شماره روزنامه ۶۰۲۴
|

  • شرکت‌های جهانی به‏‌طور بی‏‌سابقه‏‌ای از نیروی کار هند استفاده می‌کنند

    دنیای اقتصاد: برون‌‌سپاری کار شرکت‌های خارجی به کشورهای جهان‌سوم با هدف کاهش هزینه تولید، موضوع تازه‌‌ای نیست. همه ما می‌‌دانیم که چین با عنوان «کارخانه جهان» محل تولید محصولات بسیاری از غول‌‌های تکنولوژی و صنعتی است؛ یا بسیاری از برندهای پوشاک معتبر جهان برای کاهش هزینه تولید از نیروی کار سنگاپور استفاده می‌کنند؛ یا خیلی از شرکت‌های چندملیتی جهان، مراکز پشتیبانی خدمات مشتری خود را در هند مستقر می‌کنند. برون‌‌سپاری کار به کشورهای کمتر توسعه‌‌یافته موضوع تازه‌‌ای نیست؛ پس چه چیزی در حال تغییر است؟
  • ۱۰۰۰ فرصت شغلی در ۴۵ شرکت دانش‏‌بنیان

    دومین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال ویژه دانشجویان و دانش‌‌آموختگان دانشگاه‌‌‎های برتر تهران و اعضای بنیاد نخبگان استان تهران، با هدف معرفی ۱۰۰۰ فرصت‌‌ شغلی در ۴۵ شرکت دانش‌‌بنیان حاضر در این نمایشگاه، در محل صندوق نوآوری به مدت دو روز برگزار شد.
  • تشکیل بزرگ‌ترین هلدینگ خدمات نرم‏‌افزاری بازار سرمایه

    درآمدزایی شرکت‌های نرم‌‌افزاری به‌ویژه شرکت‌های فعال در حوزه بازار سرمایه به شدت به میزان رشد و نوسانات این بازار گره خورده است؛ به این صورت که وقتی این بازار از شرایط خوبی برخوردار نباشد، شرکت‌های نرم‌‌افزاری متاثر ازاین موضوع درآمدشان کاهش می‌‌یابد؛ در حالی که سایر بخش‌‌ها، در چنین شرایطی ابزارهایی را در اختیار دارند که می‌توانند از طریق آن هزینه‌‌هایشان را کاهش دهند و مدیریت کنند.
  • زمان واریز سود سهامداران لوتوس پارسیان

    مجمع عمومی عادی سالانه تامین سرمایه لوتوس پارسیان با حضور ۹۴.۵درصد سهامداران در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا برگزار شد.
  • چالش تعمیر و نگهداری تجهیزات ریلی

    مجتبی لطفی/ کارشناس حمل‌ونقل ریلی
    در کشور در حوزه لکوموتیو با بحران مواجه هستیم و این مساله‌ای نیست که بتوان آن را کتمان کرد. یک ریشه بزرگ و مهم بحرانی که با آن مواجه هستیم، در بحث تعمیر و نگهداری است. به عبارت دیگر، ناوگان نسبتا بزرگی از لکوموتیو در کشور داریم اما ناوگان کوچکی از لکوموتیو در سرویس است. تعداد زیادی لکوموتیو خارج از سرویس داریم که علت توقف آنها نارسایی سیستم تعمیر و نگهداری بوده و تا مساله تعمیر و نگهداری را برطرف نکنیم، بحران صنعت ریلی هم در حوزه لکوموتیو برطرف نخواهد شد. مانند این است که مخزنی داریم که نشتی دارد و سوراخ است و ما دائم در آن آب می‌ریزیم.
  • اجرای ۱۳ پروژه بزرگ به ارزش یک میلیارد یورو توسط ایریتک

    دنياي اقتصاد: در حال حاضر فعالیت بسیاری از شرکت‌ها‌ به واسطه دو ابر چالش مشکلات بانکی، تحریم‌ها با دغدغه‌هایی روبه‌رو است. این شرکت‌ها تلاش می‌کنند با ارائه طرح‌های جدید و ورود در پروژه‌های بکر موقعیت اقتصادی خود را ارتقا دهند‌.
  • رشد۲۳درصدی تولید ورق خودرو

    دنیای‌اقتصاد: مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری به ریاست مرتضی شبانی، مدیر امور مجامع و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه و با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیات‌مدیره، حسابرس و بازرس قانونی شرکت برگزار شد.
  • لزوم تغییرات در طراحی و فناوری لوازم خانگی

    دنیای اقتصاد: هر روزه فناوری‌‌‌های نوین در حوزه لوازم خانگی به بازار عرضه می‌‌‌شوند که بهبود عملکرد، کارآیی، صرفه‌‌‌جویی در مصرف انرژی و بهبود تجربه کاربری را در پی دارند. شرکت‌های تولیدکننده و توزیع کننده لوازم خانگی باید با پیشرفت‌‌‌ فناوری‌‌‌ها آشنا باشند تا بتوانند با رقابت در بازار، به بهبود محصولات خود و جذب مشتریان بیشتر دست یابند.
  • عمده‌‌ترین مقصد صادراتی لوازم‌‌خانگی ایران

    دنیای‌اقتصاد: صادرات لوازم خانگی یکی از اهداف مهم در زنجیره توسعه این صنعت به شمار می‌رود و حکایت از آن دارد که در این حوزه موفقیت‌‌‌‌‌‌های برجسته‌‌‌‌‌‌ای به ثبت رسیده است اما توانمندی‌‌‌‌‌‌ها هنوز به قدری نیست که بتوان به یکی از ارکان تولید و صادرات لوازم خانگی حتی در منطقه دست‌‌‌‌‌‌ یافت؛ زیرا خارج از مرزهای ایران رقابت با برجسته‌‌‌‌‌‌ترین برندهای بین‌المللی جریان دارد.
  • دلایل رواج فروش دلاری لوازم خانگی

    نوسانات نرخ ارز و تغییرات در قیمت دلار ممکن است باعث شود که فروش دلاری لوازم‌خانگی وارداتی در ایران جذاب‌تر شود. به گزارش اکونگار، بررسی‌های میدانی در فروردین ماه حاکی از توقف معاملات در بازار لوازم خانگی بود و فروشندگان تنها حاضر بودند به صورت دلاری لوازم خانگی وارداتی را بفروشند. با توجه به ناپایدار بودن قیمت‌ها بعضی از فروشندگان کالا‌‌های وارداتی مورد تقاضای مشتری را به دلار یا درهم می‌فروشند. یکی از فروشندگان گفته بود: «همه محصولات وارداتی تقریبا به دلار یا درهم فروخته می‌شود. از آنجا که حواله‌های ارزی بیشتر با درهم انجام می‌شود فروشندگان نیز مایلند با این دو ارز کالاها را بفروشند.»
  • بزرگداشت کارآفرین مرحوم صنعت برق

    مراسم دومین سالگرد درگذشت مرحوم مهندس محمد پارسا از موسسان سندیکای صنعت برق، کارآفرین برجسته و بنیان‌گذار گروه بلواندپی، روز دوشنبه ۷ خرداد در هتل همای تهران برگزار شد.
  • ‎جایگزینی موفقیت‌‌آمیز کاتالیست ایرانی در پتروشیمی مروارید

    در راستای حمایت از کالای ساخت داخل و منویات مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید، پایان انحصار شرکت Sud chemie در کاتالیست هیدروژناسیون واحدهای الفین اعلام شد.
  • موافقت اصولی دومین طرح پایین دستی زنجیره متانول

    پس از سال‌ها پیگیری، موافقت اصولی طرح تولید پلی استال شرکت پتروشیمی آریا در منطقه آزاد چابهار توسط وزارت نفت صادر شد.
  • مبنای پیشرفت منطقه ویژه لامرد

    علیقلی‌زاده مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت که برای بررسی تحولات و پیشرفت‌‌های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی لامرد در این کانون صنعتی و معدنی حضور یافته بود، جانمایی علمی منطقه ویژه بر پایه آمایش سرزمین را مبنایی استوار برای برخورداری این کانون صنعتی و معدنی از شرایط مناسب برای پیشرفت بیان کرد.
  • پیشران اقتصاد دولت سیزدهم

    حسین کلهر/کارشناس انرژی
    چرا این ادعا که نفت و هزینه‌‌‌های دولتی پیشران رشد اقتصادی ۵ درصدی ایران در سال گذشته بوده است، می‌تواند ادعای درستی باشد؟

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر