نشست نامچه - ۳۱ مرداد ۹۲
شاید این بخش به دلیل فاصله زمانی که با امروز دارد، عاری از هیجانات خبری روز باشد، اما همین موضوع باعث ایجاد امکانی برای اندیشیدن پیرامون مسائل مطرح شده در آن میشود مسائلی که گذشت زمان لزوم پرداختن به آن را دو چندان میکند، چراکه به گفته برتراند راسل متفکر معاصر «دور کردن هیجان از هر موضوعی امکان تحلیل و تفکر پیرامون آنرا فراهم میکند و زمان یکی از مولفههای هیجان زده است». احمد وکیلی، خسرو خسروی و محمد پرویزی سخنرانان یکی دیگر از نشستهای «طراحی به مثابه اندیشیدن»بودند، که توسط خانه طراحی گاوزن در سال ۸۵ در گالری آریا برگزار شد.
شاید این بخش به دلیل فاصله زمانی که با امروز دارد، عاری از هیجانات خبری روز باشد، اما همین موضوع باعث ایجاد امکانی برای اندیشیدن پیرامون مسائل مطرح شده در آن میشود مسائلی که گذشت زمان لزوم پرداختن به آن را دو چندان میکند، چراکه به گفته برتراند راسل متفکر معاصر «دور کردن هیجان از هر موضوعی امکان تحلیل و تفکر پیرامون آنرا فراهم میکند و زمان یکی از مولفههای هیجان زده است».
احمد وکیلی، خسرو خسروی و محمد پرویزی سخنرانان یکی دیگر از نشستهای «طراحی به مثابه اندیشیدن»بودند، که توسط خانه طراحی گاوزن در سال ۸۵ در گالری آریا برگزار شد. تفاوت این نشست با نشستهای گذشته در پرداختن به موضوع آموزش بود. احمد وکیلی بحث را با تبیین اهمیت بحث آموزش در تحول مفاهیم گذشته در قرن بیستم آغاز کرد و توضیح مختصری پیرامون روشهای آموزشی در آغاز قرن بیستم داد. در ادامه خسرو خسروی ضمن بیان این موضوع که تعریف مفاهیم هنری باعث محدود کردن آنها میشود بر لزوم استفاده از رسانههای گوناگون برای آموزش مبانی هنر تاکید کرد. در پایان محمد پرویزی با دسته بندی تعاریف به تعاریف «مسدود کننده» و «پیش برنده» بر اهمیت خلق تعاریف پیش برنده در حیطه آموزش اشاره کرد و ضمن بررسی روشهای آموزشی موجود به تحلیل معضلات آموزش و تشریح تغییر روند آنها پرداخت.
ارسال نظر