شماره روزنامه ۶۰۲۳
|

  • ۶ جاذبه توریستی لرستان

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: یک دهه از اینکه طبیعت‌گردی فقط به شمال کشور خلاصه می‌‌شده گذشته است و حالا به لطف طبیعت‌‌گردان و گردشگران حرفه‌‌ای و اخیرا بلاگرهای سفر، طبیعت زیبا و بکر دیگر نقاط ایران نیز شناخته و معرفی شده‌‌اند. یکی از نتایج معرفی ناشناخته‌‌های ایران، شناساندن طبیعت خارق‌‌العاده و بی‌‌نهایت منحصر به فرد استان لرستان است که طبیعت شگفت‌‌انگیز آن در حال حاضر گردشگران زیادی را از سراسر کشور و حتی از جهان به خود جذب می‌کند؛ چراکه کمتر جایی در کشور وجود دارد که طبیعت منحصر به فرد آن مانند «آبشار آفرینه» ‌باشد یا شباهت غیرباوری با جاذبه‌‌های مهم جهان همچون شباهت عجیب «دره خزینه» با دره محبوب آمریکایی یعنی گرند کانیون داشته باشد. «دنیای‌اقتصاد» در این گزارش ۶ جاذبه مهم توریستی بخش کوچکی از لرستان شامل «بام خرم‌‌آباد»، «دریاچه کیو»، «آبشارهای آب‌گرمه، بیشه و آفرینه» و «دره خزینه» را معرفی می‌کند.
  • مزایده ۳۳۱ معدن آذربایجان‌شرقی

    دنیای‌اقتصاد -تبریز: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از واگذاری ۳۳۱محدوده معدنی از طریق مزایده برای تسریع توسعه فعالیت‌های معدنی در استان خبر داد و گفت: از بین ۳۳۱محدوده معدنی، ۱۱۸معدن دارای پروانه بهره‌برداری است و بقیه معادن پروانه اکتشاف، گواهی کشف و مجوز برداشت دارند. عبدالحمید سرتیپی اعلام کرد: علاقه‌مندان برای سرمایه‌گذاری در حوزه معدن می‌توانند تا ۱۶خرداد در سامانه ستاد ثبت‌نام و تا ۲۶خرداد اسناد و مدارک مورد نیاز را به اداره کل صمت استان ارسال کنند.
  • رشد ۴۸درصدی تولید صبافولاد خلیج فارس

    دنیای اقتصاد - بندرعباس: باوجود همه محدودیت‌ها در صنایع فولاد، از کمبود انرژی و توقف یک تا سه‌ماهه خطوط تولید گرفته تا مشکلات کمبود نقدینگی و تامین مواد اولیه و اثرات منفی ناشی از وضع قوانین ناپایدار که روند تولید، فروش، صادرات و سودآوری شرکت‌ها را با چالش‌هایی همراه کرده است، برخی تولیدکنندگان همچون صبا فولاد خلیج‌فارس توانستند عملکرد مثبتی را در کارنامه خود به ثبت برسانند.
  • تور تعطیلاتی ۹ استان

    دنیای اقتصاد: بسیاری از ایرانی‌ها تصمیم دارند ‌در آخرین روزهای بهاری سفر کنند. برای گروهی که برنامه‌ریزی سفر دشوار است یا امکان رزرو اقامت در دقیقه۹۰ برایشان امکان‌پذیر نیست، انتخاب تور بهترین گزینه است. مسوولان آژانس‌های گردشگری بسته به زمان و شرایط آب و هوایی انواع و اقسام تورها به استان‌های مختلف را تدارک دیده و برنامه‌ریزی‌ها را هم انجام داده‌اند. نگاهی به این تورها نشان می‌دهد اغلب آنها به شکل ۲.۵ و ۳.۵ روزه تعریف شده‌اند و هزینه‌شان از ۴میلیون و ۷۹۰هزار تومان شروع می‌شود و تا یک تور اسب سواری ۲.۵روزه به مبلغ ۸میلیون و ۹۹۰هزار تومان افزایش می‌یابد. به این ترتیب یک خانواده سه‌نفره برای شرکت در این تورها باید دست‌کم بین حدود ۱۵میلیون تا ۲۷میلیون تومان بپردازد.
  • تولید ۲۵تن ماهی خاویاری در هرمزگان

    دنیای‌اقتصاد-بندرعباس: رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان از تخصیص سهمیه بالغ بر ۱۰هزار قطعه‌ای بچه ماهی خاویاری به استان هرمزگان خبر داد. سیروس برازنده با اشاره به ظرفیت خوب استان هرمزگان در پرورش ماهیان خاویاری و موفقیت‌های استان هرمزگان در این عرصه گفت: در سال۱۴۰۲ موفق به تولید بیش از ۲۵تن ماهی خاویاری در شهرستان‌های بندرعباس، رودان، میناب و حاجی‌آباد استان هرمزگان شده‌ایم.
  • تفریح با تغییر سبک‏‏‌زندگی

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: «هند» که یکی از گردشگرفرست‌‌‌ترین کشورها در جهان است مردمانش در حال چرخش به سمت گردشگری داخلی هستند. راز این جهش، در «تغییر سبک زندگی» آن‌‌‌هاست، چرا که آنها تلاش می‌‌‌کنند تفریح را مانند یک نیاز اصلی در برنامه زندگی خود بگنجانند. در عین حال دولت هم برای خود وظیفه تعریف کرده و از سبکی همچون «توریسم ازدواج» استفاده می‌‌‌کند، یا تسهیلات سفر داده یا وام‌‌‌های بدون بهره به فعالان این بخش پرداخت می‌‌‌کند.
  • ﻓﺮﺻﺖﻫﺎی ﮐﺸﻒﻧﺸﺪه ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ کیش

    دنیای‌اقتصاد – کیش: سلسله ﻧﺸﺴﺖﻫﺎی ﺗﻌﺎﻣﻠﯽ «در ﻣﺴﯿﺮ ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ» ﺑﻪ همت بخش خصوصی جزیره کیش ﺑﺮﮔﺰار شد. اﯾﻦ ﺟﻠﺴﻪ ﺑﺎ راﻫﺒﺮی اﻣﯿﺮﻣﯿﺜﻢ ﮔﯿﺎﻫﯽ، یک کارآفرین در حوزه ‌آی‌تی آﻏﺎز شد. در این نشست بر اراﺋﻪ ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﺮای ﺳﺎﺧﺘﻦ ﯾﮏ داﺳﺘﺎن ﮐﺴﺐ و ﮐﺎر و داﺷﺘﻦ روﯾﺎ و ﭼﺸﻢاﻧﺪاز ﺑﺮای ﻫﺮ ﮐﺴﺐ وﮐﺎری ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺷﺪ. ﻣﺤﻤﺪ ﺳﺮﯾﺮاﻓﺮاز، ﻣﺪرس داﻧﺸﮕﺎه و ﻓﻌﺎل اﻗﺘﺼﺎدی در ﺣﻮزه ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺒﺪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری نیز در این رویداد مطالبی ﺑﺎ روﯾﮑﺮد ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری در ﺑﻮرس ﺑﯿﺎن ﮐﺮد. داﺷﺘﻦ چند اﺳﺘﺮاﺗﮋی ﺑﺮای ﻣﻨﺎﺑﻊ درآﻣﺪی و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری ﻣﻮﻟﺪ و داﺷﺘﻦ ﭘﻠﻦ Aو B از ﻧﮑﺎت ﻣﻬﻢ اﺷﺎره ﺷﺪه در اﯾﻦ ﺳﺨﻨﺮاﻧﯽ ﺑﻮد. وی با بیان اینکه ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری در ﺑﺎزار سهام اﯾﺮان از ﭘﺮﺑﺎزدهﺗﺮﯾﻦ ﺑﺎزارﻫﺎ در ﭼﻨﺪ دﻫﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ بوده، تصریح کرد: داﺷﺘﻦ داﻧﺶ ﮐﺎﻓﯽ از اﻟﺰاﻣﺎت ﻣﻬﻢ اﯾﻦ ﺑﺎزار است و زﻣﺎن ورود و ﺧﺮوج از اﯾﻦ ﺑﺎزار ﺑﺴﯿﺎر ﭘﺮاﻫﻤﯿﺖ اﺳﺖ.
  • بوم‌گردی در مدارس متروک

    دنیای اقتصاد-فاطمه باباخانی: کاهش جمعیت روستاها به واسطه مهاجرت و پایین آمدن نرخ فرزندآوری باعث شده برخی مدارس روستایی متروکه شوند. برای کاربری مجدد این بناها برخی پیشنهاد می‌کنند که مدارس متروکه روستایی تبدیل به اقامتگاه‏‏‌های بوم‏‏‌گردی شده و وارد چرخه صنعت گردشگری شوند. آیا این بناها قابلیت تبدیل شدن به یک اقامتگاه استاندارد را دارند؟ چنانچه بخواهیم از آنها برای اقامت بهره بگیریم مخاطب آن چه کسانی خواهند بود؟ این پرسش‏‏‌ها را با کارشناسان حوزه بوم‏‏‌گردی در میان گذاشتیم.
  • اصلاح ۳۱ نقطه حادثه‏‏‏‌خیز در راه‌های استان همدان

    دنیای‌اقتصاد – همدان - مجید ملکیان: مدیرکل راهداری و حمل‌‌‌‌ونقل جاده‌‌‌‌ای استان همدان از کسب رتبه یک این استان در رفع نقاط پر‌‌‌‌تصادف در کشور خبر داد. مهرداد آهکی با اعلام این خبر گفت: در خصوص نقاط پرتصادف با توجه به آمار تصادفات رخ داده ۳ساله از سال ۹۸ تا۱۴۰۰ و با توجه به شیوه‌‌‌‌نامه‌‌‌‌ها و نرم‌‌‌‌افزارهای مربوط در نقاط پرتصادف و مصوب کل کشور در محورهای مواصلاتی کشور ۸۸۷ نقطه پرتصادف شناسایی شد که سهم همدان از این تعداد ۵۲ نقطه است. وی افزود: رفع و اصلاح این ۵۲ نقطه پرتصادف همدان با امکانات امانی و پیمانی در دستور کار قرار گرفت. آهکی ادامه داد: ابتدا آشکارسازی همه ۵۲ نقطه پر تصادف انجام و سپس به رفع این نقاط اقدام شد.
  • هرمزگان نیازمند مرکز پیوند عضو

    دنياي‌‌‌اقتصاد- بندرعباس- محمد خداکريمي: رئیس واحد اهداى عضو هرمزگان از اهدای عضو مهدی خادمعلی کودک یک‌ساله هرمزگانی به سه کودک اصفهانی، بوشهری و سپیانی به عنوان آخرین اهداکننده عضو در اردیبهشت خبر داد. دکتر محمود حسین‌‌‌‌‌پور افزود: از ابتداى شروع فعالیت این واحد در استان یعنى آبان ۱۳۹۷ تاکنون با اهداى عضو ۸۷ نفر بیمار مرگ مغزى، ۱۹۳ نفر بیمار پیوند عضو در سراسر کشور زندگى دوباره یافتند.
  • اولویت چینی‏‏‌ها؛ سفر یا خرید؟

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: باوجود بحران‌های اقتصادی چین به‌‌‌ویژه در بخش مسکن که در این دو سال اخیر به اوج خود رسیده و منجر به کاهش قدرت خرید و عدم‌سرمایه‌گذاری در این بخش شده است و همچنین به‌رغم افزایش فشارهای اقتصادی و در نتیجه پایین آمدن قدرت خرید و معیشتی چینی‌‌‌ها، شاهد رشد و افزایش چشمگیر گردشگری به‌‌‌ویژه «گردشگری داخلی» بوده‌‌‌ایم که باتمام فشارهای اقتصادی، «سفرها» نه‌تنها برقرار است بلکه در مقایسه با گذشته افزایش هم یافته است.
  • تعمیرات گسترده خطوط انتقال گاز جنوب با توان داخلی

    دنیای اقتصاد - بندرعباس: مدیر منطقه شش انتقال گاز ایران، از پایان موفقیت‌‌‌آمیز تعمیرات خط لوله فشار قوی انتقال گاز ۵۶ اینچ خط هفتم سراسری با همکاری مناطق عملیاتی ده، شش، سه و دو و با محوریت ستاد شرکت انتقال گاز خبر داد. رضا رفیعی گفت: در راستای قابلیت اطمینان خط لوله فشار قوی انتقال گاز ۵۶ اینچ خط هفتم سراسری و تاب‌آوری و پایداری شبکه انتقال گاز با برنامه‌‌‌ریزی قبلی، تعمیرات حدود ۱۰۰ کیلومتر از این خط لوله در دستور کار منطقه قرار گرفت. رفیعی ادامه داد: این عملیات گسترده با همکاری سه منطقه عملیاتی دو، سه و ده در پنج جبهه کاری و با حضور بالغ بر ۲۰۰ نفر نیروی متخصص داخلی و با استفاده از تجهیزات و متریال تولید داخل انجام شد. وی گستردگی و پیچیدگی این عملیات را در نوع خود کم نظیر دانست و افزود: در این تعمیرات ۱ عدد شیر توپی ۵۶ اینچ، ۴ عدد شیر بای پاس، ۳ عدد شیر درین، ۱ عدد شیر کیکر، ۱عدد شیر کنترل فشار، تعمیر یک سرجوش و نصب اسلیو و حذف پیک سیگنال‌‌‌ها و لاین‌‌‌های RTUهای دارای نشتی از مواردی بود که در این عملیات انجام شد. خط هفتم سراسری انتقال گاز ایران به طول ۹۰۴ کیلومتر با لوله ۵۶ اینچ وظیفه انتقال گاز از پالایشگاه‌‌‌های عسلویه به استان‌‌‌های جنوب و جنوب شرق کشور را بر عهده دارد.
  • صدور پروانه حد مجاز آلاینده‌‌‌ها برای محصولات کشاورزی گلستان

    دنیای‌اقتصاد – گرگان: مدیرکل استاندارد گلستان از صدور اولین پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده‌‌‌ها در محصولات کشاورزی برای محصول نخود فرنگی در سال‌جاری خبر داد. سید‌مهدی حسینی با اعلام این خبر افزود: پرونده سیدمحمد مهدی حسینی‌‌‌مقدم برای محصول نخود فرنگی در کمیته علائم مطرح و با رای موافق تمام اعضای حاضر در جلسه، منجر به صدور پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده‌‌‌ها برای این محصول شد.
  • صفر تا صد تور به ۷ استان

    دنیای اقتصاد: بهار فصل سفر و طبیعت‌‌‌گردی است و بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال فرصتی برای رفتن به مناطق طبیعی آن‌هم ییلاقات هستند. در همین راستا آژانس‌‌‌های گردشگری انواع و اقسام تورها را به این مقاصد تدارک دیده‌اند. برخی از این تورها یک روزه‌اند که هم زمان زیادی از توریست نمی‌‌‌گیرند و هم هزینه‌‌‌شان نسبت به تورهای دو یا چند روزه به واسطه حذف محل اقامت و...کمتر است. با این حال تورهای بیش از یک روز نیز برای گروهی که قصد دارند به ییلاقات زاگرس و البرز و شمال غرب سفر کنند تدارک دیده شده است. مروری بر این تورها نشان می‌‌‌دهد هزینه تور یک روزه یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان است که این مبلغ برای تورهای دو روزه به۴ و نیم میلیون تومان می‌‌‌رسد و ۸ و نیم میلیون تومان برای تورهای سه و نیم روزه افزایش می‌‌‌یابد. از این رو چنانچه یک خانواده سه نفره قصد سفر داشته باشد فارغ از بخشی از هزینه خوراک و سوغات باید بین ۳میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای تور یک‌روزه تا ۲۵.۵ میلیون تومان برای تورهای سه و نیم روزه هزینه کند.
  • ۱۳۷۱ دستگاه کمباین آماده برداشت محصولات کشاورزی لرستان است

    دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌‌آباد: مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۱۳۷۱ دستگاه کمباین بومی و غیربومی آماده برداشت محصولات کشاورزی لرستان است. رحیم الوندفر اظهار کرد: از این مجموع تعداد ۴۲۱ دستگاه بومی و ۹۵۰ دستگاه نیز مهاجر بوده و از استان‌‌‌های همجوار تهیه شده است. وی افزود: زمان برداشت محصولات کشاورزی در استان لرستان از ۲۲ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد. برای برداشت دانه‌‌‌های روغنی هم ۶۰ دستگاه کمباین مخصوص تهیه شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر