.به گزارش «ایرنا»، محسن حقیقی مقدم در آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی «تعالی حکمرانی در پرتو تحول کانون‌‌های ارزیابی و توسعه» که در سالن همایش مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت برگزار شد، اظهار کرد: ما در وزارت نفت به صورت جامع به نیازهای مدیریتی این صنعت خواهیم پرداخت و قطعا مدیر در سطح صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران با مدیر در شرکت بی‌‌پی و آرامکو متفاوت است.وی افزود: بنا نیست صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران بر اساس ارزش‌‌های سازمانی شرکت‌های بین‌المللی نفت اداره شود؛ در عین اینکه این صنعت جهانی است و باید با استانداردهای جهانی اداره شود؛ باید بدانیم که فرهنگ مدیریت در نظام اسلامی با فرهنگ مدیریت در غرب و شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز متفاوت است. قطعا مدیر علاوه بر اینکه باید اهداف عملیاتی را محقق کند، باید از سلامت اخلاقی سازمان خود نیز حراست کند.

دبیر همایش تعالی حکمرانی در پرتو تحول کانون‌‌های ارزیابی و توسعه درباره شایستگی در مدیریت اظهار کرد: نباید در تعیین شایستگی‌‌های مدیران صنعت نفت بر اساس الگوهای حکمرانی سکولار اقدام کنیم. مبانی ما نه اجازه ستم‌‌پذیری را به مدیران می‌دهد و نه سلطه‌‌گری را. مدیر در حکمرانی متعالی مدیری است که در برابر فشارهای نامشروع مقاومت می‌کند و به روندها و جبهه‌‌بندی جهانی بی‌‌اعتنا نیست؛ تولید نفت و گاز را در جبهه مقاومت و به منظور ایجاد سرمایه برای مردم و نظام اسلامی و احیای ارزش‌‌های الهی و بشری در کل عالم می‌‌بیند.

حقیقی مقدم گفت: مدیر در حکمرانی متعالی ممکن است کار صنعتی انجام دهد، اما اگر این جهت‌‌گیری را داشته باشد، کارش کاملا جهادی است. اینجاست که تفاوت شهید فخری‌‌زاده به‌‌عنوان مدیر صنعتی با یک مدیر صنعتی در یک بخش هسته‌‌ای یا نظامی دنیا مشخص می‌شود. این حکمرانی متعالی است که هدف از تلاش‌‌ها در صنعت نفت را برای همه مدیران صنعت نفت تشریح می‌کند.