شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۷ دنیای اقتصاد

اخبار شهری - روزنامه شماره ۵۹۰۷

  • پاتک خیابانی به آلودگی هوا

    دنیای اقتصاد: با بالا رفتن سطح آلاینده‏‏‌ها در شهر تهران همه به یاد لزوم اخذ معاینه فنی برای خودروها می‏‏‌افتند، آن زمان است که پلیس طرح برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی را اجرا می‌کند و مدیران محیط‌زیستی هم در مورد تاثیرات معاینه فنی سخن می‌گویند اما این در حالی است که اساسا میزان آلایندگی خودروهایی که معاینه فنی دارند یا معاف از دریافت معاینه فنی هستند، زیر علامت سوال بزرگی است. به گونه‏‏‌ای که ستاد معاینه فنی به تازگی تست کنار جاده‏‏‌ای خودروهای سنگین را اجرایی کرده است تا بر اساس نتایج این تست، مدیران بالادست تصمیمات بهتر و عاجلی در خصوص آلایندگی خودروها داشته باشند.
  • سرمایه‌گذاری ۱۹ میلیون دلاری چین در منطقه آزاد ارس

    دنیای‌اقتصاد- تبریز- امین بیل‌‌‌ساز: طرح سرمایه‌گذاری تولید فویل آلومینیومی برای استفاده در خازن‌‌‌های الکترولیتی با سرمایه‌گذاری ۱۹ میلیون دلاری چینی‌‌‌ها در منطقه آزاد ارس اجرا خواهد شد.
  • بازدید معاون علمی رئیس‌جمهوری از یک شرکت دانش‌‌‌بنیان در مشهد

    دنیای‌اقتصاد – مشهد: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌‌‌بنیان رئیس‌جمهور در سفر به خراسان رضوی از شرکت دانش‌‌‌بنیان نیان الکترونیک و دستاوردهای فناورانه این شرکت دیدن کرد.
  • ابرپروژه ترافیکی در اصفهان

    دنیای‌اقتصاد – اصفهان: معاون عمران شهری شهرداری اصفهان از احداث ۳۶ تقاطع و پل در کلان‌طرح رینگ چهارم ترافیکی شهر اصفهان خبر داد.
  • بازنگری ضوابط احداث پارکینگ‌های عمومی

    مهدی بهرام‌‌‌پور، مدیرکل شهرسازی و طرح‌‌‌های شهری شهرداری تهران از بازنگری ضوابط احداث پارکینگ‌‌‌های عمومی خبر داد و گفت: طی بررسی‌‌‌های به عمل آمده سرانه مالکیت خودرو در پایتخت از ۲۰۱ دستگاه در هر یک‌هزار نفر در سال ۱۳۸۳ به ۴۷۱ دستگاه در هر یک‌هزار نفر در سال ۱۳۹۵ افزایش یافته، ضمن اینکه بر اثر بی‌‌‌توجهی نهادها و دستگاه‌‌‌های مسوول در قبال برخی از مهم‌ترین تکالیف طرح جامع همچون ساماندهی فضاهای بهداشتی و درمانی، ساماندهی مراکز آموزشی و آموزشی عالی و...، زمینه تولید سفر مضاعف و افزایش طول سفر و نهایتا افزایش ضریب اشغال معابر و خیابان‌‌‌های پایتخت توسط خودروها فراهم شده است؛ موضوعی که به‌ویژه در ساعات پیک ترافیک صبحگاهی و عصرگاهی مشهود است. وی ادامه داد: برای غلبه بر این چالش، شهرداری تهران در سال‌های گذشته با ارائه ضوابط ساخت‌وساز برای احداث پارکینگ عمومی در شهر تهران در قالب بند یک از صورت‌جلسه ۴۳۶ کمیسیون ماده ۵، تلاش کرده تا نسبت به ترغیب مالکان و بخش خصوصی به احداث پارکینگ‌های عمومی در اماکن و محدوده‌‌‌های مجاز اقدام کند و در این مسیر با اعطای مشوق‌‌‌هایی از جمله احداث کاربری‌‌‌های تجاری و اداری در طبقات همکف و اول و همچنین تالار در طبقه فوقانی، زمینه‌سازی لازم برای انتفاع متقابل مالکان به عنوان دارندگان حقوق خصوصی و شهروندان از جنبه حقوق عمومی را فراهم آورد.
  • به‌‌‌کارگیری اتوبوس‌‌‌های ۱۸ متری چینی در خطوط تندروی پایتخت

    مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد آخرین اقدامات انجام‌شده برای خرید اتوبوس‌‌‌های چینی با بیان اینکه این اتوبوس‌‌‌ها ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی هستند، گفت: بخشی از این اتوبوس‌‌‌ها مانند اتوبوس‌‌‌های فعلی که در مسیر تندرو فعالیت دارند؛ ۱۸ متری هستند.
  • میدان صنعت جمع نمی‌شود اما کوچک می‌شود

    مهدی صالحی، شهردار منطقه ۲ با رد جمع‌‌‌آوری میدان صنعت گفت: در دو سال اخیر مطالعات زیادی در حوزه میدان صنعت انجام دادیم که مشخص شد جزیره میدان با وسعتی که دارد موجب می‌شود که سرعت خودروهایی که از بلوار خوردین به سمت بزرگراه شیخ‌‌‌فضل‌‌‌الله جنوب خارج می‌‌‌شوند و همچنین خودروهایی که از بزرگراه شیخ‌‌‌فضل‌‌‌الله به سمت شمال و بلوار پاک‌‌‌نژاد و بلوار شهید فرحزادی می‌‌‌خواهند تخلیه شوند، به دلیل وسعت میدان،کم شود. وی با بیان اینکه سرعت تخلیه پایین است و به نوعی زمان چراغ راهنمایی و رانندگی، مفید استفاده نمی‌شود، ادامه داد: به عنوان مثال اگر زمان چراغ ۴۰ ثانیه باشد چون سرعت تخلیه پایین است، نصف این زمان مفید واقع می‌شود؛ از این رو قرار شد که جزیره میدان همزمان با اصلاحاتی که در بازوهای میدان در حال انجام است کوچک شود که اکنون اصلاحات بازوهای میدان، بلوار شهید فرحزادی و بلوار خوردین نیز انجام می‌شود و در فاز نهایی ساماندهی جزیره میدان صورت می‌گیرد. شهردار منطقه ۲ با بیان اینکه میدان کوچک‌تر می‌شود؛ اما حذف نمی‌شود، افزود: همین حالا هم میدان صنعت به دلیل بسته بودن یک سمت آن، کارکرد میدان ندارد و خودروها نمی‌توانند دور آن بچرخند و جزیره کوچکی باقی می‌‌‌ماند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر