: افزایش گرمایش جهانی، نه تنها تاثیر اساسی بر مقاصد انتخابی گردشگران داشته و مقاصد شمالی را جایگزین مقاصد جنوبی کرد، که حتی سفرهای تابستانی را به فصول سرد منتقل کرد. چنان که شاهد افزایش رزرو سفرها به سواحل در تعطیلات کریسمس بودیم. همان‌طور که تغییرات آب و هوایی جنوب اروپا را گرم می‌کند، گردشگری به آرامی به سمت شمال حرکت می‌کند. آتش‌‌‌سوزی‌‌‌های مخرب، دمای بالای ۴۰ درجه سانتی‌‌‌گراد و گردشگرانی که ماندن در خانه را با احتمال وقوع فجایع احتمالی ترجیح می‌‌‌دهند، این سوال را مطرح می‌‌‌کند که آیا تغییرات اقلیمی، گردشگری را متحول کرده است؟
  • یزد؛ پایتخت گردشگری کشور‌‌‌های عضو مجمع گفت‌‌‌وگوی آسیا

    دنیای اقتصاد – یزد: معاون وزارت میراث فرهنگی از انتخاب یزد به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌‌‌های عضو مجمع گفت‌‌‌وگوی آسیا در سال ۲۰۲۴ خبر داد. علی‌‌‌اصغر شالبافیان گفت: با توجه به اینکه ریاست مجمع گفت‌‌‌وگوی آسیا یا ACD از مهرماه سال‌جاری برعهده ایران قرار گرفته است، بر این اساس سه شهر کرمان، یزد و مشهد کاندیدای پایتختی شدند که پس از بررسی شاخص‌‌‌های مورد نظر، شهر یزد به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌‌‌های عضو مجمع گفت‌‌‌وگوی آسیا (ACD) در سال ۲۰۲۴ انتخاب و معرفی شد. وی افزود: با توجه به اهداف تعیین شده شامل ارتقای همگرایی بین کشور‌‌‌های آسیایی به منظور تلاش برای تشکیل اتحادیه آسیا، گسترش بازار تجاری و مالی، ارتقای نقش آسیا برای تاثیرگذاری در معادلات جهانی و تبدیل آسیا به یک مجموعه توانمند برای تعامل با دیگر نقاط جهان، رویکرد میزبانی و ریاست مجمع به صورت متناوب به کشور‌‌‌های عضو سپرده شده است.
  • آغاز به کار بزرگ‌ترین کارخانه کنسانتره هماتیتی کشور در بندرعباس

    دنیای‌اقتصاد - بندرعباس: بزرگ‌ترین کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن هماتیتی کشور با ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰‌هزار تن کنسانتره هماتیتی با عیار ۶۰‌درصد در بندرعباس آغاز به کار کرد. رضا سالاری، مدیر این کارخانه با اعلام این خبر گفت: خوراک این کارخانه سالانه ۲میلیون تن سنگ‌آهن است که از معدن همجوار استخراج می‌شود. وی افزود: با راه‌‌‌اندازی این کارخانه ۳۰۰ نفر مشغول به کار شدند. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز در این زمینه گفت: این کارخانه و معدن سنگ آهن با سرمایه‌گذاری ۴‌هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی راه‌‌‌اندازی شده است. خلیل قاسمی افزود: ظرفیت ذخیره سنگ آهن هماتیت در هرمزگان ۸۰۰ میلیون تن است که برای فرآوری آن کارخانه کنسانتره ایجاد شده است. وی با اشاره به اینکه کارخانه کنسانتره با هدف تکمیل زنجیره تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در هرمزگان راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: شمال بندرعباس ظرفیت خوبی برای ذخیره سنگ آهن هماتیتی دارد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر