شماره روزنامه ۶۰۲۰
|

  • برای «زندگی» تربیت شده‌اند!

    دنياي اقتصاد: امسال در اروپا دو تیم عالی داشتیم؛ اینتر در ایتالیا و لورکوزن در آلمان. شاگردان آلونسو بدون شکست فاتح بوندس‌لیگا شدند و به اصطلاح «جام طلایی» را از آن خود کردند. تیم اینزاگی هم در ایتالیا آمار چشمگیری ثبت کرد؛ ۲۹ برد و ۸۹ گل زده. قهرمانی این دو کاملا سزاوارانه بود و تحسین منتقدان بین‌المللی را به همراه داشت. جشن‌های مفصلی گرفته شد و نهایتا این داستان به تاریخ پیوست. اما مدیران اینتر و لورکوزن حاضر نبودند به سادگی خاطره شیرین رقم خورده را به فراموشی بسپارند؛ با همین فلسفه هم انگشترهای بسیار شیکی با نشان دو باشگاه تهیه و به تمامی بازیکنان و عوامل تیم اهدا شد؛ یادگاری برای روزهای خوش در اوج بودن تیم.
  • جشن یا فینال ؟

    دنياي اقتصاد: بعد از برگزاری مسابقات دیروز لیگ برتر، تنها یک هفته دیگر باقی‌مانده تا رقابت‌های این فصل به پایان برسد. بی‌گمان هفته آخر، بالاترین نقطه هیجان در مسابقات باشگاهی ایران محسوب می‌شود و طبیعتا پس از پایان آن، مراسم اهدای جام به تیم قهرمان هم برپا می‌شود، اما افسوس که با برنامه‌ریزی عجیب دوستان اگر تماشاگر پر و پا قرص فوتبال باشید، احتمالا تماشای بالا بردن جام توسط تیم محبوب‌تان را فدای تماشای مهم‌ترین بازی فصل اروپا خواهید کرد!
  • این مرد تمام نمی‌شود!

    دنياي اقتصاد: پرونده لیگ حرفه‌ای عربستان با قهرمانی مقتدرانه الهلال و نایب‌قهرمانی النصر بسته شد. آبی‌پوشان ریاض بدون باخت، با ۹۶ امتیاز و ۱۰۱ گل زده کاپ قهرمانی را بالای سر بردند تا دست کریستیانو رونالدو و هم‌تیمی‌هایش در النصر از رسیدن به جام کوتاه بماند. البته فوق‌ستاره پرتغالی با دبلی که در بازی آخر مقابل الاتحاد به ثبت رساند نه‌تنها رکورد بیشترین گل زده در طول یک فصل لیگ حرفه‌ای عربستان را شکست، بلکه یک دستاورد جاودانه دیگر را نیز به نام خود زد.
  • ورود AFC به فساد فوتبال ایران

    تسنیم: کنفدراسیون فوتبال آسیا به تازگی نامه‌ای به فدراسیون ایران ارسال کرده و با نام بردن از دو فرد متهم در پرونده فساد در فوتبال، یعنی سهیل مهدی رئیس پیشین کمیته مسابقات سازمان لیگ و خداداد افشاریان رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال، خواهان توضیح در این باره شده است. کنفدراسیون فوتبال آسیا از فدراسیون ایران درخواست کرده ماجرای رخ داده و اقدامات صورت گرفته در این باره را تشریح کند. شروع پرونده فساد در فوتبال ایران مربوط به باشگاه مس رفسنجان و فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می‌شود. مس رفسنجان آن زمان در لیگ دسته اول حضور داشت و در همان سال به لیگ برتر صعود کرد. طبق اطلاعات منتشر شده در آن زمان سکه‌ها و هدایایی بین برخی افراد توزیع شده و پرونده همچنان در حال رسیدگی است. علاوه بر دو فرد فوق، نام «ف.م» مسوول سابق لیگ دسته اول نیز در این پرونده به چشم می‌خورد.
  • علاقه قلبی، دلیل حضور فتاحی!

    دنياي اقتصاد: یکی از حواشی عجیب دیدار هفته گذشته نساجی و استقلال حضور سعید فتاحی، رئیس سابق کمیته مسابقات سازمان لیگ در قائمشهر بود. فتاحی که روابط خوبی با جواد نکونام دارد و در فولاد خوزستان هم با او همکاری داشت، قبلا هم معاون ورزشی استقلال بود، اما حضورش در ورزشگاه وطنی قائمشهر بسیار خبرساز شد. از فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی استقلال در یک برنامه تلویزیونی در این باره سوال شد و او گفت: «فعلا ایشان با ما هیچ همکاری ندارند و این امکان وجود دارد که در آینده این اتفاق رخ دهد. اینکه در بازی با نساجی کنار زمین بودند را بنده اطلاعی ندارم و این بر عهده ناظر و مسوولان برگزاری مسابقه است. من طرفدار قانون‌مداری هستم. ایشان از همکاران خوب ما هستند که در فصل قهرمانی ما هم نقش موثری داشتند، اما در حال حاضر هیچ رابطه سازمانی با ما ندارند. ایشان علاقه قلبی به استقلال دارند.»
  • قائدی دوباره همبازی نوراللهی؟

    دنياي اقتصاد: عملکرد درخشان مهدی قائدی در این فصل لیگ امارات باعث شده تا گمانه‌زنی در خصوص آینده این وینگر ۲۵ ساله شروع شود. او این فصل به صورت قرضی در اتحاد کلبا توپ می‌زند و در ۳۴ مسابقه همه رقابت‌ها، موفق به ثبت ۱۶ گل و ۶ پاس گل شده است. قائدی طبق قراردادش باید به شباب الاهلی بازگردد، اما گویا این تیم به پیشنهادهایی که برای ملی‌پوش ایرانی خواهد رسید، گوش می‌دهد. سایت اسپورت ۳۶۵ امارات با تمجید از عملکرد ستاره سابق استقلال نوشت که الوحده خواهان جذب قائدی شده و احتمال پیوستن او به آنجا زیاد است. تیمی که احمد نوراللهی را هم در اختیار دارد و نکته جالب اینجاست که این دو نفر دوران حضورشان در امارات را با یکدیگر و در الاهلی شروع کرده بودند.
  • جنون جام

    دنیای اقتصاد: فصل بسیار پرماجرای لیگ برتر فوتبال ایران در حال پایان یافتن است؛ فصلی که کلی داستان عجیب و غریب داشت، استقلال دچار تحولات مدیریتی شد و پرسپولیس هم تغییراتی را در کادرفنی‌اش تجربه کرد. وسط مسابقات یک دوره جام ملت‌های آسیا هم برگزار شد تا این فصل طولانی‌تر از هر زمان دیگری به نظر برسد! حالا اما فقط دو بازی دیگر باقی مانده که به شکلی فشرده و ظرف ۵ روز برگزار خواهد شد. گام اول امشب است؛ ۸ بازی همزمان که از ساعت ۲۰ آغاز می‌شود و هواداران را پای تلویزیون میخکوب خواهد کرد.
  • به خانه برمی‌گردیم با یک امتیاز!

    دنياي اقتصاد: هفته نخست ششمین دوره لیگ ملت‌های والیبال که از سه‌شنبه یکم خرداد در کشورهای برزیل و ترکیه آغاز شده بود، روز گذشته پس از برگزاری ۳۲ دیدار به پایان رسید. در این هفته، تیم‌های برزیل، صربستان، ایتالیا، ایران، آرژانتین، کوبا، ژاپن و آلمان در ریودوژانیرو به مصاف یکدیگر رفتند و تیم‌های ترکیه، فرانسه، لهستان، هلند، آمریکا، کانادا، اسلوونی و بلغارستان در آنتالیا صف‌آرایی کردند.
  • انتخاب عجیب بازی پرسپولیس

    دنياي اقتصاد: یک روز قبل از مسابقات هفته بیست‌ونهم لیگ برتر، کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران این مسابقات را اعلام کرد که در یک مورد بحث‌برانگیز شد. بر این اساس وحید کاظمی مسابقه استقلال و گل‌گهر را سوت خواهد زد و موعود بنیادی‌فر هم دیدار شمس‌آذر و پرسپولیس را سوت می‌زند.
  • این چه کاری است آقای نکونام؟

    ورزش‌مديا: یکی از حواشی و چالش‌های این فصل استقلال، حضور دلبخواهی جواد نکونام در نشست‌های خبری بوده است. او خیلی اوقات به دلایل نامعلوم در کنفرانس‌های خبری حاضر نمی‌شود و یک بار هم که در این زمینه مورد سوال قرار گرفت، صراحتا گفت: «من هر کاری دلم بخواهد می‌کنم.» ماجرای این هفته اما عجیب‌تر هم بود. نکونام در حالی دستیارش حمید رجبی را به نشست خبری پیش از بازی با گل‌گهر فرستاد که اغلب خبرنگاران به نشانه اعتراض حاضر به طرح سوال نشدند و کنفرانس را تحریم کردند. داستان حیرت‌انگیز این است که نکونام ۲۴ ساعت قبل‌تر با فرا خواندن چند خبرنگار به محل تمرین استقلال، حرف‌هایش را به‌طور اختصاصی برای آنها زده بود. پرسش اینجاست که آیا نمی‌شد همین حرف‌ها را در نشست خبری رسمی قبل از بازی زد تا به قوانین هم احترام گذاشته شود؟ شاید هم هراس سرمربی استقلال این بود که در چنین نشستی، یک نفر سوال چالشی بپرسد و داستان درست شود!
  • عصبانیت ۴ساله از دست طارمی

    دنياي اقتصاد: پورتو در حالی در فینال جام حذفی با نتیجه ۲بریک اسپورتینگ را شکست داد و قهرمان شد که مهدی طارمی از ابتدای نیمه دوم برای آبی‌ها به زمین آمد و گل دوم تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. این آخرین بازی طارمی برای پورتو بود و سرجیو کونسیسائو، سرمربی تیم هم در پایان مسابقه با جملات عجیبی به توصیف مهاجم ایرانی پرداخت: «برای مهدی طارمی و خانواده‌اش بهترین‌ها را آرزو می‌کنم. او در این چهار سال واقعا مرا عصبانی کرد و توان زیادی از من به ویژه در تمرینات گرفت! طارمی روش کاری متعلق به خودش را دارد. او یک بازیکن حرفه‌ای است، اما گاهی بسیار آرام است. این موضوع مرا خیلی عصبی کرد، اما در مجموع بسیار جدی بود.»
  • غروب یک ستاره

    دنیای اقتصاد: در سال‌های اخیر هیچ پنجره نقل‌وانتقالاتی را به یاد نمی‌آوریم که در آن شایعه بازگشت بشار رسن به پرسپولیس مطرح نشده باشد. هافبک عراقی از جمله بازیکنان خارجی خوب سرخ‌پوشان بود که حضورش در زمین به بازی تیم ریتم می‌داد. او خارق‌العاده نبود، اما معمولا سطح کیفی باثباتی داشت و بر‌خلاف بسیاری از هموطنان فوتبالیستش که به ایران آمدند، بی‌نظم و پرحاشیه هم نبود. مجموعه این موارد باعث می‌شود پرسپولیسی‌ها نسبت به بازگشت رسن بی‌‎میل نباشند؛ مخصوصا که بنا بر اعلام رسانه‌های عراقی، این بازیکن در پایان فصل آزاد خواهد شد و می‌تواند پیشنهادهایش را بررسی کند. در این میان نکته آنجاست که پرسپولیس فعلا در پست رسن، سروش رفیعی را در اختیار دارد و یاسین سلمانی هم از ابتدای فصل بعد قادر به بازی خواهد بود. سلمانی که خرید جدید سرخ‌هاست و به اندازه کافی فرصت بازی پیدا نکرد، بنابراین اگر شایعه بازگشت بشار جدی باشد، باید او را خطری برای تاج و تخت سروش رفیعی دانست؛ شماره ۷ سرخ‌پوشان که مدافعان فنی پرشماری ندارد.
  • قهرمان آسیا، ممنون یحیی!

    دنياي اقتصاد: شنبه‌شب مسابقه برگشت مرحله فینال لیگ قهرمانان آسیا در امارات برگزار شد و العین با در هم کوبیدن یوکاهاما مارینوس به عنوان قهرمانی این مسابقات دست یافت. العین بازی رفت را در ژاپن ۲بریک باخته بود و شاید خیلی‌ها تصور می‌کردند دو تیم در مسابقه برگشت نمایش نزدیکی داشته باشند، با این همه العین نتیجه‌ای شگفت‌آور به دست آورد و ۵بریک ‌میهمانش را شکست داد تا با ثبت نتیجه مجموع ۶بر۳، برای دومین بار فاتح قاره کهن لقب بگیرد. سفیان رحیمی مراکشی و لابای توگویی هر کدام ۲ گل برای العین به ثمر رساندند و جالب اینکه این نفر دوم به عنوان بازیکن ذخیره به میدان آمده بود.
  • در اوج، مثل مهندس

    دنیای‌اقتصاد: در اوج رفتن شاید برای کسانی که دوستتان دارند، غمگین‌کننده باشد؛ اما هیچ جای سرزنشی باقی نمی‌گذارد. جایگاه کسانی که اوج خودشان را می‌دانند و امپراتوری‌شان را خراب نمی‌کنند، در طول تاریخ همیشه رشک برانگیز بوده؛ چراکه مرز باریکی هست بین رفتن و رانده شدن. این تعابیر بر قامت هافبک رئال مادرید خوب می‌نشیند؛ کسی که علاوه بر ستاره بودن در زمین فوتبال، یک الگوی اجتماعی عالی هم بود.
  • وداع با دبل

    دنیای اقتصاد: کیلیان امباپه در جریان دیدار پاری‌سن‌ژرمن و لیون در کوپا دو فرانس، برای آخرین بار پیراهن باشگاهش را بر تن کرد. ستاره فرانسوی در دیداری که با برتری ۲بریک برابر لیون و قهرمانی تیمش به پایان رسید، از ابتدا در بازی حضور داشت، اما نتوانست تاثیر مستقیمی در گلزنی داشته باشد. هرچند در آخرین بازی او در پارک دوپرنس برخی از هواداران افراطی پی‌اس‌اجی بهترین گلزن تاریخ باشگاهشان را هو کردند، اما پس از قهرمانی در جام حذفی، همه‌چیز به خوبی و خوشی تمام شد تا امباپه پس از ۷ فصل و انجام ۳۰۷ مسابقه، ۲۵۶ گل و ۹۶ پاس گل زادگاهش را ترک کند. با توجه به تایید جدایی ‌امباپه از پاری‌سن‌ژرمن، به گفته منابع آگاه کاپیتان تیم ملی فرانسه به صورت آزاد راهی رئال مادرید خواهد شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر