بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب حذف شد+ جزییات

حسن کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور درباره ساماندهی رشته‌های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته‌های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

خبر مرتبط
خبر مهم درباره دانشگاه فرهنگیان/ این افراد بدون کنکور جذب می شوند

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: توانمندسازی در دو بعد «معیشت» و «علمی و انگیزشی» معلم باید انجام شود؛ با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، امیدواریم که به روزهای خوب برسیم.

وی با بیان اینکه تمام رشته‌ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته‌ها راه اندازی کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای راه اندازی رشته‌های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیأت علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته‌ای را که تقاضا می‌کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه‌ای با همه امکانات تلاش بی وقفه‌ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیأت علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه‌ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیأت علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این اساتید را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه‌های دیگر که داوطلب می‌شوند تأمین کند چون مشکل استخدام ندارند و می‌توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیأت علمی نیز هستیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.