شماره روزنامه ۶۰۲۳
|

  • لزوم تغییرات در طراحی و فناوری لوازم خانگی

    دنیای اقتصاد: هر روزه فناوری‌‌‌های نوین در حوزه لوازم خانگی به بازار عرضه می‌‌‌شوند که بهبود عملکرد، کارآیی، صرفه‌‌‌جویی در مصرف انرژی و بهبود تجربه کاربری را در پی دارند. شرکت‌های تولیدکننده و توزیع کننده لوازم خانگی باید با پیشرفت‌‌‌ فناوری‌‌‌ها آشنا باشند تا بتوانند با رقابت در بازار، به بهبود محصولات خود و جذب مشتریان بیشتر دست یابند.
  • عمده‌‌ترین مقصد صادراتی لوازم‌‌خانگی ایران

    دنیای‌اقتصاد: صادرات لوازم خانگی یکی از اهداف مهم در زنجیره توسعه این صنعت به شمار می‌رود و حکایت از آن دارد که در این حوزه موفقیت‌‌‌‌‌‌های برجسته‌‌‌‌‌‌ای به ثبت رسیده است اما توانمندی‌‌‌‌‌‌ها هنوز به قدری نیست که بتوان به یکی از ارکان تولید و صادرات لوازم خانگی حتی در منطقه دست‌‌‌‌‌‌ یافت؛ زیرا خارج از مرزهای ایران رقابت با برجسته‌‌‌‌‌‌ترین برندهای بین‌المللی جریان دارد.
  • دلایل رواج فروش دلاری لوازم خانگی

    نوسانات نرخ ارز و تغییرات در قیمت دلار ممکن است باعث شود که فروش دلاری لوازم‌خانگی وارداتی در ایران جذاب‌تر شود. به گزارش اکونگار، بررسی‌های میدانی در فروردین ماه حاکی از توقف معاملات در بازار لوازم خانگی بود و فروشندگان تنها حاضر بودند به صورت دلاری لوازم خانگی وارداتی را بفروشند. با توجه به ناپایدار بودن قیمت‌ها بعضی از فروشندگان کالا‌‌های وارداتی مورد تقاضای مشتری را به دلار یا درهم می‌فروشند. یکی از فروشندگان گفته بود: «همه محصولات وارداتی تقریبا به دلار یا درهم فروخته می‌شود. از آنجا که حواله‌های ارزی بیشتر با درهم انجام می‌شود فروشندگان نیز مایلند با این دو ارز کالاها را بفروشند.»
  • بزرگداشت کارآفرین مرحوم صنعت برق

    مراسم دومین سالگرد درگذشت مرحوم مهندس محمد پارسا از موسسان سندیکای صنعت برق، کارآفرین برجسته و بنیان‌گذار گروه بلواندپی، روز دوشنبه ۷ خرداد در هتل همای تهران برگزار شد.
  • ‎جایگزینی موفقیت‌‌آمیز کاتالیست ایرانی در پتروشیمی مروارید

    در راستای حمایت از کالای ساخت داخل و منویات مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید، پایان انحصار شرکت Sud chemie در کاتالیست هیدروژناسیون واحدهای الفین اعلام شد.
  • موافقت اصولی دومین طرح پایین دستی زنجیره متانول

    پس از سال‌ها پیگیری، موافقت اصولی طرح تولید پلی استال شرکت پتروشیمی آریا در منطقه آزاد چابهار توسط وزارت نفت صادر شد.
  • مبنای پیشرفت منطقه ویژه لامرد

    علیقلی‌زاده مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت که برای بررسی تحولات و پیشرفت‌‌های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی لامرد در این کانون صنعتی و معدنی حضور یافته بود، جانمایی علمی منطقه ویژه بر پایه آمایش سرزمین را مبنایی استوار برای برخورداری این کانون صنعتی و معدنی از شرایط مناسب برای پیشرفت بیان کرد.
  • پیشران اقتصاد دولت سیزدهم

    حسین کلهر/کارشناس انرژی
    چرا این ادعا که نفت و هزینه‌‌‌های دولتی پیشران رشد اقتصادی ۵ درصدی ایران در سال گذشته بوده است، می‌تواند ادعای درستی باشد؟
  • تحدید بخش‌خصوصی در برنامه هفتم؟

    دنیای اقتصاد: مردمی‌سازی اقتصاد، کلیدواژه ماده۵ قانون برنامه هفتم توسعه است که با هدف جلب مشارکت بخش خصوصی و کاهش تصدی‏های دولت و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی به این قانون اضافه شده است تا بتواند در راستای عمل به اصل۴۴ قانون اساسی و توسعه خصوصی‌سازی در کشور، راه‌گشا باشد. اما آنچه در این ماده قانونی به چشم می‏خورد، فراتر از آنکه وجود اراده برای توسعه خصوصی‌سازی را نشان دهد، نگرانی و اضطراب از عدم خصوصی‌سازی را نشان می‏دهد که به گواه کارشناسان حقوقی، در نگاه اول نیت به افزایش درآمد دولت از محل عدم خصوصی‌سازی است و در نگاه عمیق‏تر، گویای آن است که این قانون می‏تواند در صورت عدم خصوصی‌سازی، شرکت‌ها را تا مرز انحلال پیش ببرد. در این ماده قانون برنامه هفتم توسعه که در ادامه گزارش به‌صورت تفصیلی به آن خواهیم پرداخت، حتی اگر اوضاع خوبی بر شرکت حاکم باشد و مدیران دولتی بتوانند به درستی آن را مدیریت کنند، اختیارات اصلی مدیریتی از آنها گرفته خواهد شد.
  • نوسازی صنایع نساجی به خرج دولت

    دنیای‌اقتصاد – یزد: بعد از چند دهه فعالیت نساجی در یزد قرار است از امسال، ماشین‌‌‌آلات این صنعت قدیمی نوسازی و به‌روزرسانی شده و با ورود وسایل بافندگی جدید به استان، ماشین‌‌‌های بافندگی تا ۲۰سال جوان شود.
  • شروع توفانی بازار بیمه

    دنیای اقتصاد: بر اساس آمار بیمه مرکزی، در فروردین ماه سال‌جاری بیمه تولیدی و خسارت پرداختی چه از نظر مبلغ و چه از نظر تعداد افزایش داشته‌‌‌اند. حق بیمه تولیدی در این ماه ۱۹میلیارد تومان بوده و تعداد بیمه‌نامه‌های صادره ۴.۴ میلیون فقره بوده است؛ که هر دو رقم به ترتیب دارای رشد ۳۶.۸‌درصدی و ۳.۲درصدی بوده‌‌‌اند. همچنین خسارت پرداختی در بازار بیمه چه از نظر مبلغ و چه از نظر تعداد دارای افزایش بوده است. تعداد خسارت‌های پرداختی در فروردین سال‌جاری ۴.۵ میلیون فقره با مجموع مبلغ ۸.۹‌هزار میلیارد تومان بوده که به ترتیب دارای رشد ۲.۱ درصدی و ۳۶.۷ درصدی بوده‌‌‌اند. بر این اساس شاخص نسبت خسارت نیز در این ماه با رشد ۰.۱ واحد درصدی، ۴۶.۸‌درصد ثبت شده است.
  • جایگاه نیروی انسانی در فولاد

    زکریا نایبی/ کارشناس فولاد
    یکی از مزیت‌‌‌‌های تولید فولاد را در کشور ما نیروی انسانی به خود اختصاص داده است؛ نیرویی که طی چند طی دهه در این صنعت رشد کرده‌‌‌‌اند و به بالندگی رسیده‌‌‌‌اند؛ اما یکی از مهم‌ترین مسائلی که در زمینه نیروی انسانی در صنعت فولاد باید به آن اشاره کرد، بهره‌‌‌‌وری پایین نیروی انسانی است. در دنیا به ازای تولید یک میلیون تن فولاد، ‌هزار نفر مشغول به کار خواهند شد، این در حالی است که در ایران این آمار به بیش از ‌هزار نفر می‌رسد و این موضوع ناشی از بهره‌‌‌‌وری پایین نیروی انسانی در این صنعت است.
  • گام بلند آی‌‌بی‌‌شاپ برای توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری

    «رویداد گلستان سرمایه‌گذاری» به همت شرکت آسان سرمایه گستر ایرانیان (آی‌‌بی‌‌شاپ) و با حضور فعالان اقتصادی و بازار سرمایه در شیراز برگزار شد.
  • پایان تلخ مدیر چینی

    اوایل ماه مه، «کیو جینگ»، مدیر روابط عمومی شرکت چینی بایدو، که یک موتور جست‌‌‌وجو و از غول‌‌‌های تکنولوژی این کشور است، اظهاراتی را در فضای مجازی مطرح کرد که با موجی از انتقادات، به‌‌‌ویژه از سوی جوانان مواجه شد. خانم جینگ در صحبت‌‌‌های بحث‌‌‌انگیزش از فرهنگ سخت‌کوشی و تقدم کار بر زندگی دفاع کرده و برای کارکنانی که از سبک مدیریتی‌‌‌اش انتقاد داشتند، خط و نشان کشیده بود. ویدئوی صحبت‌های او در زمان کوتاهی وایرال شد تا جایی که او به ناچار از سمتش کناره‌‌‌گیری کرد. کاربران فضای مجازی او را به نادانی و عدم‌آگاهی متهم می‌‌‌کنند. اما فقط او نیست که از سخت‌کوشی بیش از حد حمایت می‌‌‌کند. سال‌‌‌هاست که مدیران شرکت‌های چینی، به‌‌‌ویژه در حوزه تکنولوژی، کارکنان را به کار زیاد و تقدم آن بر زندگی تشویق می‌‌‌کنند؛ دیدگاهی که حالا توسط نسل جدید کارکنان به چالش کشیده می‌شود. آیا فرهنگ سخت‌کوشی در چین رو به افول است؟
  • مجمع عمومی عادی سالانه شرکت خدمات انفورماتیک

    مجمع عمومی عادی سالانه شرکت خدمات انفورماتیک در محل هتل ارم به ریاست مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک و با حضور صاحبان بیش از ۹۵‌درصد سهام شرکت برگزار شد که ضمن تصویب صورت‌های مالی، با تقسیم سود ۳۸۰ ریال به ازای هر سهم به پایان رسید.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر