شماره روزنامه ۶۰۲۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۳ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۵۳

  • هدف‌گذاری برای تقویت حکمرانی ریال

    رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه هدف بانک مرکزی تقویت حکمرانی ریال است، گفت: ما در بانک مرکزی مرزبان ریال هستیم. ما نباید از حکمرانی ریال غافل باشیم. پول کشور ما ریال است و این ریال است که باید حاکم شود. نباید مبادله با ریال را پرهزینه کنیم.
  • چین پس ‏‏‌از سقوط اورگرند

    دنیای اقتصاد-نیلوفر ادیب‏‏‌نیا: گروه اورگرند در سال ۱۹۹۶، همزمان با سرعت گرفتن شهرنشینی در چین و در پی خصوصی‌‌‌سازی مسکن شهری توسط دولت و برچیده شدن سیستم مسکن دولتی، به عنوان یک شرکت خصوصی فعال در زمینه املاک و مستغلات تاسیس شد. اگرچه فعالیت اصلی این گروه ساخت مسکن بود، اما به مرور زمان به سایر حوزه‌‌‌ها مانند تولید خودروهای برقی، امور مالی، صنایع بهداشتی و گردشگری نیز ورود پیدا کرد.
  • میانبر دیجیتالی بهبود خدمات مالی

    اقتصاد مبتنی بر توکن، شاخه‌ای از اقتصاد است که به تازگی و با رشد فناوری بلاک‌چین جلوه‌‌‌ای تازه پیدا کرده است. به‌طور خلاصه اقتصاد مبتنی بر توکن به دنبال توکنایز کردن تمامی امور اقتصادی و بهره‌مندی از مزایای تکنولوژی‌‌‌هایی مانند بلاک‌چین است. در روز دوم همایش چشم‌‌‌انداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳، کارشناسان حوزه صنعت پرداخت و رمزارزها به بررسی ابعاد مختلف اقتصاد مبتنی بر توکن و همچنین شرایط سیاسی و اقتصادی ایران برای حرکت به سوی اقتصاد توکنی پرداختند.
  • «نه» امارات به آمریکا

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: امارات توانایی ایالات متحده برای انجام حملات هوایی تلافی جویانه علیه نیروهای نیابتی ایران را محدود می‌کند؛ اتفاقی که باعث شده تا سایر کشورهای عربی نیز عملیات‌ها را محدود کنند. «افکار عمومی» و «ایران» دو دلیل این محدودسازی عملیات توسط امارات و برخی کشورهای عربی است.
  • دولت شبگرد یا دولت مداخله‌گر؟

    دنیای اقتصاد-کيوان حسين‌وند: آنچه در فضای سیاستگذاری دولت‌ها عمدتا دیده می‌شود آن است که سیاستگذاران اقتصادی عمدتا بر این شیوه هستند که تئوری‌ها را دریافت کرده و آنها را بی‌کم و کاست در فضای اقتصادی یک کشور پیاده‌سازی کنند. این موضوع ورای آن است که آیا اساسا چنین تئوری متناسب با زمینه و ساختار آن کشور خواهد بود یا نه. به عبارتی روشن‌تر، همان‌طور که می‌دانیم، هر نظریه بر آمده از برخی فروض است و از سوی دیگر نیازمند آن است که با نتایج تجربی نیز مطابقت داشته باشد؛ به این دلیل اجرای بی‌کم و کاست چنین نظریاتی لزوما به نتایج از قبل مشخص شده منجر نخواهد شد و سیاستگذار در خلأ سیاستی خود فرو می‌رود.
  • قول تجاری سفیر به فعالان اقتصادی

    دنیای اقتصاد-گروه استان‌‌ها-گرگان: رئیس اتاق مشترک ایران و ترکمنستان موضوع صدور ویزای بلندمدت را از خواسته‌های تجار ایرانی دانست و گفت: نزدیک به ۳۰۰ نفر عضو اتاق مشترک ایران و ترکمنستان هستند و قول مساعد گرفتیم تا برنامه‌‌‌‌‌‌ریزی برای صدور ویزای بلند مدت برای بازرگانان تسریع شود. به گزارش روابط عمومی اتاق مشترک ایران و ترکمنستان، رمضان بهرامی در نخستین دیدار هیات‌مدیره جدید با سفیر ترکمنستان در ایران اظهار کرد: لازم است در صورتی که ترکمنستان آمادگی داشته باشد، شورای مشترک هرچه سریع‌تر شکل بگیرد. رئیس خانه صنعت استان گلستان با بیان اینکه تشکیل شورای مشترک جزو مصوبات کمیسیون اتاق مشترک ایران و ترکمنستان بود، افزود: امیدواریم هرچه سریع‌تر این شورا ایجاد شود.
  • رئیستان می‏‏‌خواهد برود؛ آیا باید دنبالش بروید؟

    مترجم: منا اختیاری
    وقتی رئیستان به هوای شغل دیگری کارش را ترک می‌کند، ممکن است وسوسه شوید از او پیروی کنید و دنبالش بروید؛ به‏‏‌خصوص اگر اعتماد زیادی به او داشته باشید و روابطتان صمیمانه باشد. اما آیا فکر خوبی است؟ در این مطلب توصیه‏‏‌هایی از «ننسی روتبارد»، استاد مدیریت و معاون دانشکده وارتون دانشگاه پنسیلوانیا و «اریکا پیرس ویلیامز»، مشاور حوزه توسعه رهبری سازمانی و بنیان‌گذار و مدیر شرکت مشاوره پیرسینگ استرتجیز ارائه می‏‏‌کنیم. این دو نفر، پنج سوال را مطرح می‌کنند که باید قبل از هر تصمیمی از خود بپرسید: آیا می‏‏‌دانم چرا رئیسم تصمیم به رفتن گرفته؟ نقش رئیسم در موفقیتم چقدر حیاتی بوده؟ تا چه حد نگران آینده سازمان هستم؟ آیا امکان رفتن دارم و واقعا دلم می‏‏‌خواهد این کار را بکنم؟ آیا رئیسم صریح و مستقیم به من پیشنهاد کار داده؟

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر