شماره روزنامه ۶۰۱۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۹ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۱۹

  • پوست اندازی دیجیتالی بانک‌ها

    دنیای اقتصاد: دومین کنفرانس ملی «تحول دیجیتال؛ بانک و بیمه» با رویکرد هوش مصنوعی صبح شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ در راستای شناسایی نیازها و ظرفیت‌‌‌های کشور برای حرکت به سمت دیجیتالی‌سازی خدمات مالی در مرکز همایش‌‌‌های صداوسیما برگزار شد که شامل سه پنل تخصصی با حضور متخصصان این حوزه بود.در اولین پنل تخصصی این کنفرانس که با عنوان حکمرانی دیجیتال در نظام بانک و بیمه برگزار شد، روح‌الله ابوجعفری، مشاور وزیر اقتصاد در امور دانش‌‌‌بنیان درباره حکمرانی دیجیتال در حوزه دانش‌‌‌بنیان گفت: در ابتدای دولت سیزدهم راهبرد این بود که از ظرفیت دانش‌‌‌بنیان چگونه استفاده کنیم که در آذر ۱۴۰۰ دو راهبرد اصلی را در دستور کار قرار دادیم و فهمیدیم راهبرد اصلی این است که از رویکرد حمایتی به سمتی برویم که شرکت‌های نوآور نقش‌آفرینی کنند. در کنار این مسیر به عنوان وزارت اقتصاد به این فکر کردیم که با رویکرد جدید چطور از دانش‌‌‌بنیان‌‌‌ها حمایت کنیم.
  • تضمین حاشیه سود شرکت‌ها با بومی‌سازی

    به گفته کارشناسان صنعت کشور با داشتن سرمایه‌های ارزشمندی همچون نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده و منابع معدنی گسترده توانایی بالقوه‌ای برای بومی‌سازی قطعات صنعتی وجود دارد. داشتن چنین سرمایه‌ای بازوی نیرومندی جهت خودکفایی صنعتی است. اما اینکه چرا ایران در موضوع بومی‌سازی بسیار کند حرکت می‌کند، جای بحث بسیاری دارد. با طراحی و ساخت قطعاتی که توانایی ساخت آن در کشور وجود دارد، به ویژه در شرایط تحریمی که اکنون در آن به سر می‌بریم، می‌توان خودباوری صنعتی در کشور را تقویت کرد و با عبور از تحریم‌ها، قدم مهمی در پیشرفت صنعتی کشور برداشت.
  • چالش‌های بندری صنعت سیمان

    دنیای‌اقتصاد – سید‌سجاد موسوی: مدت‌هاست که ۴۵۰ هزار تن کلینکر در بندرعباس منتظر بارگیری است و این نگرانی وجود دارد که با سیاست‌های نادرست از یک سو این محصول به مرور زمان دچار افت کیفی می‌شود و از سوی دیگر هزینه های دموراژ و هزینه‌های بندری، صادرات را از صرفه اقتصادی خارج کند.
  • سایه روشن معدنی بودجه ۱۴۰۳

    آریا صادق‌نیت‌حقیقی/دبیر سندیکای صنایع آلومینیوم ایران
    در مورد لایحه بودجه سال آینده چند نکته و مواد قانونی بسیار حائز اهمیت است که شرایط بخش تولید و صنعت کشور ایجاب می‌کرد دولت نگاه کارشناسی‌تری به آنها داشته باشد و البته برخی موارد همچون دریافت علی‌الحساب ۲ درصدی از صادرات که دولت در بودجه سال آینده قرار داده یکی از اقدامات مثبتی است که در کشورهای توسعه‌یافته اجرایی می‌شود و در واقع دولت این مالیات را از صادر‌کنندگان مواد خام و نیمه خام دریافت می‌کند که در کشورهای توسعه‌یافته نیز با هدف تشویق به توسعه زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال انجام می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر