احمد دانایی‌نیا اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های مختلف بستر مناسبی برای توسعه گردشگری روستایی است و بر همین اساس تلاش می‌کنیم از این فرصت در جهت توسعه گردشگری به صورت مطلوب استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های پنهان و آشکار روستاها بستر مناسبی برای توسعه اقتصادی و گردشگری روستاها است و روستای جوشقان دارای قابلیت‌های فراوان گردشگری است که باید شناسایی کرده و برای حفظ و توسعه آن برنامه‌ریزی کرد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان، افزود: محصول انار یکی از قابلیت‌های مهم روستای جوشقان است و جشنواره انار جوشقان در تقویم گردشگری شهرستان کاشان ثبت شده و امیدواریم با برگزاری رویدادهای فرهنگی همه مناطق بتوانیم به جذب و توزیع گردشگر در طول سال کمک کنیم.

وی تأکید کرد: گردشگری روستایی بخش مهمی از صنعت گردشگری در جهان است که شامل پیاده‌روی در روستا تا صعود به کوه‌ها و اقامت در بومگردی‌ها می‌شود و این مدل گردشگری، نزدیک به ۲۰ درصد فعالیت‌های گردشگری را تشکیل می‌دهد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان، گفت: گردشگری روستایی در کنار سایر فعالیت‌های اقتصادی، سهم بالایی در تولید ناخالص داخلی (GDP) و اشتغال‌زایی داشته و می‌تواند فرصت‌های تجاری و شغلی ارزشمندی را برای ساکنان جوامع محلی  ایجاد کند.