چهار تفاهم نامه فناورانه در نمایشگاه نفت

در طرح بازیافت دی اکسید‌کربن پتروشیمی فن آوران که با بهره‌برداری از آن ظرفیت تولید متانول این شرکت به میزان ۷۰‌هزار تن در سال افزایش خواهد یافت، بازیافت ۱۶۰‌هزار تن CO۲ از استک ریفرمر واحد متانول هدف‌گذاری شده که بزرگ‌ترین پروژه جذب و بازیافت این آلاینده در کشور به شمار می‌رود.

حسین رفیق‌دوست نایب‌رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل پتروشیمی فن‌آوران، بر اهمیت توجه صنایع به مخاطرات زیست محیطی تاکید و لزوم حرکت به سمت مدیریت کاهش آلاینده‌ها در راستای التزام به اصول توسعه پایدار و الزامات حاکمیتی و بین‌المللی را، ضروری برشمرد. وی با اشاره به نگاه ویژه شرکت پتروشیمی فن‌آوران به این حوزه، پروژه بازیافت دی اکسید کربن در این شرکت را نقطه‌عطفی در کشور برای بهینه‌سازی مصارف حامل‌های انرژی توام با کنترل آلاینده‌های زیست محیطی عنوان کرد و از انعقاد چند تفاهم‌نامه همکاری در نتیجه این رویکرد میان پتروشیمی فن‌آوران و طرف‌های دیگر خبر داد.

در دومین روز از نمایشگاه نمایشگاه نفت و گاز و پالایش و پتروشیمی نیز دو تفاهم‌نامه میان شرکت پتروشیمی فن‌آوران و دانشگاه صنعت نفت و نیز یک تفاهم‌نامه با شرکت نفت و گاز سرو به امضا رسید.

بر این اساس تولید و ثبت دانش فنی تبدیل متانول به خوراک دام و طیور و نیز بستر‌سازی جهت استفاده از ظرفیت‌‌‌های طرفین در قالب همکاری‌های مشترک آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی مورد توافق پتروشیمی فن‌آوران و دانشگاه صنعت نفت قرار گرفت.

تجاری‌سازی و ساخت پایلوت نیمه صنعتی طرح تبدیل دی اکسیدکربن به متانول نیز دیگر موضوع تفاهم‌نامه‌های منعقده در دومین روز نمایشگاه بود که با شرکت نفت و گاز سرو به امضا رسید.

شرکت پتروشیمی فن‌آوران از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین تاپیکو، تنها تامین کننده اسید استیک مورد تقاضای بازار داخلی و سومین طرح متانول کشور به شمار می‌رود که چشم‌انداز خود  را در افق ۱۴۰۵متعالی و پیشرو در تولید متانول، اسید استیک و صنایع پایین‌دست با سودآوری پایدار ترسیم کرده است تا مبنای وجودی خود را با ساختن دنیایی زیباتر و سالم‌تر و تولید محصولات با کیفیت در استاندارد‌های جهانی به خوبی عینیت بخشد. در همین راستا این شرکت اقدام به تعریف پروژه‌های بهبود و مدیریت مصارف حامل‌های انرژی و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی کرده است.